Klantcase: Fransen Gerrits

"Bij Fransen Gerrits zijn we al jarenlang klant bij CertificeringsAdvies Nederland. En naar tevredenheid." Lees hier meer over de ervaringen.

Vrachtwagen Fransen Gerrits
CAN ster
CertificeringsAdvies Nederland
Manager Algemeen

CertificeringsAdvies Nederland is de partner in certificeren! Met diverse diensten en tools helpen we je altijd naar een oplossing op maat!

info@certificeringsadvies.nl

“Bij de samenwerking met CertificeringsAdvies Nederland (voorheen SOVO Opleiding en Advies) spreken we over een jarenlange relatie. Wij vinden het belangrijk dat we samenwerken met partijen uit de regio. Uiteraard is dat niet onze enige voorwaarde. Kwaliteit is ook erg belangrijk”, zo vertelt Jolanda van Outvorst, werkzaam op de afdeling P&O bij Fransen Gerrits.

Logo Fransen Gerrits

De voerspecialist van Zuid-Nederland

Fransen Gerrits is opgericht in 1897 en inmiddels uitgegroeid tot de ondernemende voerspecialist van Zuid-Nederland. Een betrokken familiebedrijf dat mengvoeders ontwikkelt en produceert voor de varkens-, rundvee- en konijnenhouderij. Deze productie vindt plaats op drie gespecialiseerde locaties in Erp, Veghel en de Rips.

Incompany trainingen bieden ons flexibiliteit

Fransen Gerrits volgt diverse trainingen via CertificeringsAdvies Nederland, waaronder:

Het gros van de trainingen die Fransen Gerrits afneemt via CertificeringsAdvies Nederland wordt Incompany gevolgd. Jolanda van Outvorst: “De trainingen worden gegeven bij ons op locatie. Dat is voor onze mensen bekend terrein, waardoor het vertrouwd is. Een groot voordeel hiervan is dat onze mensen niet ver hoeven te gaan reizen. Een ander voordeel is dat we door Incompany te werken met twee groepen tegelijkertijd, op hetzelfde tijdstip, de training kunnen volgen. Die flexibiliteit is erg prettig!”

Korte lijntjes en maatwerk

Jolanda vervolgt haar verhaal: “Bij CertificeringsAdvies Nederland ervaren we maatwerk. De lijntjes zijn kort, waardoor je direct zaken kunt regelen. Zo wordt bij ons veel werk uit handen genomen, waardoor wij ons weer kunnen concentreren op andere zaken. En niet onbelangrijk: onze verwachting matcht met de resultaten achteraf.”

Cursusaanbod BHV trainingen

CAN ster
CertificeringsAdvies Nederland
Manager Algemeen

CertificeringsAdvies Nederland is de partner in certificeren! Met diverse diensten en tools helpen we je altijd naar een oplossing op maat!

info@certificeringsadvies.nl

BHV cursus?

Bij onze CAN Academy volg je zowel een BHV als BHV herhaling cursus!

  • Snel geregeld
  • Cursus op maat
  • Ook incompany mogelijk!

Maandelijks op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit jouw branche en de nieuwste ontwikkelingen rondom (bedrijfs)normen en groeimogelijkheden voor jouw organisatie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks een flinke dosis inspiratie met o.a.:

  • Handige kennisartikelen en praktische tips voor jouw organisatie
  • Actuele updates rondom normen en certificeringen
  • Ontwikkelingen in wet- en regelgeving
  • Interessante acties & events
  • Relevante trainingen en opleidingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf jezelf in voor onze maandelijkse nieuwsbrief door het formulier in te vullen!

"*" indicates required fields