Maak snel(ler) stappen!

Kies voor uitbesteden

Outsourcing is tegenwoordig aan de orde van de dag. Steeds meer organisaties focussen zich op hun kernactiviteiten en besteden ondersteunende activiteiten uit aan een externe partij. Met de dienst outsourcing, in de vorm van de Officer as a Service, komt CertificeringsAdvies Nederland tegemoet aan de groeiende behoefte om ook werkzaamheden gerelateerd aan bedrijfsnormen en certificeringen op het gebied van Kwaliteitsmanagement, Arbo & Veiligheid, Milieu, Voedselveiligheid en/of Informatiebeveiliging uit te besteden aan een gespecialiseerde partner.

Outsourcing OaaS
Over CAN

Meer informatie of offerte?

Direct meer informatie over onze outsourcingsdiensten en/of bijbehorende kosten? Vraag een offerte aan of neem contact op.

Daarom kies je voor CAN!

Outsourcing op maat

Er zijn tal van redenen te bedenken waarom je als organisatie kiest voor outsourcing. Hieronder een aantal voordelen voor je op een rijtje gezet:

  • Je medewerkers kunnen zich volledig op hun kerntaken blijven concentreren én bovendien ‘vreemde ogen dwingen’.
  • Continuïteit is geborgd en niet afhankelijk van één interne medewerker.
  • Opzet/onderhoud van een managementsysteem is onze core-business; de werkzaamheden gaan professioneler en sneller en leveren meer nuttige output op.
  • Werkzaamheden worden conform planning uitgevoerd en tijdig opgevolgd; zo voldoe je aan de eisen van een norm.
  • Wij kunnen optreden als sparringpartner en brengen expertise en best-practices binnen én buiten het thema mee uit andere organisaties.
  • Flexibele contractsvorm; naar behoefte en situatieafhankelijk op- en afschalen.
Outsourcing - uitbesteden

Tijdelijk of structureel

Onze begeleidingsvormen

De invullen van outsourcing kan een tijdelijk/projectmatig karakter hebben, maar ook van structurele/terugkerende aard zijn. Op hoofdlijnen kan gekozen worden voor:

  • Het duurzaam uitbesteden van een volledige rol/functie binnen de organisatie. Hierbij nemen wij de verantwoordelijkheid en coördinatie op ons voor de operationele planning en uitvoering van alle taken in relatie tot het opzetten en onderhouden van het managementsysteem en de certificering. Deze dienst bieden wij aan onder de algemene noemer Officer as a Service.
  • Het uitbesteden van een of meer specifieke onderdelen gerelateerd aan het managementsysteem en de certificering. Denk hierbij o.a. aan het uitvoeren van interne audits, het begeleiden van de directiebeoordeling, het uitvoeren van bewustwordingsacties onder medewerkers, het registeren en opvolgen van incidenten en afwijkingen (non-conformiteiten), etc.
  • Het tijdelijk waarnemen van een vertrokken/uitgevallen functionaris, in de vorm van interim-management.

Security Officer inhuren
Security Officer verplicht

Download

Informatiegids Officer as a Service

Meer lezen over de Officer as a Service? Download dan geheel vrijblijvend onze handige informatiegids en kom alles te weten over de mogelijkheden.

CAN aanpak driehoek

Jouw organisatie in balans

Onze aanpak

Je wilt ondernemen. Doelen bereiken. Daarvoor heb je jouw organisatie op een zo goed mogelijke manier ingericht. Maar zitten de mensen in je organisatie op dezelfde golflengte? Krijg je mensen (voldoende) in beweging op weg naar jouw stip op de horizon? Zet de volgende (groei)stap met je organisatie; breng deze elementen zo optimaal mogelijk met elkaar in balans en haal zo meer toegevoegde waarde uit je inspanningen!

Kom in contact met de partner in certificeren!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Vraag direct en vrijblijvend een offerte op maat aan of neem contact met ons op!