The Computer Company

The Computer Company (TCC) is al ruim 25 jaar een solide, betrouwbare en bovenal ervaren partner in ICT-oplossingen. TCC telt ruim 62 medewerkers en is in 1987 opgericht en als dienstverlener voornamelijk actief binnen de sectoren; zorg, onderwijs, handel, productie en zakelijke dienstverlening.

ISO 27001; voor ons een logische stap

“Als ICT-partner is informatiebeveiliging voor ons en onze klanten heel belangrijk. We zijn al jaren ISAE3402 Type II gecertificeerd en willen graag onze veiligheidsprocessen actueel houden” vertelt Edward Goessens, al ruim 25 jaar directeur bij The Computer Company. Voldoen aan actuele wet en regelgeving is hierbij essentieel, certificeren voor de ISO 27001:2013 norm is daarom voor ons een logische stap.

Direct aanpakken, dat sprak ons erg aan!

Mede dankzij de huidige ISAE3402 Type II certificering voldeden we al aan de meeste veiligheidseisen. Het afstemmen van de ISAE3402 met de ISO27001 was voor ons de grootste uitdaging. Via een zakenrelatie kwamen we bij CertificeringsAdvies Nederland terecht om ons hierbij te begeleiden en het voelde direct goed. Stephan, de adviseur van CertificeringsAdvies Nederland wist ons op kundige wijze door het traject heen te begeleiden. Wat opviel was de no-nonsense/hands-on houding van Stephan, direct aanpakken! Dat sprak ons erg aan.We zijn vlot door het traject gegaan met een succesvolle certificering tot gevolg.

Download Informatiegids ISO 27001

CertificeringsAdvies Nederland | T. 085 – 487 99 72 | E. info@certificeringsadvies.nl