Klantcase: Processionals

Processionals: "Trainer Rob wist met behulp van duidelijke voorbeelden en een portie humor de stof goed over te brengen in de training".

Klantcase Processionals
CAN ster
CertificeringsAdvies Nederland
Manager Algemeen

CertificeringsAdvies Nederland is de partner in certificeren! Met diverse diensten en tools helpen we je altijd naar een oplossing op maat!

info@certificeringsadvies.nl

“Wanneer je als organisatie steeds groter wordt komt op een gegeven moment VCU om de hoek kijken” vertelt Ruben Fremouw, Recruitment Consultant bij Processionals. Processionals is een recruitmentorganisatie gespecialiseerd in de procesindustrie en helpt bedrijven en kandidaten op het gebied van toekomstige technologie, groei en ontwikkeling. De organisatie is klein begonnen met 2 personen en inmiddels uitgegroeid tot een volwassen organisatie van ruim 35 FTE met 4 kantoren. “Een VCU certificering volgt dan al snel in onze branche, dus zijn we aan de slag gegaan met CertificeringsAdvies Nederland om zowel de VCU-bedrijfscertificering als de VCU-persoonscertificeringen te behalen” aldus Ruben.

Veiligheid voorop

“De keuze om het VCU-certificaat te behalen was voor ons snel gemaakt. Naast dat er naar VCU gevraagd wordt door opdrachtgevers staat bij ons de veiligheid en gezondheid van onze kandidaten hoog in het vaandel. Daarom zijn we het VCU-traject gestart. Om de VCU-bedrijfscertificering te behalen dienen we ook de betrokken medewerkers te voorzien van een persoonscertificering. Hiervoor volgden 7 medewerkers van Processionals de VCU-training via de CAN Academy.

Incompany training bij Processionals

We zijn zeer tevreden over de VCU-training, gegeven door CertificeringsAdvies Nederland. Doordat er meerdere collega’s tegelijk aansloten bij de training heeft CAN de training incompany kunnen verzorgen op onze locatie. Dit scheelt ons kostbare reistijd en het voordeel is dat iedereen in één keer getraind is.

De training kwam helder over en was goed verzorgd. Trainer Rob wist met behulp van duidelijke voorbeelden en een portie humor de stof goed over te brengen. Rob besteedde extra aandacht aan de voorbereiding op het examen, dit was erg prettig. Doordat aansluitend het VCU-examen werd afgenomen waren de cursisten direct klaar.

Klaar om te certificeren

Na de training kregen we al snel de certificaten toegezonden. Met het behalen van de persoonscertificeringen zijn we helemaal klaar om de VCU-bedrijfscertificering te behalen. Hiermee zijn we in een afrondende fase op dit moment.

Het is prettig om te weten dat we bij CAN terecht kunnen wanneer nieuwe medewerkers de VCU-persoonscertificering moeten behalen in de toekomst. Één telefoontje en we weten dat het goed geregeld wordt” besluit Ruben zijn verhaal.

CAN ster
CertificeringsAdvies Nederland
Manager Algemeen

CertificeringsAdvies Nederland is de partner in certificeren! Met diverse diensten en tools helpen we je altijd naar een oplossing op maat!

info@certificeringsadvies.nl

Snel op weg naar een VCU certificaat?

Download geheel vrijblijvend de handige VCU Snel op weg gids

  • Wat houdt VCU in?
  • Wat zijn de kosten?
  • Praktische informatie!

Maandelijks op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit jouw branche en de nieuwste ontwikkelingen rondom (bedrijfs)normen en groeimogelijkheden voor jouw organisatie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks een flinke dosis inspiratie met o.a.:

  • Handige kennisartikelen en praktische tips voor jouw organisatie
  • Actuele updates rondom normen en certificeringen
  • Ontwikkelingen in wet- en regelgeving
  • Interessante acties & events
  • Relevante trainingen en opleidingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf jezelf in voor onze maandelijkse nieuwsbrief door het formulier in te vullen!

"*" indicates required fields