CAN Academy

BHV herhaling

Houd je BHV kennis up-to-date door deel te nemen aan een van de herhalingen van de BHV Cursus. Tijdens de herhalingscursus komen de onderwerpen van de BHV Basis cursus opnieuw aan bod. De herhaling bestaat uit twee onderdelen; BHV Brand en BHV EHBO. Welkom bij CertificeringsAdvies Nederland, de Partner in Certificeren.

BHV verzamelgebouw

BHV Herhaling in heel Nederland te volgen

De BHV herhalingscursus kun je op drie manieren volgen. Je kunt je op verschillende plaatsen in Nederland inschrijven voor een open training voor de BHV herhalingscursus. Daarnaast bieden we de BHV herhalingscursus incompany aan. Onze trainer komt de cursus op locatie geven. Tenslotte kun je de BHV herhalingscursus ook nog door e-learning volgen, waar en wanneer jij dat wilt.

De BHV herhaling cursus kan verzorgd worden als ‘Incompany training bij jou op locatie en is te boeken als open training.

Wist je dat?

Wist je dat wij de training op maat kunnen maken voor jouw organisatie? Indien gewenst gaan we gericht in op de uitdagingen en casuïstieken die zich afspelen binnen jouw bedrijf omtrent BHV. Zo haal je de meeste toegevoegde waarde uit de training!

CAN aanpak driehoek

Waarom CAN Academy?

Onze unieke aanpak!

In onze aanpak nemen wij jouw organisatie als uitgangspunt en niet de norm. Want de norm kan niet zwart-wit in elke organisatie worden toegepast en daarom kijken wij hoe de norm optimaal in jouw organisatie kan worden geïntegreerd. Zo ben je bewust van wat de norm exact voor jou en je organisatie kan betekenen en is het ook prettig om mee te werken.

Bij CAN Academy hanteren we in onze dienstverlening de CAN driehoek. Je wilt ondernemen. Doelen bereiken. Daarvoor heb je jouw organisatie op een zo goed mogelijke manier ingericht. Maar zitten de mensen in je organisatie op dezelfde golflengte? Krijg je mensen (voldoende) in beweging op weg naar jouw stip op de horizon? Zet de volgende (groei)stap met je organisatie; breng deze elementen zo optimaal mogelijk met elkaar in balans en haal zo meer toegevoegde waarde uit je inspanningen!

Doelgroep

De BHV herhaling is bedoeld voor iedereen die zijn BHV kennis wil opfrissen en hiermee het BHV certificaat met 1 jaar wil verlengen.

Herhalingsplicht

Voor een BHV-certificaat geldt een herhalingsplicht. In het geval van BHV betekent dit dat het certificaat na een jaar verloopt en er een nieuwe training gevolgd moet worden om in het bezit te blijven van een BHV-certificaat. Kennis en kunde over bepaalde onderwerpen kunnen immers slijten, waardoor het belangrijk is dat je af en toe de kennis weer opfrist tijdens een herhalingstraining. Bij een herhaaltraining wordt er meestal meer gefocust op de praktijk dan op de theorie.

Na de training

Na de training:

  • Heb je het BHV Certificaat met een jaar verlengd
  • Is je kennis over levensreddend handelen weer opgefrist
  • Is je kennis over handelen bij brand weer opgefrist

Certificering

Na het volgen van de herhalingscursus wordt het BHV certificaat met 1 jaar verlengd.

Dag 1:

Programma BHV basis training

De complete herhaling bestaat uit twee onderdelen (Brand en EHBO) welke in een dag gegeven zullen worden.
Het is ook mogelijk enkel Brand of EHBO te volgen op een dagdeel.

Onderdeel EHBO

Je hebt één dagdeel waar aandacht besteed wordt aan eerste hulp en levensreddende handelingen. Daarbij wordt aandacht besteedt aan de herhaling van welke soorten letsel er zijn en wat je in dat geval moet doen.

Onderdeel Brand

Op de andere dag wordt er aandacht besteed aan de herhaling van brandpreventie, ontruiming en communicatie. Je herhaalt hierbij de stof hoe je moet handelen bij een beginnende brand.

Tijdens de training is er voldoende ruimte voor het inbrengen van praktijksituaties.

Teresia van Miert
Thumbnail Tamara Incompany video

Incompany training

De keuze is aan jou!

Deze training wordt aangeboden als een incompany training. Dit houdt in dat onze trainer(s) bij jullie op locatie langskomen, wij jullie mogen verwelkomen bij ons op kantoor of dat we afspreken bij een partner van ons. Hoe dit precies in zijn werk gaat, zie je in deze video.

CAN - BHV - Reanimatie

Meer BHV

Gerelateerd

Veelgestelde vragen

Laptop werken bij CertificeringsAdvies Nederland

Meer informatie of offerte aanvragen?

Wil je meer weten over deze training? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

Trots op onze klanten

Samen groeien en vernieuwen

Bij CertificeringsAdvies Nederland zijn we de steunpilaar voor tal van organisaties. Wij zijn de partner in certificeren en continue verbetering, met focus op groeien, vernieuwen en inspireren.

Kom in contact met de partner in certificeren!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Vraag direct en vrijblijvend een offerte op maat aan of neem contact met ons op!