Klantcase: Redept Cresa

“Het traject was heel ‘Lean & Mean’, met een perfecte verhouding tussen kwaliteit, uitstraling, kosten en resultaat!“

ISO 9001 verplicht
CAN ster
CertificeringsAdvies Nederland
Manager Algemeen

CertificeringsAdvies Nederland is de partner in certificeren! Met diverse diensten en tools helpen we je altijd naar een oplossing op maat!

info@certificeringsadvies.nl

Leon van Leersum is partner bij REDEPT Cresa. Hij vertelt over REDEPT Cresa en de aanleiding voor ISO 9001 certificering: “Redept Cresa is een relatief klein bedrijf met een uniek verhaal in de vastgoedbranche. Door uitsluitend advies te geven aan de gebruiker, sluit REDEPT Cresa iedere schijn van belangenverstrengeling uit. Maar hoewel we nu met twee mensen zijn, hebben we zeker de ambitie om te groeien. Daarnaast wordt er voor het meedoen met aanbestedingen, met name van de overheid, vaak een kwaliteitssysteem gevraagd. ISO 9001 geeft hier richtlijnen voor. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een iemand die ons hierbij kon ondersteunen.” 

Klantlogo Redept cresa

ISO 9001 voor een MKB-bedrijf: lean & mean!

Leon van Leersum licht toe: “Vervolgens zijn we simpelweg via Google op zoek gegaan naar een partner. CertificeringsAdvies Nederland (voorheen Van de Pol Consult) kwam daarin ‘gewoon’ naar boven. Uiteindelijk was het traject dat zij ons konden bieden doorslaggevend. We zijn een compacte organisatie en wilden ISO 9001 graag pragmatisch aanpakken. CertificeringsAdvies Nederland bood ons een speciaal traject aan: ISO 9001 voor een MKB-bedrijf. Heel ‘Lean & Mean’, met een perfecte verhouding tussen kwaliteit, uitstraling, kosten en resultaat.”

Productief en gezellig

“Aan ISO 9001 kleeft toch een stoffig imago”, zo vervolgt Leon zijn verhaal. “Maar de werkwijze van CertificeringsAdvies Nederland was erg verfrissend. Waar het kon, werd bureaucratie vermeden en de communicatie was helder en doelgericht. Het hele traject zijn we productief én op een plezierige manier bezig geweest. Daarin speelde de consultant een grote rol. Als een Partner in Certificeren werd ons een duidelijke spiegel voorgehouden. Niet alleen binnen de grenzen van ISO 9001, maar ook daarbuiten heeft de adviseur ons gemotiveerd om concrete acties door te voeren om onze groeiambities waar te maken. Een duidelijke meerwaarde ten opzichte van een adviseur die alleen even zijn ‘ISO 9001 kunstje’ doet.”

Een systeem dat voor ons werkt, niet andersom!

“Het resultaat mag er zijn! We hebben onze processen tegen het licht gehouden en verbeterd. Zo worden ook onze klanten er beter van. En uiteindelijk werkt ISO voor ons en niet wij voor ISO. Samen met CertificeringsAdvies Nederland hebben we kritische succesfactoren vastgesteld die veel houvast bieden om gestelde doelen te behalen. Tastbare resultaten zijn het ISO 9001 certificaat en de opening van ons nieuwe kantoor komende zomer!” Met die woorden besluit Leon van Leersum zijn verhaal.

New call-to-action

CAN ster
CertificeringsAdvies Nederland
Manager Algemeen

CertificeringsAdvies Nederland is de partner in certificeren! Met diverse diensten en tools helpen we je altijd naar een oplossing op maat!

info@certificeringsadvies.nl

De contextanalyse stap voor stap!

Meer weten over de contextanalyse?

  • Leer alles over de contextanalyse
  • Al ruim 3.000 keer gedownload

Maandelijks op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit jouw branche en de nieuwste ontwikkelingen rondom (bedrijfs)normen en groeimogelijkheden voor jouw organisatie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks een flinke dosis inspiratie met o.a.:

  • Handige kennisartikelen en praktische tips voor jouw organisatie
  • Actuele updates rondom normen en certificeringen
  • Ontwikkelingen in wet- en regelgeving
  • Interessante acties & events
  • Relevante trainingen en opleidingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf jezelf in voor onze maandelijkse nieuwsbrief door het formulier in te vullen!

"*" indicates required fields