Software-as-a-Service tool

Dat is ISOPlanner

CertificeringsAdvies Nederland en ISOPlanner hebben de handen ineen geslagen om gezamenlijk organisaties te laten groeien. Wat is ISOPlanner? ISOPlanner is een Software-as-a-Service Microsoft 365-applicatie die een eenvoudig te gebruiken en flexibel managementsysteem biedt, geïntegreerd met SharePoint, Outlook en Teams. Met de softwaretool ISOPlanner is het mogelijk om beter grip en inzicht te krijgen op je managementsysteem. ISOPlanner is laagdrempelig, pragmatisch en gericht op toegevoegde waarde voor de dagelijkse praktijk.

ISOPlanner software
ISOPlanner logo

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Geheel vrijblijvend en kosteloos! In 45 minuten ben je op de hoogte.

Partner van jouw organisatie

CAN wil, als partner van jouw organisatie, met behulp van ISOPlanner implementatie, onderhoud- en beheer faciliteren, zodat de verantwoordelijke binnen je organisatie het systeem kan activeren. Onze visie blijft daarbij dat we aansluiten bij de propositie van jouw organisatie. In onze aanpak nemen wij namelijk niet de norm, maar jouw organisatie als uitgangspunt. Wij zien een managementsysteem niet als een invuloefening, maar als één van de werkwijzen in een organisatie. Ongeacht in welke (software)tool of set documenten het geïntegreerd is, uiteindelijk ondersteunt het jouw organisatie en bedrijfsdoelen. Het managementsysteem geeft structuur en houvast en maakt gemaakte afspraken inzichtelijk. Op die manier fungeert het als een borgpen onder je verbeteracties. Een managementsysteem dat vanuit die insteek is ingericht biedt echt toegevoegde waarde voor je organisatie.

Daarom ISOPlanner!

ISOPlanner brengt de wereld van ISO management en de werkplek bij elkaar

Waarom is ISOPlanner interessant voor jouw organisatie? Simpelweg omdat een norm implementeren en onderhouden al genoeg werk is! Wil je een norm, of bijbehorend managementsysteem, implementeren in een losse tool? Vinden collega’s het wel prettig om het werk op allerlei plekken terug te moeten vinden? Nee! Gebruik wat je hebt: Microsoft 365 en breidt het simpelweg uit. Met zeer effectieve functies die jou helpen. Je zult versteld staan van de kracht en eenvoud, die zorgt voor veel ruimte om werk gedaan te krijgen. Kortom: ISOPlanner brengt de wereld van ISO management en de werkplek bij elkaar!

Interim management

Functionaliteiten

De voordelen van ISOPlanner

Met behulp van ISOPlanner gebruik je Microsoft 365 om resultaten van de werkplek het hele jaar door te verzamelen. Binnen Outlook en Teams draagt iedereen bij, waardoor processen efficiënter en resultaten betrouwbader worden. Meer voordelen:

  • ISOPlanner helpt waar een tool als Excel niet geschikt is;
  • Je houdt binnen Microsoft 365 een simpel overzicht van risico’s, maatregelen en gerelateerde items;
  • Je bouwt voort op een betrouwbare historie van wijzigingsgeschiedenis;
  • Je bepaalt autorisaties;
  • Je koppelt gerelateerde documenten;
  • Plannen van en grip houden op taken;
  • Ondersteuning van de Plan-Do-Check-Act (PDCA) cyclus voor maatregelen in de organisatie;
  • Van het plannen (van maatregelen) en doen van werk tot het uitvoeren van interne en externe audits.
Laptop werken bij CertificeringsAdvies Nederland

Abonnementen ISOPlanner

CAN aanpak driehoek

Jouw organisatie in balans

Onze aanpak

Je wilt ondernemen. Doelen bereiken. Daarvoor heb je jouw organisatie op een zo goed mogelijke manier ingericht. Maar zitten de mensen in je organisatie op dezelfde golflengte? Krijg je mensen (voldoende) in beweging op weg naar jouw stip op de horizon? Zet de volgende (groei)stap met je organisatie; breng deze elementen zo optimaal mogelijk met elkaar in balans en haal zo meer toegevoegde waarde uit je inspanningen!

Zelf zien hoe ISOPlanner werkt?

Vraag gratis de ISOPlanner demo aan!

Maak geheel vrijblijvend en kosteloos gebruik van een online demo van ongeveer 45 minuten waarin we je alles laten zien van ISOPlanner.