Werk efficiënter

Met één van onze tools

Het beste van twee werelden samenbrengen: dat proberen we als partner in certificeren voor jouw organisatie te realiseren. Dat doen we niet alleen met onze dienstverlening op maat, maar ook met onze handige tools. Onze adviseurs kunnen je alles vertellen over (software)tools en methoden waar wij mee (samen)werken of die wij aanbevelen, zodat je ook gelijk zaken kunt inrichten.

Tools

Uitgelichte tool

ISOPlanner software

CertificeringsAdvies Nederland en ISOPlanner hebben de handen ineen geslagen om gezamenlijk organisaties te laten groeien. Wat is ISOPlanner? ISOPlanner is een Software-as-a-Service Microsoft 365-applicatie die een eenvoudig te gebruiken en flexibel managementsysteem biedt, geïntegreerd met SharePoint, Outlook en Teams. Met de softwaretool ISOPlanner is het mogelijk om beter grip en inzicht te krijgen op je managementsysteem. ISOPlanner is laagdrempelig, pragmatisch en gericht op toegevoegde waarde voor de dagelijkse praktijk.

ISOPlanner software

GAP-analyse

Een nulmeting

Op het moment dat certificering voor een (managementsysteem)norm aan de orde komt binnen je organisatie, komt er veel op je af. Je vraagt je misschien af waar je moet beginnen, hoe je de abstracte norm moet vertalen naar jouw situatie en wat je allemaal moet aanpakken en aanpassen ten opzichte van je huidige manier van werken, om aan de eisen van de norm te voldoen. Met andere woorden: je wilt weten waar je staat in relatie tot de normeisen. Hoe groot is de stap van de huidige situatie (‘IST’) naar een certificeerbaar managementsysteem (‘SOLL’)? Een nulmeting (ook wel GAP-analyse genoemd) is bij uitstek het middel om hier een helder beeld van te krijgen.

ISOPlanner software
CAN aanpak driehoek

Jouw organisatie in balans

Onze aanpak

Je wilt ondernemen. Doelen bereiken. Daarvoor heb je jouw organisatie op een zo goed mogelijke manier ingericht. Maar zitten de mensen in je organisatie op dezelfde golflengte? Krijg je mensen (voldoende) in beweging op weg naar jouw stip op de horizon? Zet de volgende (groei)stap met je organisatie; breng deze elementen zo optimaal mogelijk met elkaar in balans en haal zo meer toegevoegde waarde uit je inspanningen!

Kom in contact met de partner in certificeren!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Vraag direct en vrijblijvend een offerte op maat aan of neem contact met ons op!