Klantcase: The People Group

Vanwege een stijgende vraag vanuit opdrachtgevers besloot The People Group VCA** te gaan behalen. Daarover lees je alles in deze case.

Klantcase the People Group
CAN ster
CertificeringsAdvies Nederland
Manager Algemeen

CertificeringsAdvies Nederland is de partner in certificeren! Met diverse diensten en tools helpen we je altijd naar een oplossing op maat!

info@certificeringsadvies.nl

The People Group ontwerpt als technisch specialist producten en oplossingen voor de Bovengrondse Infrastructuur, Ondergrondse, Bouw & Installatietechniek, Geo & Data en Industrie & Energie. Naast ontwerp faciliteert de People Group ook het beheer en onderhoud voor deze marktsegmenten. De organisatie en optimalisatie wordt gerealiseerd met geheel eigen software.

“De groei van het bedrijf vraagt om veiligheid serieus te nemen”

Vertelt de manager Bedrijfsbureau bij The People Group. “Door een stijgende vraag naar VCA vanuit onze opdrachtgevers en professionalisering van onze organisatie hebben we besloten VCA ** te behalen.”

Na eerdere positieve ervaringen met CertificeringsAdvies Nederland (ISO 27001 certificering) hebben we ook de begeleiding tijdens het VCA-traject door CAN laten uitvoeren. Adviseur Bart keek eerst wat er al was en bouwde daarop verder, heel prettig. Hij wist met een praktische insteek, zo eenvoudig mogelijk het traject handen en voeten te geven. Ook de communicatie was heel prettig, Bart stelde zich flexibel op en gemaakte afspraken werden nagekomen.

Direct meedoen met de aanbesteding!

Dankzij het VCA-traject hebben we direct mee kunnen doen met de aanbesteding, een prettige bijkomstigheid! Nu we het VCA ** certificaat hebben gaan we veel met de veiligheid van onze medewerkers. Hiervoor gebruiken we de PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen) en toolboxmeetings” besluit de manager bedrijfsbureau zijn verhaal.

New call-to-action

CAN ster
CertificeringsAdvies Nederland
Manager Algemeen

CertificeringsAdvies Nederland is de partner in certificeren! Met diverse diensten en tools helpen we je altijd naar een oplossing op maat!

info@certificeringsadvies.nl

Ook VCA behalen?

Vraag een vrijblijvende offerte op maat aan!

  • Direct inzicht in de kosten
  • Praktische insteek
  • Deskundig advies op maat

Maandelijks op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit jouw branche en de nieuwste ontwikkelingen rondom (bedrijfs)normen en groeimogelijkheden voor jouw organisatie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks een flinke dosis inspiratie met o.a.:

  • Handige kennisartikelen en praktische tips voor jouw organisatie
  • Actuele updates rondom normen en certificeringen
  • Ontwikkelingen in wet- en regelgeving
  • Interessante acties & events
  • Relevante trainingen en opleidingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf jezelf in voor onze maandelijkse nieuwsbrief door het formulier in te vullen!

"*" indicates required fields