Klantcase: Perpetum Energy

“Wil je het VOL-VCA behalen, dan kun je met een gerust hart een training boeken via de CAN Academy. Het hele traject is vlot verlopen. We zijn zeer tevreden!”

Perpetum 2
CAN ster
CertificeringsAdvies Nederland
Manager Algemeen

CertificeringsAdvies Nederland is de partner in certificeren! Met diverse diensten en tools helpen we je altijd naar een oplossing op maat!

info@certificeringsadvies.nl

Perpetum Energy ontwikkelt zonne-energieprojecten en investeert daarmee in groene energie. De strategie van de organisatie is om samen met haar klanten en partners te groeien. Om die strategie kracht bij te zetten heeft de organisatie zich ten doel gesteld om de VCA-certificering te behalen. Zowel voor de VCA-bedrijfscertificering alsmede de VCA-persoonscertificering is Perpetum daarvoor de samenwerking aangegaan met CertificeringsAdvies Nederland. Dat heeft geresulteerd in een mooi traject met een succesvolle afloop.

Schone, betaalbare stroom voor de industrie en onze planeet

Perpetum Energy heeft de visie om groene energie betaalbaar te maken voor iedere industriële consument. Zo realiseert het, onder de noemer ‘Energy as a Service’, schone stroom voor de industrie en voor onze planeet. Het bedrijf is operationeel in Europa, het Midden-Oosten en Afrika en dat alles wordt aangestuurd vanuit het hoofdkantoor dat gevestigd is in België. Om de veiligheid binnen het bedrijf naar een hoger plan te tillen heeft het bedrijf ingezet op het behalen van een VCA-certificaat.

Veiligheid staat bij Perpetum hoog in het vaandel

Jurgen Soete, salesmanager Vlaanderen en Nederland, licht toe: “Wij verzorgen complete zonnepanelen projecten, van engineering tot aan oplevering. Dit doen we inmiddels in de hele EMEA-regio waardoor we eigenlijk te maken kregen met steeds grotere en groeiende projecten. Om dat soort trajecten binnen te halen merk je steeds vaker dat de gunningscriteria van een VCA-certificering een steeds grotere rol spelen. Dat vormde voor ons de aanleiding om het VCA-certificaat te gaan halen. Daarnaast vinden we het als organisatie erg belangrijk dat er aandacht is voor veiligheid. Het management van Perpetum heeft het thema dan ook niet voor niets hoog op de agenda staan.”

Praktisch: Advies en opleiding onder één dak

Enerzijds heeft Perpetum Energy een adviestraject richting het VCA-certificaat gevolgd bij CertificeringsAdvies Nederland. Om VCA te certificeren was het ook vereist dat medewerkers van het bedrijf het VOL-VCA certificaatbehaalden. Jurgen Soete: “Via onze Nederlandse collega liep er al een certificeringstraject in samenwerking met CertificeringsAdvies Nederland. Daar waren we erg tevreden over en daarom hebben we ervoor gekozen om de VOL-VCA training via de CAN Academy af te nemen. Praktisch, omdat je zo de hele certificering via dezelfde partij hebt lopen.”

Een Incompany traject met een dikke voldoende

Perpetum Energy heeft ervoor gekozen om de VOL-VCA training af te nemen in de vorm van een Incompany traject. Daardoor hadden ze de mogelijkheid om de training in te plannen op een datum en tijdstip naar keuze. Doordat de training plaatsvond bij Perpetum op locatie scheelde dat tevens veel reistijd voor de medewerkers. Soete vult aan: “De communicatie en informatie vanuit de opleidingsadviseur van de CAN Academy was erg duidelijk en praktisch. Alle informatie rondom de cursus was namelijk goed verzorgd en daarnaast kregen we de boeken tijdig toegestuurd. Kortom, een heel correcte manier van handelen waarvoor we een dikke voldoende geven.”

Een vlot traject met succesvol resultaat

Uit het verhaal van Jurgen Soete komt naar voren dat Perpetum Energy tevreden is over de kwaliteit van de cursusinhoud. Soete: “De cursus was duidelijk gericht op slagen voor het VOL-VCA examen. De trainer bracht het erg goed en heeft ons uitstekend voorbereid op het examen. De training was heel gericht, waardoor je als cursist eigenlijk precies wist wat de examinator van je verwachtte. Daar heeft het dus zeker niet aan gelegen.”

De doelstelling van Perpetum Energy was slagen voor het VOL-VCA examen en dat doel hebben alle cursisten glansrijk behaald. Iedereen is geslaagd. Soete besluit: “Wil je het VOL-VCA certificaat behalen, dan kun je met een gerust hart een training boeken via de CAN Academy. Het hele traject is vlot verlopen. We zijn zeer tevreden over de aanpak!”

incompany training op maat boeken

CAN ster
CertificeringsAdvies Nederland
Manager Algemeen

CertificeringsAdvies Nederland is de partner in certificeren! Met diverse diensten en tools helpen we je altijd naar een oplossing op maat!

info@certificeringsadvies.nl

Incompany training?

Vraag een offerte op maat aan!

  • Toegespitst op jouw organisatie
  • Flexibel te plannen
  • Sneller resultaat
  • Kostenefficiënt

Maandelijks op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit jouw branche en de nieuwste ontwikkelingen rondom (bedrijfs)normen en groeimogelijkheden voor jouw organisatie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks een flinke dosis inspiratie met o.a.:

  • Handige kennisartikelen en praktische tips voor jouw organisatie
  • Actuele updates rondom normen en certificeringen
  • Ontwikkelingen in wet- en regelgeving
  • Interessante acties & events
  • Relevante trainingen en opleidingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf jezelf in voor onze maandelijkse nieuwsbrief door het formulier in te vullen!

"*" indicates required fields