Klantcase: Dentsply Sirona

“Naast de goede prijs/kwaliteit verhouding is de snelheid absoluut een pluspunt van CertificeringsAdvies Nederland. Dat is iets wat veel andere bedrijven missen!”

Dentsply Sirona
CAN ster
CertificeringsAdvies Nederland
Manager Algemeen

CertificeringsAdvies Nederland is de partner in certificeren! Met diverse diensten en tools helpen we je altijd naar een oplossing op maat!

info@certificeringsadvies.nl

Dentsply Sirona is wereldwijd marktleider op het gebied van professionele tandheelkundige producten en technologieën. Ieder jaar volgt het bedrijf bij CertificeringsAdvies Nederland Incompany BHV-trainingen. Paul Versteegen, Environmental Health and Safety (EHS) manager en veiligheidsadviseur bij Dentsply Sirona, vat de samenwerking als volgt samen: “We zijn erg tevreden over de service en snelheid van CertificeringsAdvies Nederland.”

Klantlogo Dentsply Sirona

Al jarenlang tevreden klant

Dentsply Sirona levert eigenlijk alles op het gebied van tandheelkundige zorg. Binnen de organisatie zijn meer dan 15.000 mensen werkzaam, verspreid over 40 landen in de hele wereld. Paul Versteegen is werkzaam bij de vestiging in Venlo, van waaruit naar Europa en het Midden-Oosten wordt gedistribueerd. De vraag met betrekking tot hoe Dentsply Sirona bij CertificeringsAdvies Nederland terecht is gekomen beantwoordt hij als volgt:

“We waren op zoek naar een bureau dat een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) voor ons uit kon voeren. Via Google kwamen we bij CertificeringsAdvies Nederland terecht. Vervolgens bleek dat zij ook BHV-trainingen konden verzorgen. Inmiddels zijn we al jarenlang tevreden klant.”

“Snelheid is absoluut een pluspunt!”

Paul Versteegen: “Naast de goede prijs/kwaliteit verhouding is de snelheid absoluut een pluspunt van CertificeringsAdvies Nederland. Dat is iets wat veel andere bedrijven missen; snelheid in reactie en handelen. Doordat wij volledig in implementaties zitten is het vaak snel schakelen. Wanneer ik een offerte opvraag en bijvoorbeeld over enkele weken een BHV-training ingepland wil hebben, dan weet ik zeker dat dit lukt. Dat werkt erg prettig. Ook wanneer ik een mailtje stuur heb ik altijd dezelfde dag een bruikbare reactie terug. Kortom, de communicatielijntjes zijn kort en goed.”

Hij vervolgt zijn verhaal: “Daarnaast wordt er vanuit CertificeringsAdvies Nederland goed en praktisch met ons meegedacht. Dat vind ik belangrijk. Zo hebben we bijvoorbeeld een BHV-training van één dag. Deze splitsen we bij ons op in twee dagdelen waarbij we een ochtend- en een middaggroep maken. Met dat soort zaken wordt door CertificeringsAdvies Nederland zonder enig probleem direct meegedacht. Zo is er veel mogelijk.”

Incompany trainingen op maat met specifieke praktijkoefeningen

Incompany trainingen zijn voor Dentsply Sirona essentieel. De organisatie is immers tijdgebonden en heeft niet de tijd en ruimte om de medewerkers een halve of een hele dag weg te sturen. Door de BHV-trainingen Incompany op de eigen locatie te laten verzorgen scheelt dat veel tijd. Bovendien kunnen trainingen op die manier heel specifiek gemaakt worden. Zo kunnen er veel praktijkoefeningen uitgevoerd worden in de eigen omgeving.

Paul Versteegen licht toe: “Bij BHV-trainingen ontkom je uiteraard niet aan het feit dat er jaarlijks verplichte stof herhaald dient te worden. Dat is ook belangrijk. De rest van de trainingen kunnen we echter gebruiken voor gesimuleerde oefeningen op de werkplek. In het traject voorafgaand aan de trainingen verzinnen we wat er bij ons op locatie kan gebeuren. Denk daarbij aan het lekken van een chemische stof, het omvallen van een stelling, ergens tegenaan rijden met een heftruck, een brandalarm en ga zo maar door. Dit alles simuleren we tijdens de training en zo wordt er specifiek en gericht getraind.”

De specifieke kennis wordt op een leuke manier gebracht

Het laatste punt dat Paul Versteegen benoemt is de inhoud van de cursus die volgens hem ‘prima’ is. Paul: “Onze mensen zijn vaak in de praktijk bezig en moeten dan met een BHV-training ineens weer ‘naar school’. Dan is het belangrijk dat de stof niet geestdodend is en dat het leuk blijft. En dat is het geval. De trainers zijn erg bekwaam en brengen het op een leuke manier. Voor onze mensen is het prima vol te houden; de balans is goed. Bovendien wordt er bij CertificeringsAdvies Nederland gewerkt met specifieke trainers. Denk aan een trainer die EHBO doet en een trainer die ontruiming van het gebouw doet. Zo is er voor elke tak een specialist met veel kennis en ervaring.”

New call-to-action

CAN ster
CertificeringsAdvies Nederland
Manager Algemeen

CertificeringsAdvies Nederland is de partner in certificeren! Met diverse diensten en tools helpen we je altijd naar een oplossing op maat!

info@certificeringsadvies.nl

BHV cursus?

Bij onze CAN Academy volg je zowel een BHV als BHV herhaling cursus!

  • Snel geregeld
  • Cursus op maat
  • Ook incompany mogelijk!

Maandelijks op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit jouw branche en de nieuwste ontwikkelingen rondom (bedrijfs)normen en groeimogelijkheden voor jouw organisatie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks een flinke dosis inspiratie met o.a.:

  • Handige kennisartikelen en praktische tips voor jouw organisatie
  • Actuele updates rondom normen en certificeringen
  • Ontwikkelingen in wet- en regelgeving
  • Interessante acties & events
  • Relevante trainingen en opleidingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf jezelf in voor onze maandelijkse nieuwsbrief door het formulier in te vullen!

"*" indicates required fields