Klantcase: CB Zorg

CB Zorg heeft onlangs een AVG-Incompany training op de bedrijfslocatie laten verzorgen door CertificeringsAdvies Nederland. Bekijk de klantcase.

AVG spookverhalen
CAN ster
CertificeringsAdvies Nederland
Manager Algemeen

CertificeringsAdvies Nederland is de partner in certificeren! Met diverse diensten en tools helpen we je altijd naar een oplossing op maat!

info@certificeringsadvies.nl

Centrum Begeleiding Zorg, kortweg CB zorg, biedt kwaliteitszorg op maat. De organisatie wil die kwaliteit ook uitdragen door alles rondom de AVG-wet netjes op orde te hebben. Om die reden kozen zij ervoor om een AVG-training Incompany te laten verzorgen door CertificeringsAdvies Nederland. En naar tevredenheid! Sena Eren, Manager Kwaliteit, is erg te spreken over het traject: “De snelle en duidelijke communicatie en hoge betrokkenheid hebben ertoe geleid dat alles erg goed en soepel is verlopen.”

De nieuwe AVG-wetgeving is belangrijk

CB Zorg is een thuiszorginstelling die actief is in meerdere regio’s verspreid over heel Nederland. Zij komen tegemoet aan de wensen en behoeften van mensen die zorg en ondersteuning nodig hebben door kwaliteitszorg op maat te bieden. CB Zorg biedt deze mensen persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding en huishoudelijke hulp. De organisatie is binnen korte tijd behoorlijk gegroeid. Binnen het bedrijf is men van mening dat de kwaliteit te allen tijde gewaarborgd moet blijven. Om dat te bewerkstelligen is Sena Eren, voorheen Zorgmanager bij CB Zorg, sinds enige tijd werkzaam als Manager Kwaliteit binnen de organisatie.

Sena Eren: “CB Zorg neemt de privacy van haar cliënten erg serieus en wil deze graag borgen. Bovendien is de nieuwe AVG-wetgeving erg belangrijk. Om die reden hebben we ervoor gekozen om een AVG Incompany training bij ons op locatie te laten verzorgen voor diverse medewerkers om hen zo verder wegwijs te maken met betrekking tot de AVG. Zo weet iedereen wat belangrijk is, wat er gedaan dient te worden en waar men scherp op moet blijven.”

De Incompany mogelijkheid biedt een stukje gemak

Na een korte zoektocht op Google heeft Sena Eren ervoor gekozen om de training te laten verzorgen door CertificeringsAdvies Nederland. Sena licht haar keuze toe: “Toen ik op de website van de CAN Academy zag dat bij CertificeringsAdvies Nederland ook een AVG Incompany training tot de mogelijkheden behoorde heb ik gelijk contact opgenomen. Het aanbod dat CertificeringsAdvies Nederland mij vervolgens deed was aantrekkelijk en dat gaf, samen met de Incompany mogelijkheid, de doorslag om voor deze partij te kiezen.”

CB Zorg heeft voor een Incompany training gekozen, omdat de training dan bij hen op bedrijfslocatie kon plaatsvinden. Sena: “Aan de training hebben mensen vanuit verschillende afdelingen, zoals de administratie, planning en zorgmedewerkers, deelgenomen. Doordat we deze mensen allemaal tegelijk wilden trainen was het erg makkelijk dat het bij ons intern kon plaatsvinden. Zo hoefde niemand te gaan reizen en kon de training verzorgd worden op het moment dat het ons uitkwam.”

Snelle communicatie, duidelijk verhaal en grote betrokkenheid

Sena Eren is erg te spreken over het contact met de opleidingscoördinator en de trainer van CAN: “Het verhaal van Linda was voor mij erg duidelijk. Bovendien werd er steeds overal snel op gereageerd. Zo kreeg ik de offerte bijvoorbeeld snel toegestuurd. Dat was erg prettig. De trainer heeft voorafgaand aan de training ook het nodige voorwerk gedaan. Dat was fijn, want zo zijn de vragen die er aan onze kant waren meegenomen in de training. Deze werden tijdens de presentatie netjes behandeld met daarbij antwoorden en toelichting.”

De medewerkers van CB Zorg hebben de training als heel duidelijk ervaren. Sena: “Het was niet van de hak op de tak, maar er zat echt structuur in. De presentatie van de trainer was ook goed, daarin kon je goed zien dat er voorafgaand aan de training met elkaar gecommuniceerd is. De goede voorbereiding en communicatie vooraf hebben ervoor gezorgd dat de training zelf erg prettig en soepel is verlopen.”

Sena vult aan: “Wat ik tot slot graag nog even wil benoemen is dat wij het super vonden dat de trainer, na de training nog bij ons is gebleven om samen met ons naar ons privacybeleid te kijken en om ons tips en advies te geven o.a. over hoe je een verwerkingsregister invult. Hij was erg betrokken, waardoor er een soort vertrouwensband is ontstaan. We konden hem echt alle vragen stellen. De trainer is zelfs daarna nog een keertje bij ons langs geweest om te kijken of het ons allemaal gelukt is met implementeren. Leuk! Al met al hebben de snelle en duidelijke communicatie in combinatie met de hoge betrokkenheid grote invloed gehad op het traject: “Ik zou in de toekomst zeker weer voor CertificeringsAdvies Nederland kiezen!”

incompany training op maat boeken

CAN ster
CertificeringsAdvies Nederland
Manager Algemeen

CertificeringsAdvies Nederland is de partner in certificeren! Met diverse diensten en tools helpen we je altijd naar een oplossing op maat!

info@certificeringsadvies.nl

Incompany training?

Vraag een offerte op maat aan!

  • Toegespitst op jouw organisatie
  • Flexibel te plannen
  • Sneller resultaat
  • Kostenefficiënt

Maandelijks op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit jouw branche en de nieuwste ontwikkelingen rondom (bedrijfs)normen en groeimogelijkheden voor jouw organisatie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks een flinke dosis inspiratie met o.a.:

  • Handige kennisartikelen en praktische tips voor jouw organisatie
  • Actuele updates rondom normen en certificeringen
  • Ontwikkelingen in wet- en regelgeving
  • Interessante acties & events
  • Relevante trainingen en opleidingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf jezelf in voor onze maandelijkse nieuwsbrief door het formulier in te vullen!

"*" indicates required fields