CAN Academy

Maatwerk training afgestemd op jouw wensen

Wil je graag een ISO 9001 interne audit training volgen? Een AVG-training of juist een ISO 27001 normkennis training? Maar wil je dan wel graag een training op maat? Dan ben je bij de CAN Academy aan het juiste adres. Wanneer je de door jou gewenste training in de vorm van een Incompany training uit laat voeren, dan kies je voor een maatwerk training. De training wordt dan namelijk afgestemd op de wensen, behoeften en specifieke situatie van jouw organisatie. Daardoor haal je meer rendement uit de training.

ISO 9001 normkennis training CAN Academy
ISO 14001 praktijktraining CAN Academy

Uitgangspunt

Jouw organisatie!

Een Incompany training van de CAN Academy is een maatwerk training. Wij nemen namelijk jouw organisatie als uitgangspunt en stemmen detraining volledig af op jouw branche en specifieke situatie. Doordat je er bovendien voor kunt kiezen om de training te laten verzorgen bij jouw bedrijf op locatie, is het ook mogelijk om concrete praktijksituaties mee te nemen in de training. Wij denken daarin graag met je mee. Het voordeel van een Incompany training is daarnaast dat je als organisatie zelf kunt bepalen waar, wanneer en op welk tijdstip de training plaatsvindt.

De cursusinhoud van de training is op maat samen te stellen. Voorafgaand aan de training is er contact met de trainer die de training gaat verzorgen. De trainer inventariseert de wensen en behoeften die er zijn vanuit jouw organisatie. Zo worden er diverse zaken afgestemd. Denk bijvoorbeeld aan specifieke vragen waarop je antwoord zoekt of bepaalde onderwerpen die je tijdens de training graag aan bod wilt laten komen. Tijdens de training wordt hier dan zoveel mogelijk rekening mee gehouden. Zo wordt het programma helemaal op maat voor jouw organisatie samengesteld.

Incompany training?

De voordelen

 • Bij jouw bedrijf op locatie op ieder gewenst moment
 • Ook in de avonduren en op zaterdagen mogelijk
 • Besparing in (reis)tijd en reis- en verletkosten
 • Theorie is prima te combineren met praktijksituaties
 • De training is altijd maatwerk en aangepast aan jouw wensen
 • V.a. +/- 6 personen financieel aantrekkelijker dan open training
incompany-training

Maatwerk training

Met praktisch toepasbare kennis

Wil je een maatwerk cursus uit laten voeren? Bij de CAN Academy kun je terecht voor een Incompany training op maat op het gebied van:

 • Kwaliteit
 • Arbo & Veiligheid
 • Milieu & Duurzaamheid
 • Informatiebeveiliging
 • Voedselveiligheid
ISO 14001 praktijktraining

Wanneer je kiest voor een maatwerk training van de CAN Academy dan kies je voor een training boordevol praktisch toepasbare en actuele kennis omtrent bedrijfsnormen en bijbehorende wet- en regelgeving. Onze trainers hebben bovendien ruime praktijkervaring waardoor zij een frisse blik op de theorie hebben. Een maatwerk training van de CAN Academy is geen standaard training, maar een training waarbij je wordt geïnspireerd en waarbij je praktische tips en formats aangereikt krijgt. Wij maken complexe materie begrijpelijk en maken het niet moeilijker dan het is.

E-learning: studeer waar en wanneer je wilt!

Voorheen was het gebruikelijk dat je personeel één of meerdere dagen op cursus liet gaan. Vaak moesten ze dan naar een bepaalde locatie toe om daar de lesstof te volgen. Voor steeds meer cursussen is dat, met de opkomst van digitale mogelijkheden, inmiddels verleden tijd. Voor cursussen, zoals bijvoorbeeld BHV en VCA, is namelijk een e-learning module beschikbaar waarmee het mogelijk is om digitaal te studeren.

Middels e-learning kan een cursist de theorie bestuderen op de tijd en plaats die hem of haar het beste uitkomt. Ideaal voor bedrijven; cursisten studeren bijvoorbeeld gewoon lekker thuis op het gemak in de avonduren of in het weekend. Op die manier blijft de dagelijkse productie gewoon op gang, zonder capaciteitsverlies. Daarnaast bespaart het cursisten (reis)tijd en (reis)kosten. E-learning is doorgaans goedkoper dan een reguliere cursus.

Voor sommige cursussen, zoals bijvoorbeeld BHV of Vorkheftruckrijden, is het echter nog altijd van belang dat de theorie wordt gecombineerd met praktijksessies. De theorie kan geleerd worden via e-learning op het moment dat het de cursist het beste uitkomt. Vervolgens kan er een praktijksessie bij geboekt worden via een open training of een Incompany training bij het bedrijf op locatie. Door deze combinatie kan een cursist in kortere tijd een cursus doorlopen. Voor de theorie hoeft immers geen volle dag cursus te worden uitgetrokken; deze is online te raadplegen op het moment dat het de cursist schikt.

Voordelen van e-learning:

 • Flexibel leren waar en wanneer men wil;
 • Leren in eigen tijd en eigen tempo;
 • Tijd- en kostenbesparing;
 • Praktijkgerichte filmfragmenten beschikbaar;
 • Makkelijk te combineren met praktijksessies.

Meer rendement uit je training

Bij de CAN Academy houdt het bovendien niet op bij de training. Onze trainers zijn altijd beschikbaar voor verdere tips en ondersteuning, ook na de training. Heb je na afloop bijvoorbeeld nog een vraag of loop je ergens mee vast, schroom dan niet om contact op te nemen. Daarnaast kunnen wij als partner in certificeren jouw bedrijf met advies en ondersteuning ook begeleiden bij de implementatie van een bepaalde norm die aansluit bij een training. Kortom, bij CertificeringsAdvies Nederland heb je alle diensten onder één dak waardoor je meer rendement haalt uit de dienstverlening.

CAN aanpak driehoek

Jouw organisatie in balans

Onze aanpak

Je wilt ondernemen. Doelen bereiken. Daarvoor heb je jouw organisatie op een zo goed mogelijke manier ingericht. Maar zitten de mensen in je organisatie op dezelfde golflengte? Krijg je mensen (voldoende) in beweging op weg naar jouw stip op de horizon? Zet de volgende (groei)stap met je organisatie; breng deze elementen zo optimaal mogelijk met elkaar in balans en haal zo meer toegevoegde waarde uit je inspanningen!

Daarom de CAN Academy!

Kies je voor de CAN Academy, dan kies je niet simpelweg voor een opleiding maar juist voor een behulpzame partner die je ondersteunt en met je meedenkt. We nemen jouw organisatie als uitgangspunt en zo gaan we samen aan de slag om te kijken naar opleidingen en opleidingsvormen die perfect aansluiten bij jouw bedrijf, mensen en situatie.

Onze beloften:

 • Onze energieke trainers inspireren;
 • Praktisch toepasbare tips & formats waar je direct mee aan de slag kunt;
 • Maatwerk: Cursus aangepast aan jouw wensen;
 • Gemak en flexibiliteit: We ontzorgen je graag;
 • Persoonlijk en betrouwbaar: Een vast aanspreekpunt met focus op jouw doelen!

Bepaal zelf hoe, waar en wanneer je jouw personeel opleidingen laat volgen. Thuis achter de pc, via een incompany training op zaterdag of juist via open trainingen in de avonduren. Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact met ons op. Onze opleidingsadviseur denkt graag met je mee over passende oplossingen voor jouw opleidingsvraagstukken!

Kom in contact met de CAN Academy!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Vraag direct en vrijblijvend een incompany offerte op maat aan of neem contact met ons op!