Partnership reseller CANBij CertificeringsAdvies Nederland (CAN) zijn we voortdurend op zoek naar strategische partners en resellers om samen met hen een optimale verdediging tegen digitale bedreigingen voor werknemers binnen organisaties te creëren. Laat jouw (potentiële) klanten kennismaken met de benadering van Certificeringsadvies Nederland voor security awareness!

Word CAN-partner!

Wil jij samen met ons aan de slag op weg naar een veilige digitale wereld? Maak je interesse in een samenwerking met ons kenbaar. Neem contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP

Betrouwbare, veilige en efficiënte IT-middelen zijn een must. Bewustzijn van de waarde van informatie en het vertonen van daarbij passend gedrag eveneens. Met name rondom dat gedrag van mensen zit een flinke uitdaging. Wanneer je naar de driehoek procedures, systemen en mensen kijkt, dan is de mens doorgaans de zwakste schakel. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat zo’n 80% van alle informatiebeveiligings-incidenten binnen organisaties het gevolg zijn van verkeerd handelen van medewerkers (bron: CBS).  Door bedrijven te laten focussen op de menselijke factor, via security awareness-training, verminder je aanzienlijk het risico op incidenten.

Het is jouw wens om jouw klanten op alle mogelijke manieren goed te ondersteunen. Een strategisch partnerschap met Certificeringsadvies Nederland biedt een doeltreffende manier om jouw productportfolio in informatiebeveiliging compleet te maken met boeiende security awareness-trainingen vol praktische tips. Zo kun je jouw klanten een volledig pakket aan oplossingen aanbieden.

7 Redenen om een Samenwerking met CAN aan te gaan

  1. Mensen zijn cruciaal

Informatiebeveiliging beslaat aspecten zoals mensen, organisatie en technologie. Als je nog geen antwoord hebt op de menselijke factor, bieden wij dat wel! Door Certificeringsadvies Nederland aan je dienstenaanbod toe te voegen, kun je aan je klanten een allesomvattende oplossing aanbieden.

  1. Bewezen Klantbehoud

Het partnerschap biedt de mogelijkheid om security awareness training te verkopen aan je bestaande klanten en nieuwe klanten aan te trekken. Het opnemen van security awareness training in je aanbod zorgt voor bewezen klantbehoud en zorgt ervoor dat je relevant blijft voor zowel bestaande klanten als potentiële klanten.

  1. Topkwaliteit Modules

Je krijgt toegang tot uitstekende en bekroonde security awareness training -modules, tests, video’s en ander lesmateriaal. Met meer dan 60 interactieve modules in meerdere talen die alle relevante onderwerpen behandelen en testen, kun je hoogwaardige modules aan je klanten aanbieden.

  1. Gedragsverandering

Onze security awareness-training is gericht op het veranderen van gedrag. Cultuur speelt een cruciale rol bij het herkennen van situaties. Goed vertaalde inhoud spreekt gebruikers aan en heeft een positief effect op leerresultaten.

  1. Altijd Up-to-Date

We zorgen ervoor dat de inhoud altijd up-to-date is door voortdurende kennisontwikkeling en het volgen van markttrends.

  1. Ondersteuning

We bieden uitgebreide op maat gemaakte ondersteuning. Jouw succes is ons succes, en ons doel is om de samenwerking zo optimaal en winstgevend mogelijk te maken voor beide partijen. Als partner kun je onder andere profiteren van aantrekkelijke jaarlijkse/maandelijkse omzetgeneratie vanuit een licentiemodel.

  1. Speciale Toegang

Als partner krijg je toegang tot ons partnerverkoop- en marketingmiddelen met (online) marketingmateriaal, verkoopondersteunende tools en informatie voor je verkoopteam.

Word partner van CAN!

Wil jij samen met ons aan de slag op weg naar een digitale veilige wereld? Word CAN partner! Wij zijn voortdurend op zoek naar strategische partners en resellers. Neem gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

CertificeringsAdvies Nederland | T. 085 – 487 99 72 | E. info@certificeringsadvies.nl