‘Practice what you preach’, dat kunnen we bij CertificeringsAdvies Nederland (CAN) met recht zeggen. Als partner in certificeren zijn we trots om te kunnen mededelen dat CAN onlangs de ISO 9001 en ISO 27001 hercertificering heeft behaald.

Partner in certificeren

Nelis van de Pol, directeur bij CAN: “Als partner in certificeren ondersteunen wij opdrachtgevers bij het behalen en behouden van bedrijfscertificeringen zoals ISO 9001, ISO 27001 en vele andere normen. Dan kun je zelf natuurlijk niet achterblijven. Bovendien vinden er in onze eigen organisatie ook ontzettend veel ontwikkelingen plaats. Het is altijd goed om kritisch naar je bedrijfsvoering te (blijven) kijken en die te optimaliseren waar mogelijk, zeker in relatie tot thema’s als kwaliteit en informatiebeveiliging. We vinden het belangrijk om dat zelf ook aantoonbaar voor elkaar te hebben en dat doel is wederom bereikt met deze hercertificering.”

Wat is ISO 9001?
ISO 9001 is de internationaal geaccepteerde norm voor kwaliteitsmanagement. Het is één van de meest bekende normen uit de ISO-familie en daarmee ook één van de meest geïmplementeerde normen binnen organisaties. Met een ISO 9001 certificaat toon je aan dat je aan de eisen en wensen van opdrachtgevers en andere stakeholders voldoet, dat je voldoet aan geldende wet- en regelgeving, dat je middels risicomanagement inspeelt op kansen en bedreigingen en dat continu verbeteren geborgd is in de organisatie. Meer lezen? Bekijk: Wat is ISO 9001? In 1 minuut!

Wat is ISO 27001?
ISO 27001 is de internationale standaard op het gebied van informatiebeveiliging. In de norm staat omschreven hoe een organisatie haar informatiebeveiliging procesmatig kan inrichten. Met een ISO 27001 certificaat op zak toont een organisatie aan dat haar informatiebeveiliging op orde is. Meer lezen? Bekijk: Wat is ISO 27001?

Intern projectteam

Binnen CAN draait een intern projectteam dat o.a. bestaat uit een KAM-functionaris (Thijs Blom) en een Security Officer (Laurens Hekkink). Zij monitoren en optimaliseren alle zaken die betrekking hebben op kwaliteit en informatiebeveiliging, inclusief de taken in relatie tot de bedrijfscertificeringen. Bovendien zijn zij de kartrekkers op dit gebied en motiveren de rest van de organisatie om hier samen vorm en inhoud aan te geven. En met succes, want na een externe audit, uitgevoerd door Brand Compliance, zijn zowel de ISO 9001 als ISO 27001 certificering behaald.

Tobias op den Brouw, manager advies bij CAN: “CAN wil partner zijn van haar relaties, om samen de meerwaarde uit goed management te halen. Daar geloven we zelf in en dat willen we uitstralen. Het is vanzelfsprekend dat we dit dus ook zelf doen. Ook dit jaar blijkt weer dat we mede hierdoor goede verbeteringen binnen CAN hebben weten te realiseren en kunnen blijven realiseren. Een mooie teamprestatie!”

Nelis van de Pol besluit: “We zijn trots op het resultaat. Met de certificeringen op zak is wederom aantoonbaar gemaakt dat de kwaliteit en informatiebeveiliging van onze organisatie op orde zijn en zelfs verder zijn verbeterd. Uiteraard kijken we ernaar uit om onze dienstverlening nog verder te optimaliseren en een betrouwbare partner in certificeren te zijn en blijven voor onze opdrachtgevers!”

Meer informatie?

Heb je naar aanleiding van het lezen van dit artikel vragen? Laat het ons dan weten. Wil je graag meer informatie over onze dienstverlening of een specifiek vraagstuk voor jouw organisatie? Neem ook dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag meer.

Offerte aanvragen algemeen

CertificeringsAdvies Nederland | T. 085 – 487 99 72 | E. info@certificeringsadvies.nl