Certification By Design


Als startup heb je veel zaken te regelen. Je bent druk met het aantrekken van nieuwe klanten, nieuwe samenwerkingen, productontwikkeling en je wil natuurlijk een professionele uitstraling hebben. Kortom je wil je organisatie het liefst in één keer goed neerzetten, een stabiele basis om daarna nog jaren op verder te bouwen. Heb je bij de inrichting van je organisatie dan ook gedacht aan eventuele certificeringen waar (veel) vraag naar is in de markt waarin jij opereert? Door de norm direct mee te nemen bij de start van je onderneming zit deze meteen in het DNA van je organisatie, ook wel Certification By Design genoemd.

Certification By Design

Bij Certification By Design implementeer je een norm direct in de startup fase van je onderneming. Dit kun je doen door rekening te houden met de eisen vanuit de norm direct bij het opzetten van je managementsysteem. Hierbij is het van belang om goed na te denken over je bedrijfsprocessen. Hoe is bijvoorbeeld je projectmanagement geregeld? En hoe dek je risico’s af tijdens werkzaamheden en wat doe je bij onverwachts uitval van personeel? Maar ook dien je na te denken over de informatiebeveiliging van je bedrijfsgegevens én die van jouw klanten. Door de processen direct volgens de normeisen te beschrijven in een managementsysteem, heb je een stabiele basis neergezet voor je onderneming én kun je je certificeren voor één of meerdere (ISO) normen.

Meer weten over Certification By Design?

Wil je meer informatie over certificeren als startup of heb je behoefte aan een keertje sparren met een van onze adviseurs? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

NEEM CONTACT OP
Contact CertificeringsAdvies Nederland

Voordelen Certification By Design

Door Certification By Design toe te passen op jouw jonge onderneming geniet je van een groot aantal voordelen, namelijk;

Wek vertrouwen bij opdrachtgevers

Wanneer je net bent gestart met je onderneming heb je nog weinig naamsbekendheid opgebouwd. Wie ben jij? Kan ik jou vertrouwen? Ben jij in staat de opdracht gedegen uit te voeren? Door het behalen van één of meerdere (ISO) certificeringen toon je aan je processen kwalitatief goed geregeld te hebben en laat je bijvoorbeeld zien de informatiebeveiliging op orde te hebben in je organisatie. Als Startup een belangrijke factor om het vertrouwen van je toekomstige opdrachtgevers te winnen.

Kostenbesparing

Wanneer je bij de eerste opzet van je managementsysteem direct rekening houdt met de (ISO) certificeringseisen hoef je alles maar één keer te beschrijven en uit te voeren. Hierdoor voorkom je onnodige omschakeling van processen en werkwijzen achteraf bij het eventueel later certificeren van je onderneming. Hiermee bespaar je veel tijd en geld. Kostbare tijd die je bij de start van je onderneming goed kan gebruiken voor andere zaken.

Structuur

Door de (ISO) normen te implementeren ga je gericht nadenken over je processen en dien je deze te beschrijven. Hiermee zet je de structuur in één keer goed neer, zo creëer je overzicht in je organisatie en voorkom je onnodige stress nu en in de toekomst. Tevens zet je hiermee het fundament neer waar je op verder kunt bouwen bij groei van de organisatie.

Wat zeggen onze klanten over onze aanpak

Stork logo 2Wij hebben ervoor gekozen om met CertificeringsAdvies Nederland in zee te gaan, omdat dit een partner is die, met betrekking tot de verschillende aspecten van de bedrijfsvoering, het meeste vertrouwen en deskundigheid uitstraalde.

Over CertificeringsAdvies Nederland: Partner in certificeren

Certification By DesignCertificeringsAdvies Nederland is de partner in certificeren. Wij ondersteunen mensen en organisatie in hun ontwikkeling met advies, opleidingen en outsourcing. Zo helpen wij jou met je organisatie slim in te richten en zijn we een inspiratiebron voor de mensen binnen je organisatie. We tillen hun kennis en vaardigheden naar een nieuw niveau en stellen hen in staat om uit te blinken in hun vakgebied. Op eigen-wijze en met een ondernemende instelling maken wij doelen bereikbaar. Met als bekroning een certificaat; voor mensen en organisaties.


CAN HELP Videosessies aanvragen

CertificeringsAdvies Nederland | T. 085 – 487 99 72 | E. info@certificeringsadvies.nl