Onze diensten – Advies, Opleiding & Outsourcing

Eén partner voor alle activiteiten op het gebied van bedrijf- en persoonscertificering: dat is CertificeringsAdvies Nederland. Voor grote en kleine bedrijven, in diverse branches: wij zijn de Partner in Certificeren. Binnen deze scope bieden wij drie diensten aan: Advies, Opleiding & Outsourcing.

ADVIES

Begeleiding van organisaties bij het behalen van een bedrijfscertificaat

Natuurlijke groei van je bedrijf, de vraag van een klant of veranderende wet- en regelgeving: allerlei oorzaken kunnen aan de basis liggen van de wens om een bepaald certificaat te behalen. Maar waarom je ook een bedrijfscertificering wilt behalen, CertificeringsAdvies Nederland maakt certificeren voor iedere organisatie mogelijk. Op pragmatische wijze ondersteunen wij grote en kleine organisaties bij het implementeren van een managementsysteem. Met als resultaat een succesvolle certificering.

Lees meer over Advies

OPLEIDINGEN

wij ondersteunen mensen in hun ontwikkeling

De laatste jaren is het belang van goed personeelsbeleid steeds duidelijker geworden. Steeds meer organisaties zien in dat goed opgeleid personeel cruciaal is voor het succes van de organisatie. Het volgen van de juiste opleidingen en het behalen van certificaten, laat zien dat het personeel geschikt is voor hun functies en hun competenties bijhoudt. CertificeringsAdvies Nederland ondersteunt mensen in hun ontwikkeling op de gebieden Kwaliteit, Arbo & Veiligheid, Milieu & MVO, Informatiebeveiliging en Voedselveiligheid. Via de CAN Academy website is ons complete aanbod aan aan opleidingen te vinden.

Lees meer over Opleidingen

OUTSOURCING

uitbesteding van (een gedeelte van) KAM-activiteiten

Outsourcing is tegenwoordig aan de orde van de dag. Steeds meer organisaties focussen zich op hun kernactiviteiten. IT, Logistiek en Marketing zijn voorbeelden van activiteiten die vaak al worden uitbesteed. Met de dienst Outsourcing speelt CertificeringsAdvies Nederland in op de groeiende behoefte aan een partner om ook certificeringen en aanverwante zaken te kunnen outsourcen.

Lees meer over Outsourcing

CERTIFICERINGSADVIES NEDERLAND WERKT ONDER ANDERE VOOR: