Logo Teresia van MiertCertificeringsAdvies Nederland verzorgt al jarenlang de BHV-trainingen bij Stichting Teresia van Miert. Ad van der Cammen, technisch medewerker bij de werkorganisatie, geeft aan al jarenlang tevreden te zijn over de verzorgde cursussen. Hij benadrukt de goede communicatie met de opleidingsadviseurs en de prettige relatie met de kundige trainers.

Wie is Teresia van Miert

Teresia van Miert is een werkorganisatie in dienst van de zusters Franciscanessen SFIC. De stichting is werkzaam binnen het kloosters van de zusters in het centrum van Veghel. De medewerkers van de stichting zijn werkzaam binnen de verschillende disciplines ter ondersteuning van het wonen, welzijn en de zorg van de zusters. Dat geldt ook voor Ad van der Cammen. Hij is technisch medewerker binnen de werkorganisatie. Zo verzorgt hij alle technische werkzaamheden die in het klooster voorkomen.

Een lange relatie

Teresia van Miert

Ad van der Cammen vertelt over de samenwerking met CertificeringsAdvies Nederland (voorheen SOVO Opleiding & Advies): “De relatie met CertificeringsAdvies Nederland loopt al heel lang. Het is ooit via-via begonnen bij SOVO en het bevalt nog steeds prima. De communicatie met de opleidingsadviseur verloopt altijd goed. Het gaat vrijwel altijd via de mail, maar als ik iets stuur heb ik uiterlijk binnen twee dagen een reactie terug.”

Veel kennis en ervaring

De BHV-cursus die door CertificeringsAdvies Nederland wordt als Incompany training bij het klooster op locatie gegeven. Hierdoor is deze op maat gemaakt. Ad van der Cammen vult aan: “De trainingen zijn specifiek op het klooster ingericht, dat werkt erg fijn. We hebben daarnaast een heel prettige relatie met de trainers. Je hoeft maar te bellen of te mailen; ze staan voor ons klaar. Je kunt merken dat zij veel kennis van zaken hebben en dat combineren ze met ruime praktijkervaring.”

CertificeringsAdvies Nederland | T. 085 – 487 99 72 | E. info@certificeringsadvies.nl