CAN Academy

VCU VIL examen

Ben je intercedent of leidinggevende bij een uitzendbureau en heb je een VCU VIL cursus gevolgd? Dan kun je het certificaat behalen door het bijbehorende examen af te leggen. Het VIL-VCU examen bieden we aan door het hele land. Altijd een locatie bij jou in de buurt dus. Het examen wordt afgenomen via een pc of tablet. Het examen omvat 70 vragen waarvoor je 75 minuten de tijd hebt. Je ontvangt direct de voorlopige uitslag. Voor de examendata kun je jezelf of je collega’s inschrijven. Welkom bij CertificeringsAdvies Nederland, de Partner in Certificeren.

VCA basis training

Ook als incompany te boeken

Vanaf 6 personen is het interessant om een incompany examen te organiseren. Deze incompany examens op bedrijfslocatie worden compleet verzorgd door CertificeringsAdvies Nederland. Je kunt zelf een datum en tijd aangeven. Wij zorgen voor alle benodigdheden, jullie voor de koffie. Lees meer over onze incompany mogelijkheden.

Wist je dat?

Wist je dat wij de training op maat kunnen maken voor jouw organisatie? Indien gewenst gaan we gericht in op de uitdagingen en casuïstieken die zich afspelen binnen jouw bedrijf omtrent VCU. Zo haal je de meeste toegevoegde waarde uit de training!

CAN aanpak driehoek

Waarom CAN Academy?

Onze unieke aanpak!

In onze aanpak nemen wij jouw organisatie als uitgangspunt en niet de norm. Want de norm kan niet zwart-wit in elke organisatie worden toegepast en daarom kijken wij hoe de norm optimaal in jouw organisatie kan worden geïntegreerd. Zo ben je bewust van wat de norm exact voor jou en je organisatie kan betekenen en is het ook prettig om mee te werken.

Bij CAN Academy hanteren we in onze dienstverlening de CAN driehoek. Je wilt ondernemen. Doelen bereiken. Daarvoor heb je jouw organisatie op een zo goed mogelijke manier ingericht. Maar zitten de mensen in je organisatie op dezelfde golflengte? Krijg je mensen (voldoende) in beweging op weg naar jouw stip op de horizon? Zet de volgende (groei)stap met je organisatie; breng deze elementen zo optimaal mogelijk met elkaar in balans en haal zo meer toegevoegde waarde uit je inspanningen!

Doelgroep en certificering

  • Het VIL-VCU Examen is bedoeld voor iedereen die de cursus VIL-VCU gevolgd heeft en hiervoor wil certificeren.
  • Als je het examen met goed gevolg hebt afgelegd, mogen we je feliciteren: je ontvangt het officieel erkende VIL-VCU diploma en het VIL-VCU pasje!

Meer VCU VIL

Gerelateerd

  • VCU VIL training: Leer alles dat je als uitzendorganisatie moet weten over de veilig en gezond werken volgens de VCU VIL norm.
VCU Audit

Veelgestelde vragen

Laptop werken bij CertificeringsAdvies Nederland

Meer informatie of offerte aanvragen?

Wil je meer weten over deze training? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

Trots op onze klanten

Samen groeien en vernieuwen

Bij CertificeringsAdvies Nederland zijn we de steunpilaar voor tal van organisaties. Wij zijn de partner in certificeren en continue verbetering, met focus op groeien, vernieuwen en inspireren.

Kom in contact met de partner in certificeren!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Vraag direct en vrijblijvend een offerte op maat aan of neem contact met ons op!