CAN Academy

ISO 27001 Normkennis training

Tijdens deze ISO 27001 normkennis training leer je alles wat je moet weten over de norm en hoe deze ingevoerd wordt in een organisatie.

ISO 27001 normkennis training CAN Academy

Volg een ISO 27001 Normkennis training via de CAN Academy

Wat zijn de doelen van informatiebeveiliging? En hoe kan ik informatiebeveiliging borgen binnen mijn organisatie? Welke eisen worden gesteld binnen de norm? Deze vragen – en nog veel meer – worden beantwoord. Na deze training kun je je organisatie voorbereiden op de implementatie van de ISO 27001 norm en zo sneller en effectiever voldoen aan deze verplichting (voor jezelf of voor je opdrachtgever). Na afloop van de training krijg je al het lesmateriaal en de templates mee. Welkom bij CertificeringsAdvies Nederland, de Partner in Certificeren.

Waarom ISO 27001?

De vraag naar ISO 27001 gercertificeerde leveranciers groeit en de privacywetgeving (AVG/GDPR) heeft veel stof doen opwaaien. Veel bedrijven vragen zich af wat dit precies betekent voor de organisatie. Met kennis van ISO 27001 til je de interne organisatie op het gebied van informatiebeveiliging naar een hoger niveau.

Wist je dat?

Wist je dat wij de training op maat maken voor jouw organisatie? Indien gewenst gaan we gericht in op de uitdagingen en casuïstieken die zich afspelen binnen jouw bedrijf omtrent informatiebeveiliging en ISO 27001. Zo haal je de meeste toegevoegde waarde uit de training!

CAN aanpak driehoek

Waarom CAN Academy?

Onze unieke aanpak!

In onze aanpak nemen wij jouw organisatie als uitgangspunt en niet de norm. Want de norm kan niet zwart-wit in elke organisatie worden toegepast en daarom kijken wij hoe de norm optimaal in jouw organisatie kan worden geïntegreerd. Zo ben je bewust van wat de norm exact voor jou en je organisatie kan betekenen en is het ook prettig om mee te werken.

Bij CAN Academy hanteren we in onze dienstverlening de CAN driehoek. Je wilt ondernemen. Doelen bereiken. Daarvoor heb je jouw organisatie op een zo goed mogelijke manier ingericht. Maar zitten de mensen in je organisatie op dezelfde golflengte? Krijg je mensen (voldoende) in beweging op weg naar jouw stip op de horizon? Zet de volgende (groei)stap met je organisatie; breng deze elementen zo optimaal mogelijk met elkaar in balans en haal zo meer toegevoegde waarde uit je inspanningen!

Inhoud van de training

 • HLS
 • Toegevoegde waarde ISO 27001
 • Context van je organisatie
 • Leiderschap
 • Planning
 • Ondersteuning
 • Uitvoering
 • Evaluatie van prestaties
 • Interne verbeterpunten
 • ISO 27001 – Bijlage A: Beheersmaatregelen
 • Tijdens de training is er ook voldoende ruimte voor het inbrengen van praktijksituaties.
Video cover afbeelding

Doelgroep en certificering

 • De training is bestemd voor iedereen die te maken heeft met de implementatie van de ISO 27001 norm (voor informatiebeveiliging) binnen een organisatie.
 • Na afloop van de training ontvang je een bewijs van deelname.

Na de training

 • Ken je de inhoud van de ISO 27001 norm;
 • Weet je wat de norm voor jouw organisatie betekent en wat je kunt doen om de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van informatie te borgen;
 • Kun je aan de slag met de implementatie en/of onderhoud van het ISO 27001 informatiebeveiligingmanagementsysteem (ISMS) binnen jouw organisatie.
ISO 27001 training

Meer ISO 27001 trainingen

Gerelateerde trainingen

Veelgestelde vragen

 • Logo connectworks

  “Laurens heeft ons begeleid met de implementatie van ISO 27001 en NEN 7510. Die manier van (samen)werken is jarenlang goed gegaan. Tot onze organisatie op een gegeven moment groeide en functies veranderden waardoor het ISO-stuk bij mij kwam te liggen. Dat was niet meer voor mij weggelegd en daarnaast had ik er ook de tijd niet voor. Binnen onze organisatie hadden we ook niemand beschikbaar en buiten dat heerst er ook schaarste in dit vakgebied. Toen hebben we voor outsourcing gekozen. We hebben een goede klik met Laurens en hij weet hoe wij als organisatie werken. Dus sindsdien is Laurens bij ons werkzaam als Security Officer (as a Service).”

  ConnectWorks directie

  Wouter van Weeren

  Mede-oprichter

 • Logo Tjaden

  “Naast dat onze opleidingen worden geregeld door CertificeringsAdvies Nederland, ondersteunt Rob ons iedere maand in onze KAM-activiteiten. We sparren dan over grote vraagstukken en hij is een soort stok achter de deur om door te pakken. We kijken bewust naar waar we naartoe willen, hoeveel tijd het kost en hoeveel prioriteit het heeft. Je merkt dat medewerkers zelf ook met ideeën naar ons toekomen. De betrokkenheid is dus hoog!”

  Klantcase Tjaden

  Renate de Man

  KAM-coördinator

 • Klantlogo Stork

  Wij hebben ervoor gekozen om met CertificeringsAdvies Nederland in zee te gaan, omdat dit een partner is die, met betrekking tot de verschillende aspecten van de bedrijfsvoering, het meeste vertrouwen en deskundigheid uitstraalde.

  Wim Welman

  Kwaliteitsmanager

 • Logo celektron

  “Rob, de adviseur van CAN was kordaat en slagvaardig en vrij direct, daar houden we van! Hij draaide nergens omheen, daarom wisten we precies waar we aan toe waren. En niet zonder resultaat; na 2,5 maand hebben we het VCA* certificaat behaald.

  Met het behalen van het VCA* certificaat, inclusief VGM-RIE, kunnen we vanaf nu de veiligheid binnen het bedrijf aantonen aan onze opdrachtgevers. Daarnaast heeft het thema veiligheidsbewustzijn nog meer aandacht gekregen binnen onze organisatie na het behalen van het certificaat.”

  CAN - Elektrotechniek - Celektron-2

  Martijn Gerrits

  Teamleider Projecten

 • Logo-KiesZon

  “Samen met CertificeringsAdvies Nederland zijn er al veel zaken opgezet op het gebied van veiligheid. Zo is er een verbeterde versie van de Risico-Inventarisatie en -Evaluatie gemaakt, wordt er gemonitord en ondersteund bij het maken van procedures en processen, zitten er controles op veiligheidsplannen en neemt CertificeringsAdvies Nederland de werkplekinspecties voor haar rekening. Verder is er in samenwerking met CertificeringsAdvies Nederland binnen KiesZon een eigen BHV-organisatie opgezet en worden er diverse trainingen verzorgd. En dat alles naar tevredenheid!”

  Afbeelding van Bram Peperzak

  Bram Peperzak

  Operationeel Directeur & eindverantwoordelijke voor VGM

 • Logo Tjaden

  “Voor ons was het ontzettend belangrijk om onze opleidingen onder één dak te houden. Deze opleidingen moeten namelijk worden aangepast aan onze eigen risico’s. Dat is best een grote uitdaging. Alles haakt namelijk in elkaar. Je moet daarom wel een partij vinden die al die verschillende opleidingen kan verzorgen. Dan pas kun je namelijk meerwaarde gaan creëren. Uiteindelijk kwam ik bij CAN uit omdat zij, via hun opleidingsplatform de CAN Academy, veel verschillende trainingsmogelijkheden hebben en maatwerk kunnen leveren. Tevens ook een belangrijk onderdeel vanuit de Arbowet!”

  Klantcase Tjaden

  Renate de Man

  KAM-coördinator

Een partner voor velen met betrekking tot informatiebeveiliging

Bij CertificeringsAdvies Nederland (CAN Academy) zijn we de steunpilaar van veel organisaties als het gaat om informatiebeveiliging. Wij zijn dé partner in certificering en continue verbetering, met kwaliteit als onze kernwaarde.

Kom in contact met de partner in certificeren!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Vraag direct en vrijblijvend een offerte op maat aan of neem contact met ons op!