Informatiebeveiliging in het DNA van je organisatieDigitalisering en het toenemend belang van informatietechnologie maken bedrijfsresultaten steeds afhankelijker van beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid (BIV) van informatie. Betrouwbare, veilige en efficiënte IT-middelen zijn een must. Bewustzijn binnen de organisatie van de waarde van informatie en het vertonen van het daarbij passende gedrag eveneens. IT- en primaire processen raken daardoor steeds meer met elkaar geïntegreerd.

Onze visie: Aantoonbare beheersing van informatiebeveiliging (door middel van een ISO 27001 of vergelijkbare certificering) is inmiddels al geen onderscheidende factor meer, maar een ‘business enabler’. Om in de toekomst mee te blijven doen, moet je als organisatie een volgende stap doen op het vlak van informatiebeveiliging: die van ‘hygiënefactor’ naar integratie in je ‘DNA’.

Het volledige artikel is gepubliceerd in VISIE 2021, een bijlage van editie 2-2021 van het magazine Kwaliteit in Bedrijf. Het complete artikel is als PDF in te zien door op onderstaande button te klikken.


BEKIJK ARTIKEL

Wil jij mee blijven doen in de huidige maatschappij waarin data essentieel is?

Een keertje sparren?

Wil je na het lezen van dit artikel meer weten over onze visie op informatiebeveiliging voor jouw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op! Wij sparren graag met je over de mogelijkheden.

New call-to-action

CertificeringsAdvies Nederland | T. 085 – 487 99 72 | E. info@certificeringsadvies.nl