CAN Academy

VCA basis examen

Het VCA Basis examen bieden we aan door het hele land. Altijd een locatie bij jou in de buurt dus. Het examen wordt afgenomen via een pc of tablet. Je ontvangt direct de voorlopige uitslag. Voor de examendata kun je jezelf of je collega’s inschrijven. Welkom bij CertificeringsAdvies Nederland, de Partner in Certificeren.

VCA basis training

Ook als incompany te boeken

Vanaf 6 personen is het interessant om een incompany examen te organiseren. Deze incompany examens op bedrijfslocatie worden compleet verzorgd door CertificeringsAdvies Nederland. Je kunt zelf een datum en tijd aangeven. Wij zorgen voor alle benodigdheden, jullie voor de koffie. Lees meer over onze incompany mogelijkheden.

Wist je dat?

Wist je dat wij de training op maat kunnen maken voor jouw organisatie? Indien gewenst gaan we gericht in op de uitdagingen en casuïstieken die zich afspelen binnen jouw bedrijf omtrent VCA. Zo haal je de meeste toegevoegde waarde uit de training!

CAN aanpak driehoek

Waarom CAN Academy?

Onze unieke aanpak!

In onze aanpak nemen wij jouw organisatie als uitgangspunt en niet de norm. Want de norm kan niet zwart-wit in elke organisatie worden toegepast en daarom kijken wij hoe de norm optimaal in jouw organisatie kan worden geïntegreerd. Zo ben je bewust van wat de norm exact voor jou en je organisatie kan betekenen en is het ook prettig om mee te werken.

Bij CAN Academy hanteren we in onze dienstverlening de CAN driehoek. Je wilt ondernemen. Doelen bereiken. Daarvoor heb je jouw organisatie op een zo goed mogelijke manier ingericht. Maar zitten de mensen in je organisatie op dezelfde golflengte? Krijg je mensen (voldoende) in beweging op weg naar jouw stip op de horizon? Zet de volgende (groei)stap met je organisatie; breng deze elementen zo optimaal mogelijk met elkaar in balans en haal zo meer toegevoegde waarde uit je inspanningen!

Doelgroep en certificering

Het VCA Basis Examen is bedoeld voor personen die de cursus VCA Basis hebben gevolgd en het certificaat VCA Basis willen behalen.

Herhalingsplicht

Voor een VCA-certificaat geldt een herhalingsplicht. In het geval van VCA betekent dit dat het certificaat na tien jaar verloopt en er een nieuwe training gevolgd moet worden om in het bezit te blijven van een VCA-certificaat. Kennis en kunde over bepaalde onderwerpen kunnen immers slijten, waardoor het belangrijk is dat je af en toe de kennis weer opfrist tijdens een herhalingstraining. Bij een herhaaltraining wordt er meestal meer gefocust op de praktijk dan op de theorie.

Certificering

Na het met goed gevolg afsluiten van het examen ontvang je het certificaat VCA Basis.

Examentaal

Het VCA Basis examen is mogelijk in de volgende talen; Nederlands, Arabisch, Bulgaars, Duits, Engels, Frans, Grieks, Hongaars, Italiaans, Kroatisch, Litouws, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Slowaaks, Spaans en Turks.  

Wil je het examen afleggen in een andere taal dan Nederlands? Neem dan even contact met ons op, we informeren je graag over de kosten en mogelijkheden.

Voorleesexamen

Je kunt bij het VCA Basis examen ook kiezen voor een voorleesexamen. Dit type examen is vooral geschikt voor kandidaten die moeite hebben met lezen. Een kandidaat legt deze VCA-examens af op een PC of tablet en ziet direct na afloop de voorlopige uitslag. Het voorlees examen kan ook worden gecombineerd met een besloten examen binnen je bedrijf en is in diverse talen mogelijk. 

Wil je gebruik maken van een voorleesexamen? Neem dan even contact met ons op, we informeren je graag over de kosten en mogelijkheden.

Meer VCA

Gerelateerd

  • VCA Basis training: Leer gezond en veilig werken volgens de eisen van VCA.
  • VCA VOL training: Leer alles dat je als leidinggevend operationeel medewerker moet weten om je medewerkers gezond en veilig te laten werken.
  • VCA VOL examen: Haal je VCA VOL diploma door het VCA VOL examen af te leggen. Boek hem hier!
  • Online VCA-toolboxen: Volg waar en wanneer je maar wilt VCA toolboxen. Bekijk hier onze onderwerpen!
MD22 in de VCA norm

Veelgestelde vragen

Laptop werken bij CertificeringsAdvies Nederland

Meer informatie of offerte aanvragen?

Wil je meer weten over deze training? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

Trots op onze klanten

Samen groeien en vernieuwen

Bij CertificeringsAdvies Nederland zijn we de steunpilaar voor tal van organisaties. Wij zijn de partner in certificeren en continue verbetering, met focus op groeien, vernieuwen en inspireren.

Veelgestelde vragen

Kom in contact met de partner in certificeren!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Vraag direct en vrijblijvend een offerte op maat aan of neem contact met ons op!