– Advies, opleiding & outsourcing –


Onze diensten

Eén partner voor alle activiteiten op het gebied van bedrijf- en persoonscertificering: dat is CertificeringsAdvies Nederland. Voor grote en kleine bedrijven, in diverse branches: wij zijn de Partner in Certificeren. Binnen deze scope bieden wij drie diensten aan: Advies, Opleiding & Outsourcing.

ADVIES

Wij maken certificeren voor iedere organisatie mogelijk. Met praktisch advies en ondersteuning tillen wij jouw organisatie naar een hoger niveau. Onze deskundige adviseurs begeleiden zowel grote als kleine organisaties bij het behalen van een ISO 9001, ISO 27001, VCA of ander bedrijfscertificaat.

Meer informatie

OPLEIDINGEN

De mensen binnen je organisatie bepalen het succes van de onderneming. Daarom ondersteunen wij hun ontwikkeling met behulp van opleidingen en trainingen. Van ISO 9001 normkennis trainingen tot aan VCA-Basis cursussen; via onze CAN Academy bieden we een compleet aanbod aan opleidingen aan.

Meer informatie

OUTSOURCING

Binnen organisaties is een groeiende behoefte aan het outsourcen van certificeringen en aanverwante zaken. Hierin komen wij je organisatie graag tegemoet. Zo kunnen bijvoorbeeld (een deel van) de KAM- activiteiten uitbesteed worden. Op die manier kunnen de mensen binnen je organisatie zich blijven focussen op datgeen waar ze goed in zijn en blijven de kernactiviteiten van de organisatie geborgd.

Meer informatie

INTERIM-MANAGEMENT

Langdurige ziekte, snelle groei, behoefte aan extra expertise: allerlei ontwikkelingen die de oorzaak kunnen zijn van de behoefte aan een interim-manager. Als Partner in Certificeren is CertificeringsAdvies Nederland je hier graag bij van dienst. In overleg bespreken we de business case en bepalen de meest geschikte oplossing. We beschikken over een breed netwerk van ervaren interim-managers met kennis van diverse thema’s.

Meer informatie

Partner in certificeren

CertificeringsAdvies Nederland is de partner in certificeren. Wij ondersteunen mensen en organisatie in hun ontwikkeling. Zo helpen wij jou met je organisatie slim in te richten en zijn we een inspiratiebron voor de mensen binnen je organisatie. We tillen hun kennis en vaardigheden naar een nieuw niveau en stellen hen in staat om uit te blinken in hun vakgebied. Op eigen-wijze en met een ondernemende instelling maken wij doelen bereikbaar. Met als bekroning een certificaat; voor mensen en organisaties.


CERTIFICERINGSADVIES NEDERLAND WERKT ONDER ANDERE VOOR: