CAN Beer fles + glasCAN Beer ‘Dapper Blond’. Dat is de officiële benaming van het eigen speciaalbier van CertificeringsAdvies Nederland (CAN). Het bier is ontwikkeld in samenwerking met Rabauw Craft Beer, een sociale bierbrouwerij. Nelis van de Pol, directeur bij CertificeringsAdvies Nederland (CAN): “CAN Beer draait niet alleen om het bier. Het draait juist om de mensen en verhalen erachter. Om partnerschap en verbondenheid. Dat maakt van CAN Beer niet zomaar speciaalbier, maar écht speciaal bier.”

Meer lezen over CAN Beer? Bekijk dan www.canbier.nl

Bier met een verhaal

CAN Beer begon als ‘intern projectje tijdens de kerstborrel’, maar groeide al snel uit tot het serieuze idee om een eigen bier te lanceren. Nelis van de Pol: “Tijdens de kerstborrel werd er met behulp van een biertje een leuke twist gegeven aan onze CAN cultuur en kernwaarden. Dat bracht ons op het idee om hier wat meer mee te doen richting relaties. Al snel ontstond het plan voor een eigen speciaalbier. We zijn toen specifiek op zoek gegaan naar een brouwerij die dit samen met ons kon realiseren. We wilden namelijk niet zomaar een biertje aan ons merk koppelen, maar wilden er echt een verhaal omheen maken. Als het even kon een verhaal met een maatschappelijk aspect daarin. Zo zijn we in contact gekomen met Gijs Verhagen van Rabauw Craft Beer.”

Gijs Verhagen, oprichter van Rabauw, vult aan: “Wij zijn een sociale bierbrouwerij die met trots, bier en plezier de wereld een stukje mooier wil maken. Ons bier wordt gebrouwen door een bonte mix aan mensen, waarvoor het leven niet alleen een avontuur maar ook een uitdaging is. Mensen die de wereld net even wat anders zien en liever hun eigen weg kiezen. Wij helpen deze mensen ontplooien en in hun kracht zetten.”

Nelis haakt in: “En dat is precies het uitgangspunt van CertificeringsAdvies Nederland: mensen en organisaties ondersteunen in hun ontwikkeling en met een frisse blik naar ambities kijken. Geen beren op de weg zien, maar juist denken in kansen. Het gaat daarbij om betrokkenheid, om samenwerken en om inspireren. Met oprechte aandacht voor elkaar én elkaars verhaal. Zoals je hoort, vormen de filosofie en waarden van Rabauw en CAN een hele mooie match. We kunnen dus met recht zeggen dat we ‘niet zomaar’ een speciaalbiertje lanceren, maar écht speciaal bier. Bier met een mooi verhaal dat draait om mensen en verbondenheid.”

Proef de kracht van verbondenheid!


“Samen herinneringen maken”

CAN & RabauwEn zo geschiedde dat de samenwerking tussen Rabauw en CAN onlangs leidde tot de lancering van het CAN Beer ‘Dapper Blond’ (6,5%). Dapper Blond is een heerlijk traditioneel-blond bier met een eigen-wijs karakter. Vol, hoppig, puur van smaak en bovenal ambachtelijk gebrouwen met een persoonlijke touch. Nelis met een lach: “En dat proef je! We vinden het leuk dat in alles rondom dit bier ‘persoonlijke verbinding’ een rol speelt. Dat komt tot uiting in de onderlinge band die de medewerkers van CAN en Rabauw met elkaar hebben, in de samenwerking tussen CAN en Rabauw en natuurlijk ook in de relatie tussen CAN en haar klanten: het CAN Beer wordt immers ook ingezet als relatiegeschenk.”

Nelis vervolgt: “Bij CAN zijn we altijd op zoek naar dit soort persoonlijke connecties en partnerschap in onze dienstverlening en in samenwerkingen. We willen graag samen met onze medewerkers en relaties verhalen en herinneringen maken. Dit biertje staat daar eigenlijk een beetje symbool voor. Daarom ook de slogan ‘proef de kracht van verbondenheid’.” Gijs vult aan: “Hopelijk is dit eerste biertje de start van een mooi toekomstconcept dat net even wat anders in elkaar steekt dan anderen. Een concept waarin we samen met CAN, op eigen-wijze, met trots, durf en vooral door gewoon doen, inspirerende verhalen kunnen vertellen.”

CAN Beer: Proef de kracht van verbondenheid. Laat je inspireren. En beleef het verhaal.

Laat je review over ons CAN Beer achter