Heliox VCA

Sinds 2009 levert Heliox op maat gemaakte oplossingen voor onder andere elektrische voertuigen, industriële en professionele toepassingen . Denk hierbij aan vermogensomvormers, snel laadsystemen voor elektrische bussen, havenvoertuigen en professioneel transport.

Kwaliteit aantonen

Heliox certificeerde onlangs met vlag en wimpel voor ISO 9001. “Een stijgende vraag naar ISO 9001 certificering vanuit onze klanten heeft ons doen besluiten de certificering officieel te gaan behalen” vertelt Business Developer Mark Smidt, medeoprichter van Heliox en nauw betrokken bij het certificeringstraject. “We hadden al veel zaken geregeld vanuit de ISO-gedachtes, echter wilden we het officieel maken doormiddel van een certificaat. Hiermee kunnen we de kwaliteit van onze processen aantonen aan onze potentiële klanten.

CertificeringsAdvies Nederland heeft de beloftes voor een pragmatische aanpak en een goed advies absoluut waar gemaakt. Door te starten met het adviestraject konden we alvast meedoen met een bepaalde aanbesteding, erg prettig. Vervolgens zijn we gedurende het traject aan de hand genomen door adviseur Martijn en zijn we dankzij de aangereikte templates en goede adviezen doeltreffend tot een mooi eindresultaat gekomen.

Heliox KlantcaseEen mooie basis voor de toekomst!

Met het ISO 9001 certificaat hebben we een mooie basis neergezet, waar we in de toekomst verder op door kunnen bouwen. We pakken de interne audits en de managementreview actiever op dan voorheen. Ook zien we dat de bewustwording groter is geworden binnen de organisatie door dat het management de werkwijze actief uitdraagt in de verschillende teams door o.a. het opstellen van verbeterplannen. Kortom wij zijn zeer tevreden met het resultaat” besluit Mark zijn verhaal.

New call-to-action

CertificeringsAdvies Nederland | T. 085 – 487 99 72 | E. info@certificeringsadvies.nl