Logo Asfalt Onderhoud

Asfalt Onderhoud is gespecialiseerd op het gebied van klein asfaltonderhoud. Met zes vaste krachten en een flexibele schil zorgen ze dagelijks voor de reparatie van onder andere wegen, fietspaden, wandelpaden en speelplekken door heel Nederland. Recentelijk certificeerde Asfalt Onderhoud voor de Veiligheidsladder trede 2.

Snel aan de slag

Asfalt Onderhoud“Vanuit de vraag door één van onze grotere opdrachtgevers zijn we ons gaan verdiepen in het behalen van de Veiligheidsladder trede 2”, vertelt Bertus van Ee. Hij is bedrijfsleider bij Asfalt Onderhoud. “Omdat Rob, adviseur van CertificeringsAdvies Nederland, al contact met ons heeft i.v.m. onze VCA-certificering konden we al snel van start om de eerste zaken te regelen”.

Bertus: “Doordat Rob al een eerder traject met ons gedaan heeft kent hij ons bedrijf, onze structuur, visie en gedachtegang. Wanneer ik hem bel heeft hij maar een half woord nodig, dat werkt heel prettig. We waren daarom ook snel op gang met de het traject voor de Veiligheidsladder.”

Lees ook het artikel ‘Vanaf 2022 Veiligheidsladder verplicht voor aanbestedingen in de Bouw’

Continu verbeteren

“Gedurende het traject wist Rob feilloos de theorie te vertalen naar de praktijk. Hij weet hoe het er in de praktijk aan toe gaat en weet daarom de processen niet alleen duidelijk, maar ook werkbaar te maken. Een mooi voorbeeld hiervan is een tool die hij ons aanreikte om de Veiligheidsladder te combineren met VCA in onze toolboxmeetings. Dit is voor ons efficiënt werken aan het verbeteren van veiligheid.

Asfalt OnderhoudHet behalen van de trede 2 van de Veiligheidsladder heeft ons een handvat gegeven om eens anders te kijken naar onze werkzaamheden. Kan het ook anders/veiliger? En op welke manier? Hier zullen we aan blijven werken in de toekomst.

Voor nu, en in de toekomst, is CertificeringsAdvies Nederland voor ons een waardevolle partner doordat we meerdere certificeringen (VCA en de Veiligheidsladder) kunnen onderbrengen bij één partij. Een vast contactpersoon, in dit geval Rob, werkt voor ons heel efficiënt en overzichtelijk. We weten dat we altijd terecht kunnen bij hem met onze certificeringsvraagstukken en dat geeft een vertrouwd gevoel”, besluit Bertus zijn verhaal.

Veiligheidsladder informatiesheets

CertificeringsAdvies Nederland | T. 085 – 487 99 72 | E. info@certificeringsadvies.nl