CAN Academy

Persoons certificeringen Arbo en veiligheid

Binnen het thema arbo & veiligheid biedt de CAN Academy van CertificeringsAdvies Nederland (CAN) een ruim aanbod aan trainingen aan. Bekijk alle arbo & veiligheid trainingen.

Op deze pagina vind je specifiek alle persoonscertificeringen binnen het thema arbo & veiligheid zoals VCA, VCU, BHV, transport-, NEN 3140 en overige trainingen.

heftruck-reachtruck certificaat verplicht

Alle persoonscertificeringen binnen

Arbo en veiligheid

Klik hieronder op een training naar keuze om meer te lezen over de betreffende training.

CAN aanpak driehoek

Waarom CAN Academy?

Onze unieke aanpak!

In onze aanpak nemen wij jouw organisatie als uitgangspunt en niet de norm. Want de norm kan niet zwart-wit in elke organisatie worden toegepast en daarom kijken wij hoe de norm optimaal in jouw organisatie kan worden geïntegreerd. Zo ben je bewust van wat de norm exact voor jou en je organisatie kan betekenen en is het ook prettig om mee te werken.

Bij CAN Academy hanteren we in onze dienstverlening de CAN driehoek. Je wilt ondernemen. Doelen bereiken. Daarvoor heb je jouw organisatie op een zo goed mogelijke manier ingericht. Maar zitten de mensen in je organisatie op dezelfde golflengte? Krijg je mensen (voldoende) in beweging op weg naar jouw stip op de horizon? Zet de volgende (groei)stap met je organisatie; breng deze elementen zo optimaal mogelijk met elkaar in balans en haal zo meer toegevoegde waarde uit je inspanningen!

Veilig en gezond werken

Persoonscertificeringen: van groot belang!

Om te voldoen aan een norm zoals VCA of VCU is het belangrijk dat ook medewerkers hun persoonscertificaat behalen. Dat geldt ook voor andere persoonscertificeringen: BHV, preventiemedewerker, NEN 3140, intern transport; het is allemaal van groot belang om gezond en veilig te kunnen werken op de werkvloer.

heftruck-reachtruck certificaat verplicht

Kwaliteitstrainingen en cursussen

Nieuw perspectief

Bij de CAN Academy bieden we een nieuw perspectief op het gebied van arbo en veiligheid trainingen en cursussen. Wij leveren op een inspirerende, ondernemende en relevante wijze toegevoegde waarde voor jouw organisatie. Onze uitgangspunten:

  • Klantgericht: De wens van de klant staat altijd centraal
  • Praktische insteek: De focus ligt op de relevantie van de lesstof voor onze cursisten.
  • Actuele kennis: We beschikken over diepgaande en actuele kennis van de lesstof.

Kom in contact met de CAN Academy!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Vraag direct en vrijblijvend een incompany offerte op maat aan of neem contact met ons op!