CAN Partnermodel - Word PartnerBij CertificeringsAdvies Nederland (CAN) geloven we al jarenlang in de kracht van samenwerking; want samenwerking leidt tot succes. Door te sparren met collega’s en andere kenniswerkers kun je nieuwe kennis opdoen en delen met elkaar. Zo blijf je ontwikkelen, zowel als mens alsmede als organisatie. Om die gedachte kracht bij te zetten hebben we sinds kort een nieuw element aan onze organisatie toegevoegd: het CAN Partnermodel voor ZZP’ers. Bij CAN geloven we er namelijk in dat er met de juiste aandacht en focus van beide kanten veel meer te halen valt uit de samenwerking met ZZP’ers. Om die reden is het Partnermodel ontwikkelt waarbij wij van ZZP’ers onze Partners maken.

Het CAN Partnermodel voor ZZP’ers

Het CAN Partnermodel is er speciaal voor ZZP’ers die zelfstandig willen (blijven) ondernemen, maar tegelijkertijd ook willen profiteren van de kracht, het teamgevoel en de ondersteuning van een grotere organisatie. De focus ligt daarbij op elkaars sterke punten benutten, maar tegelijkertijd elkaar ook aanmoedigen om gezamenlijke doelen te bereiken. Zonder daarbij te vervallen in allerlei verplichtingen. Steven Zwarts, Partnermanager bij CAN: “Dat is hoe we het CAN Partnermodel kort en bondig kunnen samenvatten.”

*Transcriptie onderaan deze pagina

Bekijk onze Partner-website!

Meer lezen over het CAN Partnermodel? Bekijk dan onze speciale Partner-website via partners.certificeringsadvies.nl. Daarop vind je meer informatie en onze actuele Partner-vacatures.

BEKIJK WEBSITE

CAN geeft ZZP’ers een steun in de rug

Nelis van de Pol, directeur van CertificeringsAdvies Nederland, licht het ontstaan van het Partnermodel verder toe: “Ondernemerschap is een eigenschap die wij graag terugzien bij iedereen die bij CertificeringsAdvies Nederland betrokken is. Om die reden werken we ook graag samen met ZZP’ers. De wil en durf om de stap te maken naar zelfstandig ondernemerschap zegt immers veel over de eigenschappen van een persoon en zorgt voor een brede ontwikkeling opverschillende gebieden.

CAN cultuur presentatie kennisavond internDe stap zetten om te ondernemen is mooi, maar wij begrijpen ook dat er daarmee veel op ZZP’ers afkomt. Zo heb je als ZZP’er uitdagingen op het gebied van marketing, sales, productontwikkeling, administratie, debiteurenbeheer, persoonlijke ontwikkeling en bijvoorbeeld juridische zaken. Je kunt echter onmogelijk overal sterk in zijn en voldoende aandacht aan besteden.

Dat is precies waar we als CAN met het Partnermodel op in willen spelen: het combineren van die twee werelden. De ZZP’er kan zich, door zich aan te sluiten als Partner bij CAN, blijven focussen op het inzetten van zijn/haar expertise en het exploiteren van zijn/haar specialistische kennis voor opdrachtgevers. Ondertussen geven wij als CAN juist een steun in de rug voor de ‘randzaken’. Zo profiteert de ondernemer van de kennis en kunde die wij in huis hebben en maakt hij/zij ook nog eens onderdeel van een gezellig team!”

CAN Partnermanager

Om het geheel rondom het Partnermodel in goede banen te leiden, beloftes na te komen en het Partnermodel verder uit te bouwen is er binnen CAN een functie ontwikkeld die hier focus en aandacht op heeft: de Partnermanager. Deze rol wordt vervuld door Steven Zwarts. Hij fungeert als persoonlijk aanspreekpunt en sparringpartner voor de CAN Partners en managet zo verwachtingen, eisen en wensen. Op die manier borgt hij dat gezamenlijke afspraken en doelen worden gerealiseerd.

Werken aan elkaars ambities!

Steven Zwarts, Partnermanager bij CAN: “Binnen het CAN Partnermodel bieden we vrijheid en zelfstandigheid aan professionals die er bewust voor hebben gekozen om ondernemer te worden. Zij werken met hun talenten niet enkel aan de ambities van andere organisaties, maar combineren hun krachten met die van CertificeringsAdvies Nederland en werken zo ook aan hun eigen ambities.

Het uitgangspunt hierbij is dat de sterke punten van de Partner en van CAN zoveel mogelijk worden benut. Dit betekent dat onze Partners zich vooral blijven focussen op waar zij goed in zijn: het op hun eigen manier inzetten van vakinhoudelijke expertise. Daar koppelen wij als CAN de sterke punten van onze organisatie aan om ervoor te zorgen dat onze Partners zoveel mogelijk opdrachtgevers kunnen bedienen. Zo doet iedereen waar die goed in is!”

Steven vervolgt: “Ons Partnermodel biedt een heleboel voordelen aan ZZP’ers. Hieronder licht ik er een aantal uit:

  • Het Partnermodel draagt bij aan groei van leads en omzet op de korte termijn en het waarborgen van continuïteit op de lange termijn.
  • Het model biedt ZZP’ers ruimte en ondersteuning om zichzelf als consultant, trainer en mens verder te (blijven) ontwikkelen. Zo denken we met ZZP’ers mee over competentieontwikkeling(splannen), projectevaluaties en het vergroten van kennis.
  • Het Partnermodel laat ZZP’ers doen wat zij het liefste doen: het inzetten van hun specifieke expertise als adviseur en trainer en daar optimaal declarabel in zijn.”

CAN Partner platform

CAN Café“Naast de focus op nieuwe opdrachten en het ontwikkelen van ambities, krijgen onze Partners ook toegang tot wat wij noemen ‘het CAN platform’. Zo kunnen Partners aansluiten bij onze kennismiddagen en krijgen ze toegang tot de CAN Academy trainingen om kennis op te doen en te delen, maar ook om te sparren met vakgenoten. Uiteraard voegen we daar ook graag een aantal sociale elementen aan toe: zo nodigen we onze Partners ook uit voor onze maandelijkse CAN Café borrel, onze CAN Do events en andere sociale activiteiten om zo het teamgevoel te versterken”, aldus Steven.

Word Partner bij CAN!

Ben jij na het lezen van dit verhaal over het CAN Partnermodel net zo enthousiast geworden als wij? Neem dan eens een kijkje op partners.certificeringsadvies.nl, onze Partnerwebsite waarop je alle actuele Partner-vacatures kunt bekijken, meer kunt lezen over het Partnermodel en binnenkort over de ervaringen van andere Partners kunt lezen in de vorm van Partner-cases.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en voordelen van ons Partnermodel? Of overweeg je om jezelf aan te sluiten als Partner? Laat het ons gerust weten! Neem vandaag nog contact op met onze Partnermanager Steven Zwarts via 06 – 82 152 414 of per mail naar steven@certificeringsadvies.nl.

CAN Partners website

CertificeringsAdvies Nederland | T. 085 – 487 99 72 | E. info@certificeringsadvies.nl

Transcriptie video: Zelfstandig ondernemen in teamverband? Jazeker!

Ben jij ZZP’er en wil je zelfstandig blijven ondernemen, maar wil je wel de kracht en ondersteuning van een groter bedrijf? Blijf dan vooral even naar deze video kijken. Wij zijn bij CertificeringsAdvies Nederland op zoek naar Partners. Partners die willen blijven doen wat ze het allerbeste kunnen: advies geven en kennis delen. Daarbij kunnen wij jou ondersteunen met randzaken. Denk hierbij aan de acquisitie die wij voor jou kunnen voeren. En daarnaast beloven wij jou dat je in korte tijd meer leads genereert, een hogere omzet op korte termijn en continuïteit op lange termijn. Naast dat we je ondersteunen in alle marketing- en verkooptechnische zaken, willen we ook investeren in jou als persoon. Je hebt bij ons enorm veel collega’s waar je altijd mee kan sparren, je hebt een enorme kennisbank waar je altijd gebruik van kan maken en je bent altijd welkom op een van onze kennisavonden. Naast dat alles, zien wij je natuurlijk als volwaardig lid van het CAN team en ben je altijd welkom op onze events en onze vrijdagmiddagborrels. Klinkt dit interessant of wil je er meer over te weten komen? Neem dan vooral contact met me op, of kijk op onze Partnerwebsite. En dan zien we je snel.