CAN Academy

Informatie beveiliging trainingen

Informatiebeveiliging is hot! De steeds verdergaande digitalisering binnen de samenleving brengt nieuwe risico’s en uitdagingen met zich mee. Daarnaast is er natuurlijk de komst van de AVG wetgeving welke in veel organisaties het nodige stof heeft doen opwaaien. We kunnen dus wel stellen dat het steeds belangrijker wordt dat je als organisatie de zaken rondom informatiebeveiliging op orde hebt. Maar hoe doe je dat? Onze trainingen en e-learning security awareness bieden uitkomst!

10 bestuurlijke principes voor informatiebeveiliging

Een keertje sparren?

Meer weten over een specifieke training? Of eens van gedachten wisselen over opleidingsmogelijkheden binnen je organisatie? Boek dan, geheel vrijblijvend, een gratis adviesgesprek met de specialisten van de CAN Academy!

Plan gesprek

CAN aanpak driehoek

Waarom CAN Academy?

Onze unieke aanpak!

In onze aanpak nemen wij jouw organisatie als uitgangspunt en niet de norm. Want de norm kan niet zwart-wit in elke organisatie worden toegepast en daarom kijken wij hoe de norm optimaal in jouw organisatie kan worden geïntegreerd. Zo ben je bewust van wat de norm exact voor jou en je organisatie kan betekenen en is het ook prettig om mee te werken.

Bij CAN Academy hanteren we in onze dienstverlening de CAN driehoek. Je wilt ondernemen. Doelen bereiken. Daarvoor heb je jouw organisatie op een zo goed mogelijke manier ingericht. Maar zitten de mensen in je organisatie op dezelfde golflengte? Krijg je mensen (voldoende) in beweging op weg naar jouw stip op de horizon? Zet de volgende (groei)stap met je organisatie; breng deze elementen zo optimaal mogelijk met elkaar in balans en haal zo meer toegevoegde waarde uit je inspanningen!

Ontwikkel informatiebeveiliging

Trainingen met praktische insteek

Wanneer je bent betrokken bij de integratie en optimalisatie van IT-systemen binnen de IT-infrastructuur van je organisatie of wanneer je als gesprekspartner op wilt treden voor IT-security specialisten dan wil je natuurlijk met gedegen kennis te werk gaan. In zo’n geval is het verstandig om een cursus informatiebeveiliging te volgen. Maar zeer zeker ook wanneer je de beginselen van informatiebeveiliging wilt begrijpen, ben je bij de CAN Academy aan het juiste adres. In onze informatiebeveiliging trainingen leer je in begrijpelijke taal.

  • Wat belangrijk is binnen het thema informatiebeveiliging
  • Welke standaarden het bedrijfsleven op dit gebied hanteert
  • Wat de grootste risico’s en valkuilen zijn
  • Hoe je jouw organisatie op een praktische manier inricht met het oog op informatiebeveiliging
  • En nog veel meer
Training waarderend auditen

Trainingen op maat

Direct toepasbare kennis

Wanneer je betrokken bent bij de implementatie van de ISO 27001 norm binnen je organisatie, is het verstandig om aanvullend daarop een ISO 27001 training te volgen. Denk bijvoorbeeld aan de cursus ‘ISO 27001 informatiebeveiliging in de praktijk‘ of de training ‘ISO 27001 normkennis‘. Al onze trainingen en cursussen op gebied van informatiebeveiliging zijn praktisch ingestoken, zodat je de opgedane kennis direct kunt toepassen binnen jouw organisatie.

NEN 7510

Informatiebeveiliging trainingen

Nieuw perspectief

Een training op het gebied van informatiebeveiliging volgen? Dat kan bij de CAN Academy. Onze uitgangspunten bij een cursus zijn:

  • Klantgericht: De wens van de klant staat altijd centraal
  • Praktische insteek: De focus ligt op de relevantie van de lesstof voor onze cursisten.
  • Actuele kennis: We beschikken over diepgaande en actuele kennis van de lesstof.

Kom in contact met de CAN Academy!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Vraag direct en vrijblijvend een incompany offerte op maat aan of neem contact met ons op!