CAN Academy

Milieu en duurzaamheid trainingen

Milieu, duurzaamheid en MVO zijn thema’s die in veel organisaties steeds nadrukkelijker op de agenda komen te staan. Enerzijds door wetgeving, anderzijds door de wensen van afnemers. Wil je meer kennis opdoen over milieu, managementsystemen op het gebied van milieu & duurzaamheid? Dan ben je bij de CAN Academy van CertificeringsAdvies Nederland (CAN) aan het juiste adres.

ISO 14001 milieuaspectenregister opstellen

Een keertje sparren?

Meer weten over een specifieke training? Of eens van gedachten wisselen over opleidingsmogelijkheden binnen je organisatie? Boek dan, geheel vrijblijvend, een gratis adviesgesprek met de specialisten van de CAN Academy!

Plan gesprek

CAN aanpak driehoek

Waarom CAN Academy?

Onze unieke aanpak!

In onze aanpak nemen wij jouw organisatie als uitgangspunt en niet de norm. Want de norm kan niet zwart-wit in elke organisatie worden toegepast en daarom kijken wij hoe de norm optimaal in jouw organisatie kan worden geïntegreerd. Zo ben je bewust van wat de norm exact voor jou en je organisatie kan betekenen en is het ook prettig om mee te werken.

Bij CAN Academy hanteren we in onze dienstverlening de CAN driehoek. Je wilt ondernemen. Doelen bereiken. Daarvoor heb je jouw organisatie op een zo goed mogelijke manier ingericht. Maar zitten de mensen in je organisatie op dezelfde golflengte? Krijg je mensen (voldoende) in beweging op weg naar jouw stip op de horizon? Zet de volgende (groei)stap met je organisatie; breng deze elementen zo optimaal mogelijk met elkaar in balans en haal zo meer toegevoegde waarde uit je inspanningen!

Belangrijk thema

Milieumanagement en duurzaamheid hoog op agenda

Milieumanagement en MVO staan bij veel organisaties steeds hoger op de agenda. Als succesvolle organisatie is het nu eenmaal belangrijk om milieubewust en maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Niet alleen oog voor de organisatie, maar ook voor de omgeving daaromheen. Steeds meer bedrijven zijn daarom op zoek naar medewerkers die verstand van dit soort zaken hebben. Om die reden bieden we bij de CAN Academy diverse milieumanagement en MVO trainingen en opleidingen aan.

Duurzaamheid bedrijven

Milieu en duurzaamheid trainingen

Nieuw perspectief

De CAN Academy is een online opleidingsplatform waarop je zowel open trainingen alsmede Incompany trainingen kunt boeken. Wij bieden een nieuw perspectief op het gebied van milieu en duurzaamheid cursussen. Onze speerpunten zijn:

  • Klantgericht: De wens van de klant staat altijd centraal
  • Praktische insteek: De focus ligt op de relevantie van de lesstof voor onze cursisten.
  • Actuele kennis: We beschikken over diepgaande en actuele kennis van de lesstof.

Onze trainers

Eén van deze topspelers gaat je verder helpen!

Elk van deze topspelers is gespecialiseerd in milieubeleid binnen organisaties. Met hun uitgebreide normkennis en jarenlange ervaring kunnen zij jouw en je organisatie als geen ander verder helpen met alle zaken rondom het milieu en milieubeleid.

Kom in contact met de CAN Academy!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Vraag direct en vrijblijvend een incompany offerte op maat aan of neem contact met ons op!