Klantcase: Lannet

Informatiebeveiliging aantoonbaar maken bij onze klanten, dat was het doel. Het behalen van ISO 27001 en NEN 7510 biedt ons die mogelijkheid!

Lannet Klantcase
CAN ster
CertificeringsAdvies Nederland
Manager Algemeen

CertificeringsAdvies Nederland is de partner in certificeren! Met diverse diensten en tools helpen we je altijd naar een oplossing op maat!

info@certificeringsadvies.nl

Lannet is een ervaren partner in automatiseringsoplossingen en telecomvoorzieningen. Ze ontwerpen, installeren, onderhouden en beheren bedrijfs- en praktijknetwerken voor MKB en mondzorgpraktijken.

Vooral de pragmatische aanpak viel op

Paul den Otter, oprichter en eigenaar van Lannet vertelt; “Informatiebeveiliging staat al jaren hoog in het vaandel bij Lannet. We vinden het belangrijk dat onze informatie en de informatie van onze klanten veilig is. Hiervoor hebben we gelukkig al veel zaken op orde, echter was het zo dat dit niet aantoonbaar was voor onze klanten. Het behalen van het ISO27001 en NEN7510 certificaat biedt ons deze mogelijkheid.

Het contact met CertificeringsAdvies is heel soepel verlopen. Gedurende het traject viel vooral de pragmatische aanpak op, deze hebben we als zeer prettig ervaren. Ze gaan echt uit van de organisatie, en niet vanuit de norm. Zo hebben ze gekeken naar wat er al geregeld was en zijn hierop de zaken verder aangescherpt”.

We kunnen nu sneller en efficiënter werken!

Paul: “Het contact met CertificeringsAdvies is heel soepel verlopen. Gedurende het traject viel vooral de pragmatische aanpak op, deze hebben we als zeer prettig ervaren. Ze gaan echt uit van de organisatie, en niet vanuit de norm. Zo hebben ze gekeken naar wat er al geregeld was en zijn hierop de zaken verder aangescherpt.

De CAN adviseur wist de norm feilloos te vertalen naar de praktijk waardoor het voor ons duidelijk en werkbaar was. Het totale traject is me erg meegevallen. Doordat we veel zaken rondom informatiebeveiliging al geregeld hadden waren er gelukkig niet veel aanpassingen nodig.

We zijn heel tevreden met het uiteindelijke resultaat, voor ons zijn echt de puntjes op de I gezet met het behalen van het ISO 27001 en NEN 7510 certificaat. Naast dat we onze informatiebeveiliging aan kunnen tonen zijn ook intern een aantal processen verbeterd, waardoor we sneller en effectiever te werk kunnen gaan”.

Offerte aanvragen

CAN ster
CertificeringsAdvies Nederland
Manager Algemeen

CertificeringsAdvies Nederland is de partner in certificeren! Met diverse diensten en tools helpen we je altijd naar een oplossing op maat!

info@certificeringsadvies.nl

Kom in contact met de partner in certificeren!

Meer informatie over de mogelijkheden?

  • Altijd een oplossing op maat
  • Jouw organisatie als uitgangspunt
  • Snel, pragmatisch en persoonlijk

Maandelijks op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit jouw branche en de nieuwste ontwikkelingen rondom (bedrijfs)normen en groeimogelijkheden voor jouw organisatie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks een flinke dosis inspiratie met o.a.:

  • Handige kennisartikelen en praktische tips voor jouw organisatie
  • Actuele updates rondom normen en certificeringen
  • Ontwikkelingen in wet- en regelgeving
  • Interessante acties & events
  • Relevante trainingen en opleidingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf jezelf in voor onze maandelijkse nieuwsbrief door het formulier in te vullen!

"*" indicates required fields