The People Group ontwerpt als technisch specialist producten en oplossingen voor de Bovengrondse Infrastructuur, Ondergrondse, Bouw & Installatietechniek, Geo & Data en Industrie & Energie. Naast ontwerp faciliteert de People Group ook het beheer en onderhoud voor deze marktsegmenten. De organisatie en optimalisatie wordt gerealiseerd met geheel eigen software.

“De groei van het bedrijf vraagt om veiligheid serieus te nemen”

Vertelt de manager Bedrijfsbureau bij The People Group. “Door een stijgende vraag naar VCA vanuit onze opdrachtgevers en professionalisering van onze organisatie hebben we besloten VCA ** te behalen.”

Na eerdere positieve ervaringen met CertificeringsAdvies Nederland (ISO 27001 certificering) hebben we ook de begeleiding tijdens het VCA-traject door CAN laten uitvoeren. Adviseur Bart keek eerst wat er al was en bouwde daarop verder, heel prettig. Hij wist met een praktische insteek, zo eenvoudig mogelijk het traject handen en voeten te geven. Ook de communicatie was heel prettig, Bart stelde zich flexibel op en gemaakte afspraken werden nagekomen.

Direct meedoen met de aanbesteding!

The people groupDankzij het VCA-traject hebben we direct mee kunnen doen met de aanbesteding, een prettige bijkomstigheid! Nu we het VCA ** certificaat hebben gaan we veel met de veiligheid van onze medewerkers. Hiervoor gebruiken we de PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen) en toolboxmeetings” besluit de manager bedrijfsbureau zijn verhaal.

Download VCA Informatiegids

CertificeringsAdvies Nederland | T. 085 – 487 99 72 | E. info@certificeringsadvies.nl