Klantcase: Bosch Rexroth

Actualisatie bij BHV en EHBO is erg belangrijk. Om die reden volgt de Van Nieuwpoort Groep jaarlijks een Incompany BHV training. Bekijk snel de klantcase.

Bosch Rexroth
CAN ster
CertificeringsAdvies Nederland
Manager Algemeen

CertificeringsAdvies Nederland is de partner in certificeren! Met diverse diensten en tools helpen we je altijd naar een oplossing op maat!

info@certificeringsadvies.nl

Bosch Rexroth uit Boxtel volgt jaarlijks de trainingen BHV-herhaling en EHBO-herhaling via CertificeringsAdvies Nederland. Lukas van Dooren, werkzaam binnen Bosch Rexroth, vindt de samenwerking erg prettig. Lukas: “CertificeringsAdvies Nederland biedt een stukje flexibiliteit. De trainingen zijn ‘custom made’, de trainers zijn erg kundig en de communicatie verloopt goed en bovenal snel. Kortom, we zijn al jarenlang tevreden klant.”

Bosch Rexroth klantlogo

Over Bosch Rexroth

Bosch Rexroth, voortgekomen uit een familiebedrijf, biedt ondersteuning aan de wereldwijde machine- en installatiebouw met technologische, veilige en milieuvriendelijke oplossingen. Het bedrijf is gespecialiseerd in de aandrijf- en besturingstechnologie, waaronder bijvoorbeeld hydraulische installaties, welke allemaal maatwerk zijn. Dat gaat gepaard met grote onderdelen en zwaar werk, maar het komt wel heel precies wat er gemaakt wordt. Sommige onderdelen dienen op een honderdsten van een millimeter nauwkeurig te worden gefabriceerd.

Al jaren naar tevredenheid

Lukas van Dooren is samen met zijn collega verantwoordelijk voor ‘Health Safety & Environment’ binnen Bosch Rexroth. Dit houdt in dat zij afdelingen binnen de organisatie ondersteunen zodat deze hun verantwoordelijkheid op deze gebieden nemen. Een andere taak is het informeren van collega’s over de mogelijkheden en de wet- en regelgeving op dit gebied.

Lukas van Dooren: “Vanuit mijn functie ben ik ook betrokken bij het inregelen van de BHV- en EHBO-trainingen voor de organisatie. In het verleden maakten we voor dit soort trainingen gebruik van een instituut, maar dat hield op te bestaan. Vervolgens zijn we gaan zoeken naar een alternatief en zo zijn we bij CertificeringsAdvies Nederland terechtgekomen. Die samenwerking loopt al diverse jaren en nog altijd naar tevredenheid!”

Flexibiliteit en maatwerk

“We volgen bij CertificeringsAdvies Nederland jaarlijks de Herhaling BHV-trainingen en EHBO-trainingen volgens EHBO-diploma. Het voordeel van CertificeringsAdvies is het stukje flexibiliteit dat ons geboden wordt. Zo kunnen we hier intern de mogelijkheid bieden om op vijf verschillende middagen aan de training deel te nemen. Sommige medewerkers zijn er dan ook vijf keer, maar bij anderen kan er wel eens iets tussenkomen waardoor ze af moeten zeggen. Ook dat afzeggen wordt geaccepteerd en dat waardeer ik aan CertificeringsAdvies Nederland”, aldus Lukas van Dooren.

Lukas vervolgt: “Een ander voordeel dat ik graag wil benoemen is het feit dat de trainingen ‘custom made’ zijn. De trainingen worden bij ons op locatie, incompany, gegeven. Vooraf is er afstemming met de medewerkers van CertificeringsAdvies Nederland. We kunnen dan input geven vanuit de praktijkervaring. Hier wordt dan tijdens de trainingen weer op ingespeeld.”

De presentatie en communicatie zijn prima

Lukas van Dooren is tevreden over de presentatie van de trainers en de cursusinhoud. “De trainers zijn kundig en punctueel. Ze leggen vanuit de theorie precies uit hoe iets dient te verlopen. Onze medewerkers zijn daarentegen weer praktisch gedreven en zien vanuit de praktijk wel eens andere invalshoeken. Zo ontstaat er een gezond spanningsveld, maar de trainers weten dat altijd prima te sturen.”

Cursusaanbod BHV trainingen

CAN ster
CertificeringsAdvies Nederland
Manager Algemeen

CertificeringsAdvies Nederland is de partner in certificeren! Met diverse diensten en tools helpen we je altijd naar een oplossing op maat!

info@certificeringsadvies.nl

BHV incompany training op maat?

Vraag direct een offerte aan!

  • Snel contact
  • Vrijblijvend
  • Flexibel

Maandelijks op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit jouw branche en de nieuwste ontwikkelingen rondom (bedrijfs)normen en groeimogelijkheden voor jouw organisatie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks een flinke dosis inspiratie met o.a.:

  • Handige kennisartikelen en praktische tips voor jouw organisatie
  • Actuele updates rondom normen en certificeringen
  • Ontwikkelingen in wet- en regelgeving
  • Interessante acties & events
  • Relevante trainingen en opleidingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf jezelf in voor onze maandelijkse nieuwsbrief door het formulier in te vullen!

"*" indicates required fields