Solarclarity projects

Solarclarity projects, onderdeel van Solarclarity, ondersteunt klanten bij het financieren en uitvoeren van zonne-energieprojecten. Dit gaat van ontwerp en engineering tot oplevering en onderhoud van de zonnepanelen. Samen zijn ze inmiddels actief in ruim 13 landen, binnen en buiten Europa.

De keuze voor VCA was snel gemaakt

Solarclarity

De markt van zonnepanelen is volop in beweging, door de grote groei van onze klanten en organisatie, zien we de grootte per order stijgen. Hier willen we graag serieus mee omgaan en meerwaarde leveren op het gebied van kwaliteit en veiligheid voor de klant “vertelt Pim Raaphorst, projectmanager bij Solarclarity projects. “Toen ook de eis voor VCA** vanuit onze financiers kwam was voor ons de keuze snel gemaakt om VCA te certificeren.” De RIE, wat een vast onderdeel is van het VCA-traject heeft het bedrijf ook voor de Solarclarity groothandel laten uitvoeren.

Doelgericht en zonder poespas!

Solarclarity

Pim Raaphorst vertelt; vanwege grote drukte in de organisatie besloten we een externe partij erbij te betrekken om snel en pragmatisch de juiste stappen te kunnen zetten. Hierdoor zijn we met CertificeringsAdvies Nederland in contact gekomen. En dit bleek al snel de juiste keuze! We gingen meteen praktijkgericht aan de slag met goed uitziende templates welke geheel zijn aangepast op onze organisatie. De begeleiding van adviseur Bart laat zich omschrijven als doelgericht, zonder poespas, daar houd ik van!

Solarclarity

Nu we VCA** gecertificeerd zijn gaan we nog serieuzer om met veiligheidszaken binnen de organisatie. Tevens biedt het onze organisatie nieuwe kansen, doordat we meer verschillende en grotere opdrachtgevers kunnen bedienen. De markt van zonnepanelen is enorm in ontwikkeling. We hopen met de certificering ook in de markt het goede voorbeeld te geven, zodat het bewust omgaan met veiligheid sector breed gedragen kan worden.

Download VCA Informatiegids

CertificeringsAdvies Nederland | T. 085 – 487 99 72 | E. info@certificeringsadvies.nl