Academy E-learningVoor veel bedrijven is het een uitdaging om de productie op gang te houden en ondertussen ook tijd en aandacht te geven aan het opleiden van personeel. Vaak neemt een cursus of training één of meerdere volle werkdagen in beslag en dat komt productietechnisch niet altijd even goed uit. Dat kan anders vinden we bij de CAN Academy! Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan studeren vanuit huis via e-learning? Of juist een cursusdag op zaterdag bij jouw bedrijf op locatie waarbij al je personeel in één keer wordt getraind? In dit artikel vertellen we je alles over de verschillende mogelijkheden.

De opleidingsvorm die aansluit bij jouw wensen

Bij de CAN Academy, het opleidingsplatform van CertificeringsAdvies Nederland, denken we graag met je mee om zo te komen tot de opleiding(en) en opleidingsvorm die past bij jouw bedrijf, jouw doelen en jouw mensen. We bieden verschillende opties aan waardoor cursussen en trainingen uitstekend te combineren zijn met de dagelijkse werkzaamheden binnen het bedrijf. Denk daarbij aan:

 • E-learning modules, eventueel in combinatie met een praktijktraining;
 • Incompany trainingen op ieder gewenst moment bij jouw bedrijf op locatie;
 • Open trainingen, ook in de avonduren.

Hieronder leggen we per optie uit wat het precies inhoudt en wat de voordelen ervan zijn. Zo kies je de manier die het beste aansluit bij de behoeften van jou en je medewerkers.

Wil je een Incompany training volgen?

Bekijk dan onze handige en overzichtelijke Incompany pagina waarop meer informatie te vinden is. En mocht je aanvullende vragen hebben, laat het ons dan gerust weten.

VRAAG OFFERTE AAN
Training waarderend auditen

E-learning: studeer waar en wanneer je wilt!

Voorheen was het gebruikelijk dat je personeel één of meerdere dagen op cursus liet gaan. Vaak moesten ze dan naar een bepaalde locatie toe om daar de lesstof te volgen. Voor steeds meer cursussen is dat, met de opkomst van digitale mogelijkheden, inmiddels verleden tijd. Voor cursussen, zoals bijvoorbeeld BHV en VCA, is namelijk een e-learning module beschikbaar waarmee het mogelijk is om digitaal te studeren.

Middels e-learning kan een cursist de theorie bestuderen op de tijd en plaats die hem of haar het beste uitkomt. Ideaal voor bedrijven; cursisten studeren bijvoorbeeld gewoon lekker thuis op het gemak in de avonduren of in het weekend. Op die manier blijft de dagelijkse productie gewoon op gang, zonder capaciteitsverlies. Daarnaast bespaart het cursisten (reis)tijd en (reis)kosten. E-learning is doorgaans goedkoper dan een reguliere cursus.

Voor sommige cursussen, zoals bijvoorbeeld BHV of Vorkheftruckrijden, is het echter nog altijd van belang dat de theorie wordt gecombineerd met praktijksessies. De theorie kan geleerd worden via e-learning op het moment dat het de cursist het beste uitkomt. Vervolgens kan er een praktijksessie bij geboekt worden via een open training of een Incompany training bij het bedrijf op locatie. Door deze combinatie kan een cursist in kortere tijd een cursus doorlopen. Voor de theorie hoeft immers geen volle dag cursus te worden uitgetrokken; deze is online te raadplegen op het moment dat het de cursist schikt.

Voordelen van e-learning:

 • Flexibel leren waar en wanneer men wil;
 • Leren in eigen tijd en eigen tempo;
 • Tijd- en kostenbesparing;
 • Praktijkgerichte filmfragmenten beschikbaar;
 • Makkelijk te combineren met praktijksessies.

Incompany training bij jouw bedrijf op locatie

Bij de CAN Academy verzorgen we Incompany trainingen op bedrijfslocaties door heel Nederland. Je bepaalt zelf de datum die en het tijdstip dat voor jouw mensen het beste uitkomt. Een Incompany training kan op ieder gewenst moment gegeven worden, dus ook in de avonduren of op zaterdag. Ideaal, want zo draait de productie overdag gewoon door. Een ander voordeel is dat al je medewerkers tegelijkertijd worden opgeleid, waardoor de betrokkenheid hoger is en de training meer effect heeft.

Een Incompany training van de CAN Academy is altijd maatwerk. De training wordt volledig toegespitst op jouw branche, situatie en wensen. Samen met de docent bepaal je waar het accent op komt te liggen en hoe je de training vorm wilt geven. Het voordeel van trainen op de bedrijfslocatie is enerzijds dat het een vertrouwde omgeving is voor de cursisten en anderzijds dat je het kunt combineren met praktijksituaties binnen het bedrijf. Bovendien is een Incompany training vanaf 6 personen (afhankelijk van het soort training) financieel aantrekkelijker dan deelname aan een open training.

Voordelen van Incompany trainingen:

 • Bij jouw bedrijf op locatie op ieder gewenst moment
 • Ook in de avonduren en op zaterdagen mogelijk
 • Besparing in (reis)tijd en reis- en verletkosten
 • Theorie is prima te combineren met praktijksituaties
 • De training is altijd maatwerk en aangepast aan jouw wensen
 • V.a. +/- 6 personen financieel aantrekkelijker dan open training

Open trainingen: overdag of in de avond

Uiteraard is het ook mogelijk om je personeel op te leiden middels open trainingen. Bij de CAN Academy bieden we cursussen en trainingen aan op diverse locaties in Nederland. Je hebt de keuze uit verschillende cursusdata, zodat je zelf kunt bepalen op welk moment je de cursus wilt volgen. Voor een aantal cursussen en/of examens zijn er ook mogelijkheden in de avonduren. Hierdoor blijven de dagelijkse werkzaamheden gewoon doorgaan, terwijl er in de avonduren getraind wordt. Een win-win situatie! Een open training is bovendien een prima oplossing in het geval dat je slechts één of enkele medewerkers hebt die de cursus gaan volgen.

De voordelen van een open training:

 • Trainingen op diverse locaties in Nederland
 • Keuze uit verschillende cursusdata
 • Snel en gemakkelijk online boeken via de website
 • Prima oplossing voor lage aantallen cursisten in je bedrijf
 • Praktijkdagen of -avonden te combineren met e-learning modules
 • Diverse trainingen en examens zijn in meerdere talen beschikbaar

Daarom de CAN Academy!

Kies je voor de CAN Academy, dan kies je niet simpelweg voor een opleiding maar juist voor een behulpzame partner die je ondersteunt en met je meedenkt. We nemen jouw organisatie als uitgangspunt en zo gaan we samen aan de slag om te kijken naar opleidingen en opleidingsvormen die perfect aansluiten bij jouw bedrijf, mensen en situatie.

Onze beloften:

 • Onze energieke trainers inspireren;
 • Praktisch toepasbare tips & formats waar je direct mee aan de slag kunt;
 • Maatwerk: Cursus aangepast aan jouw wensen;
 • Gemak en flexibiliteit: We ontzorgen je graag;
 • Persoonlijk en betrouwbaar: Een vast aanspreekpunt met focus op jouw doelen!

Bepaal zelf hoe, waar en wanneer je jouw personeel opleidingen laat volgen. Thuis achter de pc, via een incompany training op zaterdag of juist via open trainingen in de avonduren. Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact met ons op. Onze opleidingsadviseur denkt graag met je mee over passende oplossingen voor jouw opleidingsvraagstukken!

incompany training op maat boeken

CertificeringsAdvies Nederland | T. 085 – 487 99 72 | E. info@certificeringsadvies.nl