Klantcase: The Computer Company

The Computer Company is al ruim 25 jaar een solide, betrouwbare en ervaren partner in ICT-oplossingen. Zij hebben de ISO 27001 certificering behaald.

Stappenplan ISO 27001
CAN ster
CertificeringsAdvies Nederland
Manager Algemeen

CertificeringsAdvies Nederland is de partner in certificeren! Met diverse diensten en tools helpen we je altijd naar een oplossing op maat!

info@certificeringsadvies.nl

The Computer Company (TCC) is al ruim 25 jaar een solide, betrouwbare en bovenal ervaren partner in ICT-oplossingen. TCC telt ruim 62 medewerkers en is in 1987 opgericht en als dienstverlener voornamelijk actief binnen de sectoren; zorg, onderwijs, handel, productie en zakelijke dienstverlening.

ISO 27001; voor ons een logische stap

“Als ICT-partner is informatiebeveiliging voor ons en onze klanten heel belangrijk. We zijn al jaren ISAE3402 Type II gecertificeerd en willen graag onze veiligheidsprocessen actueel houden” vertelt Edward Goessens, al ruim 25 jaar directeur bij The Computer Company. Voldoen aan actuele wet en regelgeving is hierbij essentieel, certificeren voor de ISO 27001:2013 norm is daarom voor ons een logische stap.

Direct aanpakken, dat sprak ons erg aan!

Mede dankzij de huidige ISAE3402 Type II certificering voldeden we al aan de meeste veiligheidseisen. Het afstemmen van de ISAE3402 met de ISO27001 was voor ons de grootste uitdaging. Via een zakenrelatie kwamen we bij CertificeringsAdvies Nederland terecht om ons hierbij te begeleiden en het voelde direct goed. Stephan, de adviseur van CertificeringsAdvies Nederland wist ons op kundige wijze door het traject heen te begeleiden. Wat opviel was de no-nonsense/hands-on houding van Stephan, direct aanpakken! Dat sprak ons erg aan.We zijn vlot door het traject gegaan met een succesvolle certificering tot gevolg.

Download Informatiegids ISO 27001

CAN ster
CertificeringsAdvies Nederland
Manager Algemeen

CertificeringsAdvies Nederland is de partner in certificeren! Met diverse diensten en tools helpen we je altijd naar een oplossing op maat!

info@certificeringsadvies.nl

Meer weten over ISO 27001?

Download de handige informatiegids!

  • Alles over informatiebeveiliging
  • Stap voor stap inzicht
  • Antwoord op al je vragen

Maandelijks op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit jouw branche en de nieuwste ontwikkelingen rondom (bedrijfs)normen en groeimogelijkheden voor jouw organisatie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks een flinke dosis inspiratie met o.a.:

  • Handige kennisartikelen en praktische tips voor jouw organisatie
  • Actuele updates rondom normen en certificeringen
  • Ontwikkelingen in wet- en regelgeving
  • Interessante acties & events
  • Relevante trainingen en opleidingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf jezelf in voor onze maandelijkse nieuwsbrief door het formulier in te vullen!

"*" indicates required fields