AP2PMAP2PM BV is een jonge organisatie opgericht in mei 2016. (www.ap2pm.com) Deze slanke organisatie met een zeer hoog kennisniveau, richt zich hoofdzakelijk op het leveren van custom metalen precisieonderdelen aan voornamelijk de elektronica industrie. AP2PM neemt hierbij het complete projectmanagement van ontwikkeling en productontwerp tot levering voor zijn rekening.

We gingen op een praktische en doeltreffende wijze door het traject

“Sinds de start van AP2PM zijn we altijd al zeer bewust bezig geweest met kwaliteit“ vertelt Paul Willems, medeoprichter van AP2PM BV. “Toen ook de eis van een van onze klanten kwam om te certificeren voor ISO 9001, was de keuze snel gemaakt om het certificeringstraject aan te gaan.

We stapten het traject volledig blanco in zonder op dat moment de impact op de organisatie in te kunnen schatten. In eerste instantie denk je je processen wel aardig op orde te hebben, maar eenmaal bezig met het adviestraject bleek onze werkwijze toch ruimte voor verbetering te kennen. Gelukkig nam adviseur Martijn ons op een praktische en doeltreffende wijze mee door het gehele proces. De gerichte opdrachten die we van hem kregen met deadline zijn een stok achter de deur om bepaalde stappen op tijd af te ronden.

Het heeft onze organisatie naar een next level gebracht!

Na enkele maanden van hard werken zijn we in één keer succesvol door de audit heen gekomen en zijn we op tijd gecertificeerd voor onze opdrachtgever. We merken een duidelijk verschil nu we gecertificeerd zijn, veel zaken zijn anders (vooral efficiënter) ingericht en bepaalde werkwijzen zijn veranderd. We profiteren dagelijks van bijvoorbeeld een nieuw ingerichte projectfolderstructuur met ondersteunende documenten om onze vele projecten in goede banen te blijven leiden.

Het geheel heeft onze organisatie echt naar een next level gebracht. Het in kaart brengen van de risico’s was voor ons een echte eyeopener. We zijn ons gaandeweg steeds bewuster geworden van bepaalde risico’s waarop we nu doeltreffende maatregelen hebben geïmplementeerd. Daarnaast profiteren we van extra kansen in de toekomst doordat we de kwaliteit binnen onze organisatie kunnen aantonen”.

New call-to-action

CertificeringsAdvies Nederland | T. 085 – 487 99 72 | E. info@certificeringsadvies.nl