CAN Academy

Stapelaar training

Een Stapelaar cursus bij CertificeringsAdvies Nederland is een Stapelaar cursus bij de Partner in Certificeren. Wij ondersteunen bedrijven bij alle vraagstukken rondom bedrijf- en persoonscertificering. De docenten van CertificeringsAdvies Nederland zijn enthousiast, ervaren en gebruiken veel praktijkvoorbeelden. Tijdens de cursus Stapelaar gaan we in op onderwerpen zoals de Arbowet, interne transportmiddelen en hydraulisch systeem. Welkom bij CertificeringsAdvies Nederland, de Partner in Certificeren.

ISO 14001 praktijktraining

Stapelaar Cursus

Je volgt de cursus Stapelaar als je bezig bent met interne transportmiddelen of opslag en sorteren van goederen. Je leert omgaan met de stapelaar volgens veiligheidsnormen en voldoet met de opleiding aan de eisen van de Arbowet.

Als je de Stapelaar Cursus bij CertificeringsAdvies Nederland volgt, kom je in een groep met maximaal 15 personen. Niet te groot, zodat er voldoende interactie is. Zeker niet saai dus! Dat komt ook door de manier waarop de cursus wordt gegeven. De docent is enthousiast en gebruikt voorbeelden die je herkent. Dat maakt het makkelijk om de cursus goed te volgen en met succes het examen af te leggen.

Na de cursus doe je examen op een laptop. Je ontvangt direct de voorlopige uitslag, dus weet je al waar je ongeveer aan toe bent! Het examen duurt maximaal 60 minuten en is natuurlijk inbegrepen bij de cursus. Als je het examen gehaald hebt, mogen we je feliciteren. Je ontvang het officieel erkende Stapelaar diploma! Het pasje en het certificaat krijg je opgestuurd.

De cursus kan verzorgd worden als ‘Incompany training bij jou op locatie en is te boeken als open training.

Doelgroep

De Stapelaar cursus is bedoeld voor iedereen die werkt met de stapelaar.

Herhalingsplicht

Voor een Stapelaar-certificaat geldt een herhalingsplicht. In het geval van de Stapelaar betekent dit dat het certificaat na vijf jaar verloopt en er een nieuwe training gevolgd moet worden om in het bezit te blijven van een Stapelaar-certificaat. Kennis en kunde over bepaalde onderwerpen kunnen immers slijten, waardoor het belangrijk is dat je af en toe de kennis weer opfrist tijdens een herhalingstraining. Bij een herhaaltraining wordt er meestal meer gefocust op de praktijk dan op de theorie.

Na de training

Na de training:

 • Kun je de stapelaar bedienen
 • Kun je werken met de stapelaar
 • Kun je inspectie en controle uitvoeren van de stapelaar

Certificering

Na de training ontvang je een officieel erkend Stapelaar diploma!

Wist je dat?

Wist je dat wij de training op maat kunnen maken voor jouw organisatie? Indien gewenst gaan we gericht in op de uitdagingen en casuïstieken die zich afspelen binnen jouw bedrijf omtrent preventie. Zo haal je de meeste toegevoegde waarde uit de training!

Inhoud van de training

Stapelaar training

Tijdens de training is er voldoende ruimte voor het inbrengen van praktijksituaties. In de training worden de volgende onderdelen behandeld:

 • Veiligheid en Arbowet
 • Vakkennis
 • Lastgrafiek en belasten van truck
 • Dagelijkse controle
 • Verkeersvoorschriften
 • Schades en kosten
 • Bediening en besturing truck
 • Koud stapelen, pallet- en inrijstellingen
 • Laden en lossen van containers en trailers
 • Onderhoud batterij en motor
 • Bewustwording van gevaren en risico’s
VCA Audit
Thumbnail Tamara Incompany video

Incompany training

De keuze is aan jou!

Deze training wordt aangeboden als een incompany training. Dit houdt in dat onze trainer(s) bij jullie op locatie langskomen, wij jullie mogen verwelkomen bij ons op kantoor of dat we afspreken bij een partner van ons. Hoe dit precies in zijn werk gaat, zie je in deze video.

Let op: Deze training kan uitsluitend uitgevoerd worden bij jou op locatie of bij een partner van ons.

CAN aanpak driehoek

Waarom CAN Academy?

Onze unieke aanpak!

In onze aanpak nemen wij jouw organisatie als uitgangspunt en niet de norm. Want de norm kan niet zwart-wit in elke organisatie worden toegepast en daarom kijken wij hoe de norm optimaal in jouw organisatie kan worden geïntegreerd. Zo ben je bewust van wat de norm exact voor jou en je organisatie kan betekenen en is het ook prettig om mee te werken.

Bij CAN Academy hanteren we in onze dienstverlening de CAN driehoek. Je wilt ondernemen. Doelen bereiken. Daarvoor heb je jouw organisatie op een zo goed mogelijke manier ingericht. Maar zitten de mensen in je organisatie op dezelfde golflengte? Krijg je mensen (voldoende) in beweging op weg naar jouw stip op de horizon? Zet de volgende (groei)stap met je organisatie; breng deze elementen zo optimaal mogelijk met elkaar in balans en haal zo meer toegevoegde waarde uit je inspanningen!

Meer vervoerstrainingen

Gerelateerd

 • Heftruck training: Leer veilig werken met de heftruck en behaal je heftruck diploma.
 • Reachtruck training: Leer hoe je veilig werkt met de reachtruck en haal het reachtruck certificaat.
 • Hoogwerker training: Leer goed omgaan met de hoogwerker en behaal het hoogwerker certificaat.
heftruck-reachtruck certificaat verplicht
Laptop werken bij CertificeringsAdvies Nederland

Meer informatie of offerte aanvragen?

Wil je meer weten over deze training? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

Trots op onze klanten

Samen groeien en vernieuwen

Bij CertificeringsAdvies Nederland zijn we de steunpilaar voor tal van organisaties. Wij zijn de partner in certificeren en continue verbetering, met focus op groeien, vernieuwen en inspireren.

Kom in contact met de partner in certificeren!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Vraag direct en vrijblijvend een offerte op maat aan of neem contact met ons op!