Tijdelijk of structureel?

Profiteer van ons interim-netwerk

Langdurige ziekte, snelle groei, behoefte aan extra expertise: allerlei ontwikkelingen die de oorzaak kunnen zijn van de behoefte aan een interim-manager. Als partner in certificeren is CertificeringsAdvies Nederland (CAN) je hier graag bij van dienst. In overleg bespreken we de business case en bepalen de meest geschikte oplossing. CertificeringsAdvies Nederland beschikt over een breed netwerk van ervaren interim-managers met kennis van diverse thema’s, zoals Kwaliteit, Arbo & Veiligheid, Milieu & MVO, Informatiebeveiliging en/of Voedselveiligheid.

Interim management

Oplossing op maat

Ervaren en deskundig

Voor interne projecten of tijdelijke vervanging vanwege bijvoorbeeld ziekte, biedt CertificeringsAdvies Nederland een uitgebreid netwerk van ervaren en deskundige interim-managers. Zij kunnen je helpen bij vraagstukken zoals het opzetten van een kwaliteitsmanagementsysteem, het opzetten van een veiligheidsbewustzijn-programma of een programma om het security-awareness niveau in de organisatie te verhogen.

  • Ervaren en deskundige interim-managers
  • Zowel tijdelijke als structurele mogelijkheden
  • In overleg op weg naar een oplossing op maat
  • Pragmatische insteek met oog voor jouw organisatie
Word Partner bij CAN
CAN aanpak driehoek

Jouw organisatie in balans

Onze aanpak

Je wilt ondernemen. Doelen bereiken. Daarvoor heb je jouw organisatie op een zo goed mogelijke manier ingericht. Maar zitten de mensen in je organisatie op dezelfde golflengte? Krijg je mensen (voldoende) in beweging op weg naar jouw stip op de horizon? Zet de volgende (groei)stap met je organisatie; breng deze elementen zo optimaal mogelijk met elkaar in balans en haal zo meer toegevoegde waarde uit je inspanningen!

Kom in contact met de partner in certificeren!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Vraag direct en vrijblijvend een offerte op maat aan of neem contact met ons op!