CAN Academy

Kwaliteit trainingen

Ben je betrokken bij het kwaliteitssysteem in je organisatie? Of ga je zelf het kwaliteitssysteem opzetten? Dan ben je bij de CAN Academy van CertificeringsAdvies Nederland (CAN) aan het juiste adres. Hier vind je alle trainingen die je nodig hebt op het gebied van het thema kwaliteit. Deze zijn onder te verdelen in:

Kwaliteitsbeleid opstellen

Een keertje sparren?

Meer weten over een specifieke training? Of eens van gedachten wisselen over opleidingsmogelijkheden binnen je organisatie? Boek dan, geheel vrijblijvend, een gratis adviesgesprek met de specialisten van de CAN Academy!

Plan gesprek

CAN aanpak driehoek

Waarom CAN Academy?

Onze unieke aanpak!

In onze aanpak nemen wij jouw organisatie als uitgangspunt en niet de norm. Want de norm kan niet zwart-wit in elke organisatie worden toegepast en daarom kijken wij hoe de norm optimaal in jouw organisatie kan worden geïntegreerd. Zo ben je bewust van wat de norm exact voor jou en je organisatie kan betekenen en is het ook prettig om mee te werken.

Bij CAN Academy hanteren we in onze dienstverlening de CAN driehoek. Je wilt ondernemen. Doelen bereiken. Daarvoor heb je jouw organisatie op een zo goed mogelijke manier ingericht. Maar zitten de mensen in je organisatie op dezelfde golflengte? Krijg je mensen (voldoende) in beweging op weg naar jouw stip op de horizon? Zet de volgende (groei)stap met je organisatie; breng deze elementen zo optimaal mogelijk met elkaar in balans en haal zo meer toegevoegde waarde uit je inspanningen!

Ontwikkel kwaliteit

Training kwaliteitsmanagement met praktische insteek

Goed opgeleid personeel is cruciaal voor een organisatie. Wij helpen organisaties te ontwikkelen op het gebied van kwaliteit. Met onze kwaliteitsmanagement cursussen en trainingen trainen we de essentie van de gewenste norm. In een cursus kwaliteitsmanagement, zoals een ISO 9001 cursus of een Audit cursus, maken we mensen bewust van de ontwikkelingen in de omgeving en de gevolgen hiervan voor de organisatie. De opleidingen hebben een praktische insteek en de ervaren trainers hebben actuele kennis van de lesstof.

Training waarderend auditen
Kwaliteitsbeleid opstellen

Kwaliteitstrainingen en cursussen

Nieuw perspectief

Bij de CAN Academy bieden we een nieuw perspectief op het gebied van kwaliteit trainingen en cursussen. Wij leveren op een inspirerende, ondernemende en relevante wijze toegevoegde waarde voor jouw organisatie. Bij de CAN Academy verzorgen we kwaliteitsmanagement trainingen en cursussen door heel Nederland waarvoor iedereen zich in kan schrijven. Dat is niet alles. Naast de open trainingen verzorgen wij ook Incompany trainingen. Interesse in een opleiding kwaliteitsmanagement? Onze opleidingsadviseurs helpen je graag!

  • Klantgericht: De wens van de klant staat altijd centraal
  • Praktische insteek: De focus ligt op de relevantie van de lesstof voor onze cursisten.
  • Actuele kennis: We beschikken over diepgaande en actuele kennis van de lesstof.

Kom in contact met de CAN Academy!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Vraag direct en vrijblijvend een incompany offerte op maat aan of neem contact met ons op!