Proef de kracht van verbondenheid

CAN Beer

Het CAN Beer ‘Blond’ (6,5%) is een heerlijk traditioneel-blond bier met een eigen-wijs karakter. Vol, hoppig, puur van smaak en bovenal ambachtelijk gebrouwen met een stevige persoonlijke touch. En dat proef je.

Laat je inspireren en beleef het verhaal. Een verhaal van verbondenheid. Van trots zijn, van durven en vooral gewoon doen! Die mix maakt van CAN Beer niet zomaar speciaalbier, maar écht speciaal bier. Ervaar het en geniet.

CAN Beer pakket

Laat je inspireren en beleef het verhaal!

*Transcriptie onderaan deze pagina
CAN Beer Rabauw

CAN & Rabauw

Met oprechte aandacht voor elkaar

CAN Beer wordt gebrouwen in samenwerking met Rabauw Craft Beer. Een sociale bierbrouwerij die met trots, bier en plezier de wereld een stukje mooier wil maken.

Rabauw is bier voor levensavonturiers: het wordt gebrouwen door een bonte mix aan mensen waarvoor het leven niet alleen een avontuur, maar ook een uitdaging is. Mensen die de wereld net even wat anders zien en liever hun eigen weg kiezen. Rabauw helpt deze mensen ontplooien en in hun kracht te zetten.

En dat is precies het uitgangspunt van CertificeringsAdvies Nederland: mensen en organisaties ondersteunen in hun ontwikkeling en met een frisse blik naar ambities kijken. Geen beren op de weg zien, maar juist denken in kansen. Het gaat daarbij om betrokkenheid, om samenwerken en om inspireren. Met oprechte aandacht voor elkaar én elkaars verhaal.

CAN & Rabauw

Proef de kracht van verbondenheid

CAN Beer draait niet alleen om bier. Het draait juist om de mensen en verhalen erachter. Om partnership. Om het ‘samen’ doen: ieder op zijn of haar eigen manier en elkaar daarin versterken. Out-of-the-box, met trots, met durf en vooral door gewoon doen!

Het resultaat is bier met een eigen-wijs karakter: net even wat anders dan anderen. Bier dat gestoeld is op de kracht van verbondenheid. Laat je inspireren, ervaar het zelf en beleef het verhaal.

CAN Bier Rabauw en Nelis

New call-to-action

Kom in contact met de partner in certificeren!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Vraag direct en vrijblijvend een offerte op maat aan of neem contact met ons op!