CAN Academy

Voedsel veiligheid trainingen

Wil je als organisatie aantonen dat je aandacht besteedt aan voedselveiligheid? Dan is de kans groot dat je personeel hier voedselveiligheidsopleidingen en trainingen voor moet volgen. Bij de CAN Academy van CertificeringsAdvies Nederland (CAN) bieden we verschillende trainingen op het gebied van voedselveiligheid aan.

Wat is voedselfraude

Een keertje sparren?

Meer weten over een specifieke training? Of eens van gedachten wisselen over opleidingsmogelijkheden binnen je organisatie? Boek dan, geheel vrijblijvend, een gratis adviesgesprek met de specialisten van de CAN Academy!

Plan gesprek

CAN aanpak driehoek

Waarom CAN Academy?

Onze unieke aanpak!

In onze aanpak nemen wij jouw organisatie als uitgangspunt en niet de norm. Want de norm kan niet zwart-wit in elke organisatie worden toegepast en daarom kijken wij hoe de norm optimaal in jouw organisatie kan worden geïntegreerd. Zo ben je bewust van wat de norm exact voor jou en je organisatie kan betekenen en is het ook prettig om mee te werken.

Bij CAN Academy hanteren we in onze dienstverlening de CAN driehoek. Je wilt ondernemen. Doelen bereiken. Daarvoor heb je jouw organisatie op een zo goed mogelijke manier ingericht. Maar zitten de mensen in je organisatie op dezelfde golflengte? Krijg je mensen (voldoende) in beweging op weg naar jouw stip op de horizon? Zet de volgende (groei)stap met je organisatie; breng deze elementen zo optimaal mogelijk met elkaar in balans en haal zo meer toegevoegde waarde uit je inspanningen!

Strengere eisen

Voedselveiligheid trainingen steeds belangrijker

Vanuit de voedingsmiddelenindustrie komt een steeds groter aanbod aan voedingsmiddelen beschikbaar. Daarmee gepaard staat voedselveiligheid steeds hoger op de agenda van veel bedrijven. Over de hele keten wordt het belang van voedselveiligheid steeds meer ingezien. Daarnaast komt er ook steeds strengere wet- en regelgeving op dit gebied, waardoor bedrijven ook genoodzaakt zijn om de interne procedures met betrekking tot voedselveiligheid aan te scherpen. Datzelfde geldt voor het opleiden van mensen op gebied van voedselveiligheid.

waarom voedselveiligheidsplan

Voedselveiligheid trainingen

Nieuw perspectief

Wil je een cursus op het gebied van voedselveiligheid volgen? Bij de CAN Academy nemen we altijd jouw organisatie als uitgangspunt. Onze andere uitgangspunten zijn:

  • Klantgericht: De wens van de klant staat altijd centraal
  • Praktische insteek: De focus ligt op de relevantie van de lesstof voor onze cursisten.
  • Actuele kennis: We beschikken over diepgaande en actuele kennis van de lesstof.

Kom in contact met de CAN Academy!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Vraag direct en vrijblijvend een incompany offerte op maat aan of neem contact met ons op!