Klantcase AP2PM

AP2PM is bewust bezig met kwaliteit en voegde daar een ISO 9001 certificering aan toe. In deze klantcase lees je over de ervaringen.

ISO 9001 hoofdstuk 4
CAN ster
CertificeringsAdvies Nederland
Manager Algemeen

CertificeringsAdvies Nederland is de partner in certificeren! Met diverse diensten en tools helpen we je altijd naar een oplossing op maat!

info@certificeringsadvies.nl

AP2PM BV is een jonge organisatie opgericht in mei 2016. (www.ap2pm.com) Deze slanke organisatie met een zeer hoog kennisniveau, richt zich hoofdzakelijk op het leveren van custom metalen precisieonderdelen aan voornamelijk de elektronica industrie. AP2PM neemt hierbij het complete projectmanagement van ontwikkeling en productontwerp tot levering voor zijn rekening.

We gingen op een praktische en doeltreffende wijze door het traject

“Sinds de start van AP2PM zijn we altijd al zeer bewust bezig geweest met kwaliteit“ vertelt Paul Willems, medeoprichter van AP2PM BV. “Toen ook de eis van een van onze klanten kwam om te certificeren voor ISO 9001, was de keuze snel gemaakt om het certificeringstraject aan te gaan.

We stapten het traject volledig blanco in zonder op dat moment de impact op de organisatie in te kunnen schatten. In eerste instantie denk je je processen wel aardig op orde te hebben, maar eenmaal bezig met het adviestraject bleek onze werkwijze toch ruimte voor verbetering te kennen. Gelukkig nam adviseur Martijn ons op een praktische en doeltreffende wijze mee door het gehele proces. De gerichte opdrachten die we van hem kregen met deadline zijn een stok achter de deur om bepaalde stappen op tijd af te ronden.

Het heeft onze organisatie naar een next level gebracht!

Na enkele maanden van hard werken zijn we in één keer succesvol door de audit heen gekomen en zijn we op tijd gecertificeerd voor onze opdrachtgever. We merken een duidelijk verschil nu we gecertificeerd zijn, veel zaken zijn anders (vooral efficiënter) ingericht en bepaalde werkwijzen zijn veranderd. We profiteren dagelijks van bijvoorbeeld een nieuw ingerichte projectfolderstructuur met ondersteunende documenten om onze vele projecten in goede banen te blijven leiden.

Het geheel heeft onze organisatie echt naar een next level gebracht. Het in kaart brengen van de risico’s was voor ons een echte eyeopener. We zijn ons gaandeweg steeds bewuster geworden van bepaalde risico’s waarop we nu doeltreffende maatregelen hebben geïmplementeerd. Daarnaast profiteren we van extra kansen in de toekomst doordat we de kwaliteit binnen onze organisatie kunnen aantonen”.

New call-to-action

CAN ster
CertificeringsAdvies Nederland
Manager Algemeen

CertificeringsAdvies Nederland is de partner in certificeren! Met diverse diensten en tools helpen we je altijd naar een oplossing op maat!

info@certificeringsadvies.nl

Kom in contact met de partner in certificeren!

Meer informatie over de mogelijkheden?

  • Altijd een oplossing op maat
  • Jouw organisatie als uitgangspunt
  • Snel, pragmatisch en persoonlijk

Maandelijks op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit jouw branche en de nieuwste ontwikkelingen rondom (bedrijfs)normen en groeimogelijkheden voor jouw organisatie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks een flinke dosis inspiratie met o.a.:

  • Handige kennisartikelen en praktische tips voor jouw organisatie
  • Actuele updates rondom normen en certificeringen
  • Ontwikkelingen in wet- en regelgeving
  • Interessante acties & events
  • Relevante trainingen en opleidingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf jezelf in voor onze maandelijkse nieuwsbrief door het formulier in te vullen!

"*" indicates required fields