Dit heb jij het meest bekeken in 2022!

Ieder jaar aan het einde van het jaar komen ze weer boven tafel: lijstjes, highlights! Ook bij CAN hebben we ze voor je op een rijtje gezet: de meest bekeken items door jou!

Lijstjes 2022
Nelis van de Pol
Nelis van de Pol
Directeur

Nelis van de Pol is directeur bij CertificeringsAdvies Nederland. 'Na jaren als ondernemer te hebben gewerkt, heb ik CertificeringsAdvies Nederland opgezet. Jouw partner, in certificeren!'

nelis@certificeringsadvies.nl

December is bij uitstek de maand van lijstjes en hoogtepunten: De meest gezochte woorden op Google, de TV-jaaroverzichten, het woord van het jaar en wat natuurlijk niet kan ontbreken… de best bekeken blogs, informatie en video’s op de websites van CertificeringsAdvies Nederland! 

Top 3 informatiepagina’s

Onze CertificeringsAdvies Nederland (CAN) website bevat veel informatiepagina’s over uiteenlopende onderwerpen, zoals informatie over onze thema’s (KAMVI), onze branches, onze diensten en onze medewerkers. Hieronder de top 3 van best bekeken informatiepagina’s:

Top 5 blogs

Ook in 2022 hebben we als CAN weer veel nieuwe content gecreëerd, maar zeer zeker ook bestaande content geoptimaliseerd en (opnieuw) gedeeld. Hieronder de top 5 best gelezen blogs van 2022, met daarin een aantal all-time-classics!

Top 3 video’s

Naast geschreven content publiceerden we afgelopen jaar ook weer diverse video’s voor allerlei doeleinden. Hieronder een top 3 van de best bekeken CAN video’s van 2022 (ze zijn opgenomen in onderstaande blogs):

Best bekeken werken bij CAN pagina’s

Naast dat we veel informatie delen over onze dienstverlening binnen KAMVI-thema’s en voor allerlei branches, zijn we natuurlijk ook een organisatie waar mensen werken. Voor het werken bij CAN hebben we begin 2022 een aparte website in het leven geroepen: de ‘werken bij CAN’ website. Hieronder een toelichting op de best bekeken pagina’s op die site:

Wanneer je een lijstje wilt van best bekeken pagina’s, dan kom je uit op deze:

Zoom je in op de best bekeken vacatures op de website, dan zijn dat achtereenvolgens deze:

Oja, en wil jij niet alleen onze ‘werken bij website’ lezen, maar ook elke dag ervaren hoe het is om bij CAN te werken? Reageer dan snel op één van onze vacatures of laat ons weten waarom jij denkt dat wij elkaar kunnen versterken!

Fijne jaarwisseling!

Banner: Ook groeien bij CAN? Bekijk vacatures

Nelis van de Pol
Nelis van de Pol
Directeur

Nelis van de Pol is directeur bij CertificeringsAdvies Nederland. 'Na jaren als ondernemer te hebben gewerkt, heb ik CertificeringsAdvies Nederland opgezet. Jouw partner, in certificeren!'

nelis@certificeringsadvies.nl

Kom in contact met de partner in certificeren!

Meer informatie over de mogelijkheden?

  • Altijd een oplossing op maat
  • Jouw organisatie als uitgangspunt
  • Snel, pragmatisch en persoonlijk

Maandelijks op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit jouw branche en de nieuwste ontwikkelingen rondom (bedrijfs)normen en groeimogelijkheden voor jouw organisatie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks een flinke dosis inspiratie met o.a.:

  • Handige kennisartikelen en praktische tips voor jouw organisatie
  • Actuele updates rondom normen en certificeringen
  • Ontwikkelingen in wet- en regelgeving
  • Interessante acties & events
  • Relevante trainingen en opleidingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf jezelf in voor onze maandelijkse nieuwsbrief door het formulier in te vullen!

"*" indicates required fields