De norm voor kwaliteit

ISO 9001 begeleiding nodig?

Het behalen van een ISO 9001 certificaat is geen gesneden koek. Het vraagt zeker wat van de organisatie en de personen die er intern bij betrokken zijn. Het is dan ook niet gek dat veel organisaties op zoek gaan naar ISO 9001 begeleiding in de vorm van een adviesbureau dat hen ondersteunt op weg naar de certificering. Ook CertificeringsAdvies Nederland is gespecialiseerd in ISO 9001 begeleiding in de vorm van zowel coachende alsmede uitvoerende trajecten. Meer over onze dienstverlening vind je op de adviespagina.

ISO 9001 eisen

ISO 9001 begeleiding en advies op maat

Wil je als organisatie aan de slag met het behalen van een ISO 9001 certificering en de optimalisatie van processen binnen je organisatie? Dan ben je bij CertificeringsAdvies Nederland aan het juiste adres. In onze aanpak nemen wij niet de norm, maar jouw organisatie als uitgangspunt. Met oog voor de praktijk en resultaat en altijd in samenwerking met jou en je collega’s gaan we aan de slag met de optimalisatie van processen conform de ISO 9001 richtlijnen.

ISO 9001 eisen

Wat betekent ISO 9001 in de praktijk?

Het klinkt allemaal logisch; certificeren voor ISO is voldoen aan alle eisen aan de norm. Maar hoe werkt dat dan in de praktijk? Wat betekent het voor je organisatie en welke stappen dien je te doorlopen? Hieronder een aantal eisen uit ISO 9001:

  • Je dient kwaliteitseisen vast te stellen voor je producten/diensten;
  • Er dient goede communicatie met je klanten en andere stakeholders plaats te vinden door te inventariseren wat hun eisen en wensen zijn;
  • De processen die worden ontwikkeld dienen te voldoen aan vooraf gestelde criteria;
  • Het is zaak dat je extern geleverde processen, producten en diensten beheerst;
  • Je dient een kwaliteitsbeleid en bijbehorende doelstellingen op te stellen;
  • Er dienen o.a. een directiebeoordeling en interne audit te worden uitgevoerd.
stakeholdersanalyse

Laat je begeleiden naar ISO 9001

Wil je graag met ISO 9001 aan de slag, maar weet je niet waar je moet beginnen of kun je wel wat hulp en ondersteuning gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op. Onze in ISO 9001 gespecialiseerde adviseurs staan je graag te woord en helpen je graag met ISO 9001 begeleiding. Zij hebben jarenlange ervaring in diverse branches en weten precies welke stappen je als onderneming dient te doorlopen.

Kom in contact met de partner in certificeren!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Vraag direct en vrijblijvend een offerte op maat aan of neem contact met ons op!