CAN Academy

In-house training op locatie

Wil jij graag een in-house training laten verzorgen bij jouw bedrijf op locatie? Dat treft! Bij de CAN Academy bieden we diverse in-house opleidingen en trainingen aan op het gebied van kwaliteit, veiligheid, milieu en informatiebeveiliging. Denk bijvoorbeeld aan een in-house ISO 9001 normkennis training, een in-house AVG-cursus, een in-house BHV of VCA cursus en nog vele andere trainingen. Wij verzorgen deze in-house trainingen op bedrijfslocatie door heel Nederland.

ISO 9001 normkennis training CAN Academy
ISO 14001 praktijktraining CAN Academy

Maatwerk

In-house training: maatwerk bij jou op locatie

Wanneer je kiest voor een in-house training dan kies je voor een maatwerk training bij jou op locatie. De training wordt namelijk aangepast aan jouw branche en jouw situatie. Bovendien worden voorafgaand aan de training de specifieke wensen en behoeften doorgesproken met de trainer, zodat hier zoveel mogelijk rekening mee kan worden gehouden tijdens de training.

Het grote voordeel van een in-house training is dat je zelf kunt bepalen op welke datum en op welk tijdstip de training plaatsvindt. Hierdoor zit je niet vast aan vooraf vastgestelde cursusdata. Daarnaast is de training natuurlijk bij jouw bedrijf op locatie, waardoor de theorie in een vloeiende beweging in de praktijk kan worden gebracht met behulp van concrete praktijksituaties.

In-house training volgen?

De voordelen op een rij!

Wanneer je kiest voor een in-house training bij jouw bedrijf op locatie, dan biedt dat diverse voordelen voor jouw bedrijf en medewerkers:

  • De training is op maat voor jouw bedrijf. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw branche, situatie en wensen. Er vindt vooraf overleg plaats met de trainer en de praktijksituaties kunnen meegenomen worden.
  • De in-house training wordt flexibel ingepland op het moment en het tijdstip dat het jou het beste uitkomt.
  • Doordat al je medewerkers tegelijkertijd getraind worden is er een hogere betrokkenheid en kunnen er uniforme afspraken worden gemaakt. Dit leidt tot een hoger rendement en sneller resultaat.
  • Wanneer je kiest voor een in-house training dan gaat dat gepaard met relatief lagere kosten dan wanneer je zou kiezen voor een open training. Een
  • Incompany training is namelijk vanaf een aantal personen financieel aantrekkelijker.
  • Tot slot bespaar je op reis-, verblijf- en verletkosten. De medewerkers kunnen namelijk gewoon bij het bedrijf opgeleid worden.
ISO 14001 praktijktraining
CAN aanpak driehoek

Jouw organisatie in balans

Onze aanpak

Je wilt ondernemen. Doelen bereiken. Daarvoor heb je jouw organisatie op een zo goed mogelijke manier ingericht. Maar zitten de mensen in je organisatie op dezelfde golflengte? Krijg je mensen (voldoende) in beweging op weg naar jouw stip op de horizon? Zet de volgende (groei)stap met je organisatie; breng deze elementen zo optimaal mogelijk met elkaar in balans en haal zo meer toegevoegde waarde uit je inspanningen!

Kom in contact met de CAN Academy!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Vraag direct en vrijblijvend een incompany offerte op maat aan of neem contact met ons op!