CertificeringsAdvies Nederland

Praktisch certificering advies

Ben je op zoek naar certificering advies? Dan ben je bij CertificeringsAdvies Nederland aan het juiste adres. Met advies- opleidingen en outsourcing zijn wij jouw partner in certificeren. Wij houden van een praktische aanpak met focus op directe winst. Daarom nemen wij niet de norm, maar jouw organisatie als uitgangspunt. Wil je een bedrijfscertificering behalen zoals ISO 9001, ISO 27001, VCA of een andere norm? Informeer dan gerust eens naar de mogelijkheden.

Partnermodel CAN

Met oog voor het resultaat

Je bedrijf laten groeien. Beter kunnen inspelen op vragen van je klanten of juist voldoen aan wet- en regelgeving. Allemaal redenen die ertoe kunnen leiden dat je als organisatie aan de slag wilt gaan met het behalen van een bedrijfscertificaat. Bij CertificeringsAdvies Nederland ondersteunen we organisaties en mensen binnen organisaties in hun ontwikkeling. Zo helpen we organisatie slim in te richten en inspireren we mensen binnen de organisatie. Zo werken we samen met jou toe naar het behalen van je doel(en).

Certificering advies op maat

Wij geven op allerlei manieren certificering advies:

  • Wij ondersteunen bedrijven bij het behalen van een bedrijfscertificaat of andere gerelateerde doelstellingen in de vorm van adviesdiensten (zowel coachend als uitvoerend).
  • Wij begeleiden personen bij het behalen van een persoonscertificering door het geven van opleidingen en trainingen. Middels onze outsourcingsdiensten nemen we (deels) taken rondom certificeringen en aanverwante zaken van je over; waardoor de mensen binnen je organisatie kunnen blijven focussen op hun kernactiviteiten.
  • Onze dienstverlening is altijd op maat. Heb je behoefte aan een coachend traject? Wil je liever ondersteuning in de uitvoering? Of wil je een deel van je activiteiten outsourcen? Het is allemaal mogelijk.

Wil je slagen?

Certificering advies nodig?

Wil je aan de slag met het behalen van een bedrijfsnorm, maar weet je niet waar je moet beginnen of wil je juist meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact met ons op. Onze adviseurs zijn deskundig binnen hun vakgebied en hebben daarnaast oog voor de praktijk. Dankzij die mix zijn ze in staat om je te voorzien van passend certificering advies.

Preventiemedewerker ondersteuning

Kom in contact met de partner in certificeren!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Vraag direct en vrijblijvend een offerte op maat aan of neem contact met ons op!