Training op locatie?

Incompany training

Wil je een incompany training volgen bij jou op locatie en op maat gemaakt voor jouw branche en situatie? Dan ben je bij de CAN Academy van CertificeringsAdvies Nederland (CAN) aan het juiste adres! Wij verzorgen Incompany trainingen op bedrijfslocatie door heel Nederland. Daarbij bepaal je zelf de datum en het tijdstip dat voor jouw bedrijf het beste uitkomt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een Incompany offerte aan voor de gewenste training.

ISO 9001 normkennis training CAN Academy

ISO 14001 praktijktraining CAN Academy

Maatwerk

Waarom incompany training?

Middels een Incompany training op locatie wordt de theorie in een vloeiende beweging in de praktijk gebracht met behulp van concrete praktijksituaties. Doordat het een maatwerk traject betreft kun je samen met de adviseur bepalen op welke onderwerpen het accent gelegd dient te worden en hoe je de Incompany training graag vorm wilt geven.

Goed opgeleid personeel is een belangrijke factor voor het succes van je onderneming. Door mensen binnen je organisatie juist op te leiden en te voorzien van vakgerichte certificaten kun je als organisatie enerzijds de kwaliteit hoog houden en anderzijds voorzien in de behoefte aan ontwikkeling van je medewerkers.

Daarom CAN Academy!

Voordelen incompany training

Een Incompany training is maatwerk en biedt diverse voordelen voor jouw bedrijf en medewerkers:

  • Het is toegespitst op de wensen en behoeften van jouw organisatie
  • Het programma is op maat samengesteld: Er wordt rekening gehouden met jouw specifieke situatie (daarvoor is vooraf overleg met de trainer). Bovendien zijn diverse praktijksituaties direct uitvoerbaar binnen het bedrijf.
  • Flexibele planning: Je bepaalt zelf op welke datum en welk tijdstip de training plaatsvindt.
  • Uniforme afspraken en sneller resultaat: Alle medewerkers zijn op hetzelfde moment opgeleid. Daarbij ontstaat er een hechter team met meer betrokken medewerkers. Veel situaties op locatie zijn immers herkenbaar.
  • Relatief gezien lagere kosten: Een Incompany training is vanaf een bepaald aantal personen financieel aantrekkelijker dan deelname aan een open training.
  • Besparing in tijd en geld: Er is geen reistijd voor de cursisten en daarmee gepaard geen reiskosten. Daarnaast kan er ook bespaard worden op verletkosten voor het bedrijf.
ISO 14001 praktijktraining
CAN aanpak driehoek

Waarom CAN Academy?

Onze unieke aanpak!

In onze aanpak nemen wij jouw organisatie als uitgangspunt en niet de norm. Want de norm kan niet zwart-wit in elke organisatie worden toegepast en daarom kijken wij hoe de norm optimaal in jouw organisatie kan worden geïntegreerd. Zo ben je bewust van wat de norm exact voor jou en je organisatie kan betekenen en is het ook prettig om mee te werken.

Bij CAN Academy hanteren we in onze dienstverlening de CAN driehoek. Je wilt ondernemen. Doelen bereiken. Daarvoor heb je jouw organisatie op een zo goed mogelijke manier ingericht. Maar zitten de mensen in je organisatie op dezelfde golflengte? Krijg je mensen (voldoende) in beweging op weg naar jouw stip op de horizon? Zet de volgende (groei)stap met je organisatie; breng deze elementen zo optimaal mogelijk met elkaar in balans en haal zo meer toegevoegde waarde uit je inspanningen!

Kom in contact met de CAN Academy!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Vraag direct en vrijblijvend een incompany offerte op maat aan of neem contact met ons op!