CAN Academy

Cursus informatie beveiliging volgen?

Wil je een cursus informatiebeveiliging volgen? Logisch! De wet- en regelgeving omtrent informatiebeveiliging en privacy is continu in beweging. Door onze digitaliserende samenleving nemen de risico’s toe. Naast bewustwording is daarom ook de verandering in denken en gedrag noodzakelijk. Met behulp van een cursus informatiebeveiliging kom jij alles te weten over wat er wettelijk van je verwacht wordt rondom informatiebeveiliging en daaraan gerelateerde normen zoals ISO 27001, NEN 7510 & ISAE 3402, hoe je als organisatie omgaat met informatiebeveiliging, hoe je mensen ervan bewust maakt en nog veel meer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen je graag!

CAN-Verschuiving-informatiebeveiligingsiricos-door-digitale-organisaties-2
ISO 14001 praktijktraining CAN Academy

Normen op een rij

Informatiebeveiligings normen

ISO 27001 is de meest voorkomende norm op het gebied van informatiebeveiliging. Daarnaast speelt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) tegenwoordig ook een belangrijke rol. Naast ISO 27001 en de AVG wetgeving, zijn er ook normen die zijn gericht op bepaalde branches. Denk bijvoorbeeld aan NEN 7510 voor zorginstellingen. Met welke norm(en) je ook aan de slag wilt gaan, een cursus informatiebeveiliging is de snelste manier om kennis op te doen.

Trainingen CAN Academy

Groot aanbod

De CAN Academy is onderdeel van CertificeringsAdvies Nederland. Met behulp van onze praktijkgerichte cursussen en trainingen in informatiebeveiliging ben jij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Van Security Awareness trainingen tot aan ISO 27001 cursussen. Onze trainers zijn experts op dit gebied en weten je in duidelijke taal uit te leggen waar de norm exact om gaat. Je profiteert onder andere van:

  • Praktische insteek
  • Groot aanbod
  • Actuele kennis
  • Snel online boeken
  • Totaalpakket (advies en opleidingen)
ISO 14001 praktijktraining
ISO 27001 normkennis training CAN Academy

Groeiende behoefte

Cursus informatiebeveiliging

Informatiebeveiliging staat tegenwoordig hoog op de agenda binnen veel sectoren. Dat komt omdat er veel wordt gewerkt met gevoelige informatie. Vaak wordt er dan iemand intern aangesteld als verantwoordelijke voor bijvoorbeeld het behalen van een ISO 27001 certificering. Je wilt dan natuurlijk wel met gedegen kennis te werk gaan. Met behulp van een cursus informatiebeveiliging zorg je voor het juiste niveau in je organisatie. Van onze informatiebeveiliging trainingen leer je:

  • Wat de grootste risico’s en valkuilen zijn;
  • Hoe je jouw organisatie op een praktische manier kunt inrichtingen met betrekking tot informatiebeveiliging;
  • Wat belangrijk is binnen het thema informatiebeveiliging;
  • Welke standaarden gehanteerd worden;
  • En nog veel meer.

Soorten informatiebeveiliging cursussen

Het hele thema informatiebeveiliging is erg uitgebreid. Dat leer je niet zomaar even in een paar uur. Daarom bieden we verschillende soorten informatiebeveiligingscursussen aan. Zo leg je bijvoorbeeld de basis voor ISO 27001 of NEN 7510 door middel van een Normkennis Training. Als je je al hebt ingelezen op deze normen, kun je kiezen voor de Praktijktraining. Met behulp van de training Interne Audit zet je de puntjes op de i. Daarnaast bieden we ook een cursus AVG/GDPR en een Security Awareness Cursus aan. Tot slot kun je kiezen voor een Incompany training. Deze wordt bij jou op bedrijfslocatie verzorgd (of digitaal). Kortom: er is vanalles mogelijk!

CAN aanpak driehoek

Jouw organisatie in balans

Onze aanpak

Je wilt ondernemen. Doelen bereiken. Daarvoor heb je jouw organisatie op een zo goed mogelijke manier ingericht. Maar zitten de mensen in je organisatie op dezelfde golflengte? Krijg je mensen (voldoende) in beweging op weg naar jouw stip op de horizon? Zet de volgende (groei)stap met je organisatie; breng deze elementen zo optimaal mogelijk met elkaar in balans en haal zo meer toegevoegde waarde uit je inspanningen!

Kom in contact met de CAN Academy!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Vraag direct en vrijblijvend een incompany offerte op maat aan of neem contact met ons op!