Logo Lannet

Lannet is een ervaren partner in automatiseringsoplossingen en telecomvoorzieningen. Ze ontwerpen, installeren, onderhouden en beheren bedrijfs- en praktijknetwerken voor MKB en mondzorgpraktijken.

Vooral de pragmatische aanpak viel op

Paul den Otter, oprichter en eigenaar van Lannet vertelt; “Informatiebeveiliging staat al jaren hoog in het vaandel bij Lannet. We vinden het belangrijk dat onze informatie en de informatie van onze klanten veilig is. Hiervoor hebben we gelukkig al veel zaken op orde, echter was het zo dat dit niet aantoonbaar was voor onze klanten. Het behalen van het ISO27001 en NEN7510 certificaat biedt ons deze mogelijkheid.

Het contact met CertificeringsAdvies is heel soepel verlopen. Gedurende het traject viel vooral de pragmatische aanpak op, deze hebben we als zeer prettig ervaren. Ze gaan echt uit van de organisatie, en niet vanuit de norm. Zo hebben ze gekeken naar wat er al geregeld was en zijn hierop de zaken verder aangescherpt”.

We kunnen nu sneller en efficiënter werken!

Taart gefeliciteerd met de behaalde certificeringPaul: “Het contact met CertificeringsAdvies is heel soepel verlopen. Gedurende het traject viel vooral de pragmatische aanpak op, deze hebben we als zeer prettig ervaren. Ze gaan echt uit van de organisatie, en niet vanuit de norm. Zo hebben ze gekeken naar wat er al geregeld was en zijn hierop de zaken verder aangescherpt.

De CAN adviseur wist de norm feilloos te vertalen naar de praktijk waardoor het voor ons duidelijk en werkbaar was. Het totale traject is me erg meegevallen. Doordat we veel zaken rondom informatiebeveiliging al geregeld hadden waren er gelukkig niet veel aanpassingen nodig.

We zijn heel tevreden met het uiteindelijke resultaat, voor ons zijn echt de puntjes op de I gezet met het behalen van het ISO 27001 en NEN 7510 certificaat. Naast dat we onze informatiebeveiliging aan kunnen tonen zijn ook intern een aantal processen verbeterd, waardoor we sneller en effectiever te werk kunnen gaan”.

Download Informatiegids ISO 27001

CertificeringsAdvies Nederland | T. 085 – 487 99 72 | E. info@certificeringsadvies.nl