Klantcase: CelektRon

“De adviseur draaide nergens omheen, daarom wisten we direct waar we aan toe waren.”

vcu-en-vca
CAN ster
CertificeringsAdvies Nederland
Manager Algemeen

CertificeringsAdvies Nederland is de partner in certificeren! Met diverse diensten en tools helpen we je altijd naar een oplossing op maat!

info@certificeringsadvies.nl

CelektRon B.V. verzorgt bij particulieren, bedrijven en instellingen geïntegreerde installaties op het gebied van elektrotechniek, beveiliging, CCTV (camerabewaking), toegangscontrole en brandmeldinstallaties.

Lekker lokaal!

“De vraag vanuit een van onze opdrachtgevers heeft ons doen besluiten VCA* te behalen” vertelt Martijn Gerrits teamleider projecten bij CelektRon B.V. “Via internet kwamen we bij CertificeringsAdvies Nederland terecht. CAN is gevestigd in Veghel, dat voelde direct prettig, lekker lokaal!

Veiligheidsbewustzijn heeft meer aandacht gekregen

Rob, de adviseur van CAN was kordaat en slagvaardig en vrij direct, daar houden we van! Hij draaide nergens omheen, daarom wisten we precies waar we aan toe waren. En niet zonder resultaat; na 2,5 maand hebben we het VCA* certificaat behaald.

Met het behalen van het VCA* certificaat kunnen we vanaf nu de veiligheid binnen het bedrijf aantonen aan onze opdrachtgevers. Daarnaast heeft het thema veiligheidsbewustzijn nog meer aandacht gekregen binnen onze organisatie na het behalen van het certificaat. Een mooi voorbeeld hiervan is dat toolboxmeetings en werkplekinspecties nu consequent worden georganiseerd in de organisatie. Kortom; we zijn voorbereid op de toekomst!” besluit Martijn zijn verhaal.

New call-to-action

CAN ster
CertificeringsAdvies Nederland
Manager Algemeen

CertificeringsAdvies Nederland is de partner in certificeren! Met diverse diensten en tools helpen we je altijd naar een oplossing op maat!

info@certificeringsadvies.nl

Ook VCA behalen?

Vraag een vrijblijvende offerte op maat aan!

  • Direct inzicht in de kosten
  • Deskundig advies op maat
  • Praktische insteek

Maandelijks op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit jouw branche en de nieuwste ontwikkelingen rondom (bedrijfs)normen en groeimogelijkheden voor jouw organisatie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks een flinke dosis inspiratie met o.a.:

  • Handige kennisartikelen en praktische tips voor jouw organisatie
  • Actuele updates rondom normen en certificeringen
  • Ontwikkelingen in wet- en regelgeving
  • Interessante acties & events
  • Relevante trainingen en opleidingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf jezelf in voor onze maandelijkse nieuwsbrief door het formulier in te vullen!

"*" indicates required fields