CAN Academy

Arbo en veiligheid trainingen

Veilig werken vinden we allemaal belangrijk. Ook de overheid en grote opdrachtgevers stimuleren veilig werken. Steeds vaker zijn personen verplicht opleidingen te volgen rondom veiligheid. Op de CAN Academy van CertificeringsAdvies Nederland (CAN) vind je een groot aanbod aan arbo & veiligheidsopleidingen rondom normen als ISO 45001, SCL, veiligheidsbewustzijn en persoonscertificeringen gericht op VCA, VCU, BHV, NEN 3140 etc.

Arbo & Veiligheid - Inhoudsopgave

Alle persoonscertificeringen binnen

Arbo en veiligheid

Klik hieronder op een training naar keuze om meer te lezen over de betreffende training.

Een keertje sparren?

Meer weten over een specifieke training? Of eens van gedachten wisselen over opleidingsmogelijkheden binnen je organisatie? Boek dan, geheel vrijblijvend, een gratis adviesgesprek met de specialisten van de CAN Academy!

Plan gesprek

CAN aanpak driehoek

Waarom CAN Academy?

Onze unieke aanpak!

In onze aanpak nemen wij jouw organisatie als uitgangspunt en niet de norm. Want de norm kan niet zwart-wit in elke organisatie worden toegepast en daarom kijken wij hoe de norm optimaal in jouw organisatie kan worden geïntegreerd. Zo ben je bewust van wat de norm exact voor jou en je organisatie kan betekenen en is het ook prettig om mee te werken.

Bij CAN Academy hanteren we in onze dienstverlening de CAN driehoek. Je wilt ondernemen. Doelen bereiken. Daarvoor heb je jouw organisatie op een zo goed mogelijke manier ingericht. Maar zitten de mensen in je organisatie op dezelfde golflengte? Krijg je mensen (voldoende) in beweging op weg naar jouw stip op de horizon? Zet de volgende (groei)stap met je organisatie; breng deze elementen zo optimaal mogelijk met elkaar in balans en haal zo meer toegevoegde waarde uit je inspanningen!

Veilig en gezond werken

Arbo trainingen: van groot belang

Arbo staat voor arbeidsomstandigheden. Deze in combinatie met veiligheid zijn van grote impact op een organisatie. Zeker op de werkplek is het immers van belang dat er veilig gewerkt kan worden. Daarom is het zaak om de mogelijke risico’s zoveel mogelijk uit te sluiten of te beperken. Op die manier til je de veiligheid binnen je bedrijf naar een hoger niveau.

heftruck-reachtruck certificaat verplicht

Groot aanbod

Diverse arbo trainingen

Iedere medewerker binnen een bedrijf kan meehelpen aan de creatie van een veilige werkomgeving. Dat begint bij bewustwording, maar kan ook gestimuleerd worden door het volgen van een training of cursus voor arbo & veiligheid. Dat kan op allerlei vlakken zijn. Denk aan:

  • VCA cursussen
  • Hef- en Reachtruckcursussen
  • NEN 3140 cursussen
  • BHV cursussen
  • Veiligheidsbewustzijn trainingen
  • En meer…

Arbo en veiligheidstrainingen

Nieuw perspectief

Bij de CAN Academy bieden we een nieuw perspectief op het gebied van arbo en veiligheid trainingen. Wij leveren op een inspirerende, ondernemende en relevante wijze toegevoegde waarde voor jouw organisatie. Onze uitgangspunten:

  • Klantgericht: De wens van de klant staat altijd centraal
  • Praktische insteek: De focus ligt op de relevantie van de lesstof voor onze cursisten.
  • Actuele kennis: We beschikken over diepgaande en actuele kennis van de lesstof.

Kom in contact met de CAN Academy!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Vraag direct en vrijblijvend een incompany offerte op maat aan of neem contact met ons op!