Leestijd: 2 minuten

Klantcase: TReNT Glasvezel

“Met de komst van de nieuwe ISO 9001:2015 norm hebben we afscheid kunnen nemen van het dikke handboek en staat nu niet meer de norm, maar ons bedrijf voorop!”

Pand Trent glasvezel
CAN ster
CertificeringsAdvies Nederland
Manager Algemeen

CertificeringsAdvies Nederland is de partner in certificeren! Met diverse diensten en tools helpen we je altijd naar een oplossing op maat!

info@certificeringsadvies.nl

TReNT Glasvezel exploiteert een snelgroeiend, omvangrijk en fijnmazig glasvezelnetwerk in Oost Nederland. Jaren geleden kozen zij ervoor om het bedrijf verder te professionaliseren door het behalen van het ISO 9001:2008 certificaat. Met de komst van de nieuwe ISO 9001:2015 norm heeft CertificeringsAdvies het bedrijf begeleid naar de nieuwe ISO 9001 norm.

Trent glasvezel

Geheel op maat voor ons bedrijf

“Toen we hoorden van de komst van de nieuwe ISO 9001:2015 norm zijn we ons gaan inlezen over wat de verschillen zijn met de vorige versie van de ISO 9001 norm’’, vertelt Erna Wolberink, Coördinator Interne Zaken bij TReNT Glasvezel. De zoektocht naar informatie was begonnen.

Erna: “Na meerdere informatiebijeenkomsten te hebben bijgewoond, had ik nog niet de informatie waar ik naar op zoek was. Toen kwam ik in contact met CertificeringsAdvies Nederland, alwaar een uitgebreid aanbod aan ISO 9001 trainingen mijn aandacht trok. Na contact met CertificeringsAdvies bleek er voor de trainingsdag van mijn voorkeur te weinig aanmeldingen te zijn. Gelukkig bleek niet veel later dat dezelfde training ook Incompany gegeven kon worden in een dagdeel geheel op maat voor ons bedrijf. Erg prettig!”

Van trainingssessie naar uitgebreid adviestraject

Uiteindelijk is de trainingssessie uitgebreid naar een ISO 9001:2015 adviestraject, omdat nog wat extra begeleiding gewenst was. Erna: “We zijn positief verrast door de aanpak van CertificeringsAdvies Nederland. Ze gaan zeer praktijkgericht te werk. Daarbij wordt echt uitgegaan van ons bedrijf, zodat de norm direct vertaald wordt naar onze organisatie. De adviseur was heel duidelijk, geen poespas en wollige taal. Hij vertelde het precies zoals het is en dat spreekt ons erg aan.”

“Een echte eyeopener voor ons was de introductie van de Bowtie, een eenvoudige methode om risico’s in kaart te brengen. Hier maken we nu nog steeds gebruik van! Per proces wordt tweemaandelijks nagedacht over een ander risico in ons bedrijf. Dat is een continu proces van verbetering waar we aan blijven werken. Met de komst van de nieuwe ISO 9001:2015 norm hebben we afscheid kunnen nemen van het dikke handboek en staat nu niet meer de norm, maar ons bedrijf voorop. Een enorme verbetering!”, besluit Erna.

New call-to-action

CAN ster
CertificeringsAdvies Nederland
Manager Algemeen

CertificeringsAdvies Nederland is de partner in certificeren! Met diverse diensten en tools helpen we je altijd naar een oplossing op maat!

info@certificeringsadvies.nl

De contextanalyse stap voor stap!

Meer weten over de contextanalyse?

  • Leer alles over de contextanalyse
  • Al ruim 3.000 keer gedownload

Maandelijks op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit jouw branche en de nieuwste ontwikkelingen rondom (bedrijfs)normen en groeimogelijkheden voor jouw organisatie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks een flinke dosis inspiratie met o.a.:

  • Handige kennisartikelen en praktische tips voor jouw organisatie
  • Actuele updates rondom normen en certificeringen
  • Ontwikkelingen in wet- en regelgeving
  • Interessante acties & events
  • Relevante trainingen en opleidingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf jezelf in voor onze maandelijkse nieuwsbrief door het formulier in te vullen!

"*" indicates required fields