CAN Academy

ATEX Awareness explosieveiligheid training

Deze e-learning ATEX awareness training Explosieveiligheid bestaat uit:

  • Praktijkgerichte filmfragmenten
  • In combinatie met animatieschema’s

Dankzij deze combinatie kun je op een prettige en duidelijke manier op het moment dat het jou uitkomen de training doorlopen. Aan het einde van de training is een eindtoets bijgevoegd welke doorlopen kan worden. Bij een voldoende score ontvang je een bewijs van deelname.

gevaarlijke-stoffen-campagne

Wist je dat?

Wist je dat wij de training op maat kunnen maken voor jouw organisatie? Indien gewenst gaan we gericht in op de uitdagingen en casuïstieken die zich afspelen binnen jouw bedrijf omtrent explosieveiligheid en ATEX. Zo haal je de meeste toegevoegde waarde uit de training!

Doelgroep

De ATEX Awareness training Explosieveiligheid (e-learning) is bedoeld voor werknemers die niet dagelijks met explosieveiligheid (ATEX) te maken krijgen, maar wel werken in of bij een bedrijf waar explosiegevaarlijke zones zijn gedefinieerd. 

Bewijs van deelname

De e-learning training wordt afgesloten met een digitale eindtoets.
Aan het einde van de training ontvang je, bij een voldoende score, een bewijs van deelname.  

Inhoud van de training

Programma ATEX e-learning

Tijdens deze e-learning worden diverse onderwerpen behandeld. Waaronder:

  • Wat is een explosie
  • De ATEX wetgeving
  • Eigenschappen van Brandbare stoffen
  • Het voorkomen van explosies
  • Explosieveilig materieel
  • Verantwoordelijkheden en vergunningen
  • Eindtoets
VCA Audit
Thumbnail Tamara Incompany video

Incompany training

De keuze is aan jou!

Deze training wordt aangeboden als een incompany training. Dit houdt in dat onze trainer(s) bij jullie op locatie langskomen, wij jullie mogen verwelkomen bij ons op kantoor of dat we afspreken bij een partner van ons. Hoe dit precies in zijn werk gaat, zie je in deze video.

CAN aanpak driehoek

Waarom CAN Academy?

Onze unieke aanpak!

In onze aanpak nemen wij jouw organisatie als uitgangspunt en niet de norm. Want de norm kan niet zwart-wit in elke organisatie worden toegepast en daarom kijken wij hoe de norm optimaal in jouw organisatie kan worden geïntegreerd. Zo ben je bewust van wat de norm exact voor jou en je organisatie kan betekenen en is het ook prettig om mee te werken.

Bij CAN Academy hanteren we in onze dienstverlening de CAN driehoek. Je wilt ondernemen. Doelen bereiken. Daarvoor heb je jouw organisatie op een zo goed mogelijke manier ingericht. Maar zitten de mensen in je organisatie op dezelfde golflengte? Krijg je mensen (voldoende) in beweging op weg naar jouw stip op de horizon? Zet de volgende (groei)stap met je organisatie; breng deze elementen zo optimaal mogelijk met elkaar in balans en haal zo meer toegevoegde waarde uit je inspanningen!

Laptop werken bij CertificeringsAdvies Nederland

Meer informatie of offerte aanvragen?

Wil je meer weten over deze training? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

Trots op onze klanten

Samen groeien en vernieuwen

Bij CertificeringsAdvies Nederland zijn we de steunpilaar voor tal van organisaties. Wij zijn de partner in certificeren en continue verbetering, met focus op groeien, vernieuwen en inspireren.

Kom in contact met de partner in certificeren!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Vraag direct en vrijblijvend een offerte op maat aan of neem contact met ons op!