CAN help videosessies header

Sparringpartner gezocht?

Jij bent binnen je organisatie aangesteld als KAM-coördinator, Security Officer, Functionaris Gegevensbescherming, Preventiemedewerker of hebt een vergelijkbare functie met een andere titel. Of je bent als directeur of MT-lid verantwoordelijk voor de certificering(en) van je bedrijf. Soms ontbreekt het je in die rol aan een sparringpartner op niveau binnen je organisatie, die je verder kan helpen door eens uitgebreid(er) te sparren over allerhande vragen met betrekking tot de voor jouw organisatie relevante normen, certificeringen of daaraan gerelateerde thema’s.

CAN HELP videoconsultCAN HELP VIDEOCONSULT

Om invulling te geven aan de behoefte om incidenteel of periodiek te sparren, bieden wij CAN HELP VIDEOCONSULTS aan. Dit zijn 1:1 videocalls van 2 uur (of desgewenst 2 maal 1 uur) met een van onze adviseurs, waarbij jij je vragen kunt stellen: jij bepaalt de gespreksonderwerpen, wij zorgen voor antwoorden. De sessies vinden op afspraak plaats.

BOEK DIRECT

Thema’s & onderwerpen

Kwaliteit Informatie-beveiliging/AVG Milieu Arbo/Veiligheid Business Continuity Management
ISO 9001
HKZ
ISO 27001
NEN 7510
BIO
AVG/ISO 27701
VCA
VCU
Veiligheidsladder
ISO 14001 ISO 22301


Gespreksonderwerpen zouden bijvoorbeeld kunnen zijn:

  • Het opstellen van beleid, doelstellingen of KPI’s;
  • Tips & tricks voor het maken of actueel houden van de contextanalyse of risicoanalyse;
  • Het op een handigere manier beschrijven/vastleggen van processen, of het verminderen van procedures en werkinstructies (bijvoorbeeld door middel van geautomatiseerde workflows);
  • Het maken van een keuze voor een managementsysteem softwaretool;
  • Het opstellen van een bedrijfscontinuïteitsplan;
  • Etc.

Om een idee te geven waar je verder nog aan zou kunnen denken, vind je nog meer voorbeelden in de Videoconsult productsheet. N.B.: dit zijn nog steeds slechts voorbeelden; bij een CAN HELP VIDEOCONSULT bepaal jij de agenda.

BEKIJK PRODUCTSHEET

Maandelijks sparren? Neem een abonnement!

CAN HELP VIDEOCONSULTS bieden wij ook aan in de vorm van een maandabonnement. Maandelijks heb je daarbij recht op 2 uur videoconsult met een van onze adviseurs, waarin je over al je vragen kunt sparren. Je sluit het abonnement af voor onbepaalde tijd, met een minimum van 3 maanden. Na de eerste 3 maanden is het abonnement maandelijks opzegbaar.Tarieven en praktische details

Type sessie CAN HELP VIDEOCONSULT
Methode Videocall via TEAMS / Google Hangout / Skype
Tijdsduur 2 uur (Of 2×1 uur)
Planning Op afspraak
Tarief (eenmalig consult) Tarief:
250 euro (ex. BTW)
Tarief (abonnement) 175 euro per maand (maandelijks 2 uur consultancy; minimaal 3 maanden, daarna maandelijks opzegbaar)
Aantal deelnemers 1:1 sessie

Meer informatie of een consult boeken?

Wil je meer weten over de CAN HELP VIDEOCONSULT en/of direct een consult boeken? Neem dan contact met ons op druk op onderstaande button en vul het formulier in om direct een consult te boeken.

BOEK DIRECT

Behoefte aan een 1:1 opstartsessie voor één van de normen/certificeringen, op maat voor jouw organisatie? Kijk dan eens bij een van onze ‘Kickstart sessies’ die onderdeel uitmaken van ons aanbod van CAN HELP VIDEOWORKSHOPS. Je vindt hier ook workshops over andere specifieke onderwerpen.

CertificeringsAdvies Nederland | T. 085 – 487 99 72 | E. info@certificeringsadvies.nl